4 Μαΐ 2010

Κύπρος - Επιστράτευση αστυνομικών για την ασφάλεια του Πάπα

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από έξι χώρες της Ευρώπης έρχονται στην Κύπρο με σκοπό να ενημερωθούν για τα μέτρα που θα ληφθούν κατά την επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του θα λειτουργήσει το Κέντρο Χειρισμού Κρίσεων της Αστυνομίας.

Οι ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας αλλά και προστασίας προσωπικοτήτων, συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ευρωπαϊκό σπίτι», όπου όλες οι χώρες της ΕΕ λαμβάνουν μέρος με αντιπρόσωπό τους. Στο πρόγραμμα αυτό γίνονται συζητήσεις και ανταλλάσσονται απόψεις για θέματα ασφάλειας. Επειδή ο Ποντίφικας θα επισκεφθεί αυτό το διάστημα διάφορες χώρες, θα έρθουν στο νησί μας αντιπρόσωποι από αυτές (Δανία, Μάλτα κ.ά), ώστε να ενημερωθούν για τα σχέδια ασφάλειας. Παράλληλα θα επιθεωρήσουν τα μέτρα και θα τα προσαρμόσουν στις δικές τους χώρες. Μέλη της ΜΜΑΔ και του Γραφείου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας θα αναλάβουν να αναλύσουν στους ειδικούς, το σχέδιο που έχει καταρτιστεί σε συνεργασία με το γραφείο ασφαλείας του Βατικανού.

Ο Πάπας θα επισκεφθεί τη χώρα μας από τις 4-6 Ιουνίου. Πονοκέφαλο για την Αστυνομία που θα επιστρατεύσει γύρω στους 350 και πλέον αστυνομικούς παγκύπρια, αποτελεί η μεγάλη συγκέντρωση στο στάδιο Ελευθερία, στην οποία θα παρευρίσκονται Επίσκοποι της περιοχής. Για τα μέτρα που θα ληφθούν, ήρθε στην Κύπρο δύο φορές ο υπεύθυνος ασφάλειας του Βατικανού μαζί με αντιπροσωπεία ειδικών.

«Φιλελεύθερος»4/05/2010- Μιχάλης Χατζηβασίλης

4 σχόλια:

Παναής είπε...

Aυτό που φοβούνται θα το πάθει στην Κύπρο,ηΑγία Κυριακή και ο Αγιος Σπυρίδωνας να κάμουν το θαύμα τους και θα βάλουμε και εμείς το πόδι μας για να μην μας λένε παροιμίες μετά.Για να γλυτώσετε απο την οργή του λαού του Θεού να σας εισηγηθώ κάτι;Βάλτε σε επιστράτευση τον στρατό για να είστε πιό ήσυχοι ότι δεν θα παρεκτραπούν "φανατικοι"πιστοί και μοναχοί.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Προσοχή παιδιά!

Τον αγιότατο προστάτη των παιδόφιλων και τα μάτια σας!

Οπως σας είπα:

Την ώρα που θα βρίσκεται στην Πάφο εσείς να διοργανώσετε συνέδριο στη Λευκωσία σε ξενοδοχείο και να καλέσετε τα θύματα των φραγκοπαπάδων για να μιλήσουν για να καταλάβουν οι ιεράρχες μας ποιον άνθρωπο προσκάλεσαν και θα υποδεχθούν στην Κύπρο.

Σαν δεν ντρέπονται!

Δεν φτάνει που είναι αιρεσιάρχης είναι και προστάτης των παιδόφιλων και οι αρχιερείς μας θα τον υποδεχθούν μετά βαίων και κλάδων!

Αντιοικουμενιστής είπε...

Ο φιλόχριστος και πολύπαθος Κυπριακός Λαός έχει ιστορικό χρέος να γυρίσει την πλάτη στην επίσκεψη του ποντίφικα. Τα περί φανατισμών και άλλα τέτοια αηδή τα χαρίζουμε στους φονταμενταλιστές του οικουμενισμού...Αυτά τα...δρακόντια μέτρα ασφαλείας δεν μυρίζουν ολίγον προβοκάτσια;

ΠΑΝΑΗΣ είπε...

Εμείς φίλε Αντιοικουμενιστή στην Κύπρο καθαρίζουμε αλλίως μάθαμε με την Χάρη του Θεού να αντιμετωπίζουμε μ ετωπικά τον εχθρό όχι να γυρίζουμε την πλάτη διότι η ιστορία μας διδάσκει όποιος γυρίζει την πλάτη να την τρώει πισόπλατα.Οκάθε λαός έχει τον δικό του ξεχωριστώ τρόπο να αντιδρά η ουσία πιστεύω είναι να αντιδράμε γιατί είναι υγιές δεν είμαστε ερίφια άλλά λογικά πρόβατα.Ε θα έχουμε και ζέστες τον Ιούνη,καμοια μπόρα να μην ξεσπάσει απο πάνω...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com