25 Μαΐ 2011

Συνέρχεται στο Σικάγο η δεύτερη Πανορθόδοξη Επισκοπική Συνέλευση


ΒΟΣΤΩΝΗ. Ξεκίνησαν στο ξενοδοχείο «Hilton O’Hare» του Σικάγου, χτες, Τετάρτη 25 Μαΐου και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο Παρασκευή στις 27 οι εργασίες της δεύτερης Συνέλευσης όλων των Ορθοδόξων εν ενεργεία ιεραρχών όλων των Ορθόδοξων Δικαιοδοσιών Ηνωμένων Πολιτειών, Καναδά και Κεντρικής Αμερικής, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου υπό την ιδιότητά του ως Εξαρχου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Δυτικό Ημισφαίριο.

«Εθνικός Κήρυξ»25/05/2011

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Ξεκίνησαν στο ξενοδοχείο «Hilton O’Hare» του Σικάγου, οι εργασίες της δεύτερης Συνέλευσης όλων των Ορθοδόξων εν ενεργεία ιεραρχών όλων των Ορθόδοξων Δικαιοδοσιών Ηνωμένων Πολιτειών, Καναδά και Κεντρικής Αμερικής,υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου"

ΚΧ : Μάλιστα, στο ξενοδοχείο «Hilton O’Hare» του Σικάγου! Η Ορθοδοξία εργάζεται μετά διαλόγων, συμποσίων και ξενοδοχείων!! Σεμνά και ταπεινά εργάζονται οι ιεράρχες μας και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος προ ετών είπε ουκ ολίγα για έναν μοντέρνο διδάχο "μας" επί φιλόσοφικών και άλλων τινών ζητημάτων - ονόματα δεν λέμε - δεν παρέλειψε προ ημερών να τον βραβεύσει.

Είπαμε, πάντα στέγει, πάντα ελπίζει και ουδέποτε εκπίπτει η αγάπη. Πόσο μάλλον σήμερα, όπου ούτε αιρέσεις υπάρχουν ούτε αιρετικοί. Αυτά ήταν για άλλες εποχές, εποχές των ταλιμπάν (τότε δεν υπήρχαν, αλλά τέλος πάντων) ενώ σήμερα έχουμε εργασίες σε ξενοδοχεία Hilton του Σικάγου.

Λαμπρά, λαμπρότατα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com