7 Σεπ 2011

Ονομαστική η ψηφοφορία για το ισλαμικό τέμενος


Με ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε ο ΛΑ.Ο.Σ. του κ. Γ. Καρατζαφέρη επί του άρθρου 29 του νομοσχεδίου για την ρύθμιση των αυθαιρέτων σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα, ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Τετάρτης η ψήφιση του νομοθετήματος του ΥΠΕΚΑ (τα υπόλοιπα άρθρα ψηφίστηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης).
Αντιπαράθεση
Ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το τέμενος λέγοντας ότι «πάτε να κάνετε ένα εργοστάσιο παραγωγής τρομοκρατών». «Ρωτήστε τον δήμαρχο του Λονδίνου. Όσοι συνελήφθησαν είχαν ξεκινήσει μέσα από τζαμιά», υποστήριξε, σημειώνοντας: «Παίζετε με τη φωτιά και καταστρέφετε την Ελλάδα. Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι πάμε σε εκλογές τώρα για να σωθείτε. Διαφορετικά, ούτε τα Ειδικά Δικαστήρια θα φθάσουν. Φαίνεται πως θα κοιτάμε προς το Γουδή»!
Ο κ. Παπακωνσταντίνου αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. πως όταν μιλάει για Ειδικά Δικαστήρια δεν θα πρέπει να απευθύνεται στην κυβέρνηση. Όπως του είπε «οι αποφάσεις της κυβέρνησης λαμβάνονται με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν μιλάτε για Γουδή».   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο θλιβερός Παπακωνσταντίνου αφού τα έκανε μαντάρα με τα οικονομικά,αλήθεια πόσες φορές διέψευσε ότι θα αυξηθεί ο ΦΠΑ και πόσες φορές αυτός αυξήθηκε,ανέλαβε τώρα σαν γνήσιος εργολάβος της Νέας Τάξης την κατασκευή του επικίνδυνου από κάθε άποψη ισλαμικού τεμένους.Από άποψη εθνική,κοινωνική,εθνική,θρησκευτική.Μακάρι ο εσμός των αντιχρίστων κυβερνώντων να οδηγείτο κάποτε στο Γουδή.Αλλά διέφθειραν και αποκοίμησαν τόσο πολύ τον ελληνικό λαό που τον αποχαύνωσαν.Αν αντιδρούσε ουσιαστικά ο λαός ούτε μία ώρα δε θα στεκόντουσαν στην εξουσία οι ξενόδουλοι ολετήρες υπό τον ΓΑΠ.Αλλά ο ελληνικός λαός ασχολείται με τον τραυματισμό του Νίνη και τα πρωινάδικα!
ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com