2 Νοε 2011

Δέκα χρόνια από την επαναφορά της θρησκευτικής εκπαίδευσης στα σχολεία της Σερβίας



Την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011 στο Αμφιθέατρο της Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής του Βελιγραδίου το Ινστιτούτο  ¨Κατηχητής¨  διοργανώνει  συζήτηση στρογγυλής τραπέζης σχετικά με τη δέκατη επέτειο από την επαναφορά της θρησκευτικής εκπαίδευσης στα σχολεία της Σερβίας.Δείτε την αφίσα σε  pdf
Συμμετέχουν ο επίσκοπος  Μπάτσκας  Ειρηναίος Μπούλοβιτς, ο επίσκοπος Branichevo, Ιγνάτιος, ο Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος  Βελιγραδίου Stanislav Hocevar, ο Reis-ul-Ulema της Ισλαμικής Κοινότητας της Σερβίας, Adem Zilkic και  εκπρόσωποι του Υπουργείου Θρησκευμάτων και  Διασποράς και  Υπουργείου Παιδείας και Επιστημών. Округли сто Десетогодишњица поновног увођења веронауке у школе у Србији)
Δείτε και:

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Καιρός ήταν ώστε να αρχίσουν να παραδίδωνται και στη γειτονική μας Σερβία τα μαθήματα για την κατανόηση και εμπέδωση του "ορθοδόξου" φιλόκβε (Orthodoxy made in παπισμός) τη βοηθεία των προτεσταντών (προηγούνται και προτιμώνται οι αγγλικανοί).

Εμείς είμαστε ο πολιορκητικός κριός για την άλωση (και διαφθορά) των Βαλκανίων γειτόνων και χωρών. Χώρες περί των οποίων ερίζουν ο πάπας και οι Λουθηροκαλβίνοι, μη υστερούντων και των σιωνιστών (αμερικανοί προτεστάντες).

Τα κατηχητικά μαθήματα "ορθοδόξου φιλιόκβε" παραδίδονται δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι, ας απευθυνθούν στην Ακαδημία Βόλου. Όσο για τη Σερβία, στερούμαι πληροφοριών.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com