21 Νοε 2010

Έφθασε στο Βελιγράδι ο επίσκοπος Αρτέμιος.

Στο Βελιγράδι έφθασε ο επίσκοπος Αρτέμιος όπου και έδωσε συνέντευξη για τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών και την αντικανονική απόφαση της Συνόδου της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας .-Artemije stigao u Beograd

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τον διωγμό που υφίσταται σήμερα ο σεβασμιότατος Ράσκας κ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ, υπέστη με ανάλογα και χειρότερα περιστατικά η τοπική Εκκλησία της Λαρίσης εις το πρόσωπο του αξίου Μητροπολίτου Σεβασμ. ΘΕΟΛΟΓΟ Λαρίσης. Ακόμη σήμερον διώκονται οι αγωνιζόμενοι χριστιανοί της Λαρίσης από τον αιμοσταγή δυνάστη δεσπότη μοιχεπιβάτη Ιγνάτιο Λάππα.
Η σύνοδος και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος όμως κωφεύει..... Το Οικουμενικό πατριαρχείο και η Ελλαδική Εκκλησία τηρούν στάση παρατηρητού.
Οι Σέρβοι οικουμενιστές αντιγράφουν τους δικούς μας δεσποτάδες και αρχιεπισκόπους διότι είναι οι πρώτοι διδάξαντες στις μεθόδους εξοντώσεως ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ και των 12 αξίων επισκόπων αλλά και άλλων αξίων αγωνιστών κληρικών.
Τα γεγονότα αυτά εις την γειτονική Σερβική Εκκλησία θα πρέπει να μας ανησυχούν τα μέγιστα διότι είναι κατευθυνόμενα και με τις προσχεδιασμένες ανακατατάξεις των Οικουμενιστών γρήγορα θα μας έρθουν και εδώ με ολέθριες επιπτώσεις.
Όλοι οι συνειδητοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί οφείλουμε να συμπαρασταθούμε σθεναρά εις τον σεβασμ. ΑΡΤΕΜΙΟ και το ποιμνιό του. Επίσης να εκφράσουμε δυναμικά την διαμαρτυρία μας με κάθε ενδεικνυόμενο τρόπο προς τους υπαιτίους για άμεση παύση του αντικανονικού διωγμού του. Όπως :
Α) στους κατά τόπους επισκόπους μας για να ενεργήσουν ( που συνήθως καθεύδουν και αδιαφορούν οι περισσότεροι).
Β) στην σύνοδο και τον λαλίστατο και υπολογιστή αρχιεπισκοπό μας τον εκφραζόμενο δυστυχώς δια του Χρυσοστόμου Ζακύνθου, Χρυσοστόμου Μεσσηνίας και του Θεοκλήτου Ιωαννίνων.
Γ) τον Οικουμενικό Πατριάρχη για να επέμβει ως έχων αρμοδιότητα.
Δ) τον Πατριάρχη Σερβίας και την Σύνοδο της Σερβίας
. Ε) την Σερβική Κυβέρνηση και τις πρεσβείες, Σερβική στην Ελλάδα και Ελληνική στην Σερβία.
Θα ξυπνήσουμε οι Χριστιανοί;;; Θα αγωνισθούμε με σθένος ;;; ΓΚΕΠ

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com