29 Σεπ 2011

Ο Δήμος Παιανίας Ανατολικής Αττικής διοργανώνει διάλεξη με θέμα τη Γιόγκα σε συνεργασία με το Κέντρο Σατυανάντασραμ!


Ο Δήμος Παιανίας Ανατολικής Αττικής διοργανώνει  διάλεξη με θέμα τη Γιόγκα σε συνεργασία με το Κέντρο Σατυανάντασραμ!  Η σχετική πρόσκληση  είναι υπογεγραμμένη από τον Δήμαρχο Παιανίας.
Η συγκεκριμένη οργάνωση έχει χαρακτηριστεί από την Ιερά Σύνοδο ως ομάδα ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Πίστη.
Δείτε: - 331 Σατυανάντασραμ Ελλάδας
Όπως διαβάζουμε μάλιστα στο  συγκεκριμένο  Κέντρο Γιόγκα Σατυανάντα στην Παιανία, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009  τέλεσαν  αγιασμό ο «γέροντας Ποιμένας, συνοδευόμενος από τον πατέρα Γελάσιο». ( ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ)
 Γράφουν «Τα εγκαίνια του Κέντρου Γιόγκα Σατυανάντα της Παιανίας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009. Περισσότεροι από πεντακόσιοι επισκέπτες τίμησαν το γεγονός με την παρουσία τους, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, παρά την ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας και τους δυνατούς ανέμους. Ανάμεσα στους επισκέπτες ήταν ο πρέσβης της Ινδίας κ. Dilip Sinha, ο δήμαρχος της Παιανίας κ. Δάβαρης, η αντιδήμαρχος κ. Αγγελοπούλου, ο γέροντας Ποιμένας, συνοδευόμενος από τον πατέρα Γελάσιο που τέλεσαν τον αγιασμό, πλήθος μαθητών, φίλων της Σατυανάντα Γιόγκα και κατοίκων της περιοχής. Η κ. Αγγελοπούλου εξέφρασε τις ευχές και τη θετική της τοποθέτηση ως προς το ξεκίνημα ενός τέτοιου χώρου, και ο πρόεδρος του σωματείου Σουάμι Απαρόξαναντ απευθύνθηκε στους επισκέπτες μιλώντας για το σημαντικό ρόλο της γιόγκα και της πνευματικής εξέλιξης. Κατόπιν, ο δήμαρχος Παιανίας και η ιδρύτρια του σωματείου Σατυανάντασραμ στην Ελλάδα, Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι, εγκαινίασαν το κέντρο κόβοντας την κορδέλα στην είσοδό του. Μετά την ολοκλήρωση του επίσημου μέρους του προγράμματος προσφέρθηκαν νοστιμότατα γιογκικά εδέσματα και αναψυκτικά.»

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ;

Αντιοικουμενιστής είπε...

Που είναι ο "άγιος" Μεσογαίας; Α, με συγχωρείτε, καταγράφει τις σκέψεις του για τον χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας...

Ανώνυμος είπε...

οι δυο «παπάδες» δεν είναι καθόλου κανονικοί παπάδες. Είναι σχισματικοί παλιοημερολογίτες, συγκεκριμένα μιας παλιοημερολογίτικης ομάδας, της αυτόκλητης «μονής Μυριελαίου». Ορίστε άλλη μία κατάντια του σχισματικού παλιοημερολογιτισμού, να «ευλογεί» τις ανατολικές θρησκείες στην Ελλάδα!

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Ορίστε άλλη μία κατάντια του σχισματικού παλιοημερολογιτισμού, να «ευλογεί» τις ανατολικές θρησκείες στην Ελλάδα!"

ΚΧ :
Ορίστε άλλη μία κατάντια του μη σχισματικού νεοημερολογητισμού, να «ευλογεί» ο πρωτόθρονος όλες τις θρησκείες(!) πάνω σε ένα πλοίο και ενώπιον μιας γυάλινης (της Γαίας) σφαίρας. Και εκτός των στενών συνόρων της Ελλάδος σημειωτέον.
Τον βλέπω "πατριάρχη" πασών των θρησκειών, ενώ ο πάπας θα είναι της μιας (καθολικής) εκκλησίας.

Προ αυτής της κυριολεκτικής κατάντιας η ομάδα Μυριελαίου είναι της γ΄ εθνικής κατηγορίας (με ποδοσφαιρική ορολογία ομιλούντες).

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κυπριανέ, βλέπω δε σ'άρεσε το σχόλιο του Ανωνύμου πιο πάνω.
Κοίτα όμως πού απαντάει ο ανώνυμος και αποκαθιστά την αλήθεια, και ξαναδές το ατυχέστατο, δικό σου σχόλιο, που δεν είναι παρά πυροτέχνημα και εντελώς άσχετο με την είδηση και τη ροή των σχολίων.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος έγραψε : Ορίστε άλλη μία κατάντια του σχισματικού παλιοημερολογιτισμού, να «ευλογεί» τις ανατολικές θρησκείες στην Ελλάδα!

Κυπριανός Χ σχολίασε : Ορίστε άλλη μία κατάντια του μη σχισματικού νεοημερολογητισμού, να «ευλογεί» ο πρωτόθρονος όλες τις θρησκείες(!) πάνω σε ένα πλοίο και ενώπιον μιας γυάλινης (της Γαίας) σφαίρας.

Και έτερος Ανώνυμος έφα : Κοίτα όμως (σ.σ. Κυπριανέ Χ) πού απαντάει ο ανώνυμος και αποκαθιστά την αλήθεια, και ξαναδές το ατυχέστατο, δικό σου σχόλιο, που δεν είναι παρά πυροτέχνημα και εντελώς άσχετο με την είδηση και τη ροή των σχολίων.

Οπότε και ο Κυπριανός Χ συμπληρώνει

"Τα πάντα ρει/τα πάντα ρει/και η Ανατολή/είναι σφαίρα μαγική", που δεν έχει σχέση με θρησκείες.

Ο πρωτόθρονος οικουμενικός Βαρθολομαίος κείται πέραν των τετραπεράτων της οικουμένης. Οι σχισματικοί(sic) του Παλαιού των ημερών ευρίσκονται εντός ημερών, εντός οριζόντων και εκτός εκκλησίας απαραιτήτως (καθ΄ υμάς).

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και ταύτα, για τις ορθόδοξες μαϊμούδες παλιοημερολογιτικής κοπής με το κατατεθέν σήμα «μονή Μυριελαίου».

Φαίνεται δεν το έχουν πάρει είδηση οι σχολιαστές (Ανώνυμοι) ότι ζούμε σε καιρούς δημοκρατικούς και όποιος θέλει μπορεί να φτιάξει και από μια εκκλησία. Όποιος το αρνείται είναι φασίστας, ρατσιστής, φονταμενταλιστής κλπ,. κλπ. Την αρχή την έκανε ο πάπας, για να μην ξεχνιόμαστε, και την συνεχίσαμε κι εμείς οι μη σχισματικοί. Καθυστερημένα όμως.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com