10 Μαρ 2010

Dalai Lama fraud- Tenzin Gyatzo ... ακόμα μία απάτη των ΗΠΑ, ακόμα μία ιστορία δυτικής παρέμβασης στην Ανατολή

Ο Tenzin Gyatzo, ο τελευταίος (14ος) Δαλάϊ Λάμα, ο εξόριστος ΗΓΕΤΗΣ του Θιβέτ, είναι γνωστός σε όλους μας δεκαετίες τώρα με αυτή την ιδιότητα. Η υπερπροβολή του από τα Δυτικά ΜΜΕ , που είναι γνωστό ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν προβάλουν ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ και μάλιστα κακό, μας οδήγησε να κοιτάξουμε λίγο σχετικά με αυτήν την προσωπικότητα, που κυκλοφορεί "ξυπόλητος ο καημένος" αλλά πάντα με λιμουζίνα (!) , που κανείς δεν ξέρει ΠΟΙΟΣ πληρώνει.
Ο "κυνηγημένος" κι εξόριστος αυτός ηγέτης από τους ΚΑΚΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ που κατέλαβαν το θιβέτ, τελεί υπό την προστασία Αμερικανών κλπ καθώς , όπως και οι προηγούμενοι Δαλάϊ Λάμα, γεννήθηκε τη στιγμή του θανάτου του προκατόχου του.
Το πνεύμα του αποθανόντος ταξιδεύει στο σώμα ενός νεογέννητου το οποίο καθίσταται αυτόματα ΗΓΕΤΗΣ του Θιβέτ. Κι επειδή η Δύση, "πιστεύει ακράδαντα" σε τέτοιου είδους δοξασίες αποφάσισε να στηρίξει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ για 60 ολόκληρα χρόνια την αντι-Κινεζική προπαγάνδα του συγκεκριμένου "εξόριστου ηγέτη" που περιφέρεται από χώρα σε χώρα μιλώντας για τη "ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ" που υπέστησαν οι "υπήκοοί" του από τους Κινέζους. Για να κατοχυρώσουν το "μεγαλείο" και την "αυθεντία" αυτού του "πνευματικού" ανθρώπου, όπως έκαναν και με τον Ομπάμα, οι γνωστοί κύκλοι φρόντισαν να του απονεμηθεί το NOBEL ειρήνης το 1994, τον τίμησε το Αμερικανικό Κονγκρέσο με Χρυσό Μετάλιο και η Καναδική Κυβέρνηση τον έχρισε ΕΠΙΤΙΜΟ πολίτη.
Χρίσθηκε και επίτιμος καθηγητής Πανεπιστημίου στην πολιτεία της Coca-Cola ενώ δίδαξε και σε πολλά άλλα Αμερικανικά Πανεπιστήμια.
Κι όλα αυτά δεν δείχνουν περίεργα ... διότι δεν εξετάσαμε ακόμα τις ημερομηνίες ... και τους χρόνους αυτών των συμβάντων:
Ο "εξόριστος και κυνηγημένος" Δαλάϊ Λάμα , του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Lhamo Dondrub, γεννήθηκε το 1935.
Το 1950 οι Κινέζοι εισβάλουν στο Θιβέτ και είναι η χρονιά που ο Lhamo Dondrub χρίζεται ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ και γίνεται ο πιο σημαντικός πνευματικός και πολιτικός ηγέτης του Θιβέτ.
Λογικά όλα έτσι;;; 1950-1935=15 . Δηλαδή ο πιο σημαντικός πενυματικός και πολιτικός ηγέτης του Θιβέτ (σύμφωνα με τις Δυτικές πηγές) ήταν ο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΣ Lhamo Dondrub. Στα δεκέξι του (1951) βρίσκεται ήδη εξόριστος στην υπό Βρετανική κατοχή Ινδία όπου σχηματίζει τη δική του κυβέρνηση (!) καθώς εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν PLAYSTATION. Έτσι ο "ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ" που δεν πάτησε για εξήντα (60) ολόκληρα χρόνια στο Θιβέτ και που θα χαθεί στους δρόμους του εάν ποτέ επιστρέψει, γυρίζει τον κόσμο παριστάνοντας τον ΝΟΜΙΜΟ αλλά "εξόριστο" από τους "κακούς" Κινέζους ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΓΝΗΣΙΟ...ηγέτη του Θιβέτ.
Οι Αμερικάνοι, που είναι πολύ "ευαίσθητοι" σε θέματα πνεύματος και ηθικής τον στηρίζουν για να διατρανώνει την "αδικία" που υπέστει από τους "άθεους" του Μάο.
Επιπλέον, στο κήρυγμα του, εν όψει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, έχει ενσωματώσει παγκοσμιοποιημένες θρησκευτικές απόψεις και μιλά για την ανάγκη διαθρησκειακής αρμονίας. Τα γνωστά δακρύβρεχτα, που ΠΟΤΕ δεν περιλαμβάνουν τις ενέργειες των Ισραηλινών απέναντι στους αλλόθρησκους.
Στην βιογραφία του αναφέρεται ότι μετά το 1951, σε ηλικία 16 ετών και χωρίς COUNTER STRIKE, συνεργάστηκε με τους πάντα "ΔΙΚΑΙΟΥΣ" Αμερικάνους, ώστε να περάσουν παράνομα όπλα στο Θιβέτ που θα χρησιμοποιούσαν οι Θιβετιανοί στον πόλεμο για την "ανεξαρτησία" τους από τους "κακούς" Κινέζους. Το 1970 οι Αμερικάνοι τα βρήκαν με τους Κινέζους και τελείωσε η επίσημη χρηματοδότηση του Θιβετιανού αντάρτικου.
Μόλις τον Οκτώβριο του 1998 (αφού πέρασαν σχεδόν 40 χρόνια πονηρής σιωπής) παραδέχθηκε ότι έλαβε 1,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ από την CIA κατά τη δεκαετία του '60 (!) και ότι έλαβε μέρος στην εκπαίδευση ένοπλων ανταρτών στο COLORADO!
Κλείνοντας λοιπόν καταλαβαίνουμε για ΠΟΙΟΝ λόγο τα ΜΜΕ φροντίζουν να γνωρίζουμε μυστικούς συνεργάτες της CIA όπως ο πράκτορας "ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ", που εργάζονται σκληρά για τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και τα συμφέροντά τους. Την αλήθεια φυσικά την μαθαίνουμε αφού περάσουν τουλάχιστον 30-40 χρόνια και αποχαρακτηριστούν κάποια ανώδυνα έγγραφα της CIA. Έτσι μάθαμε για το ΠΩΣ οι Αμερικάνοι ΗΞΕΡΑΝ και ΒΟΗΘΗΣΑΝ τους Τούρκους να ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ στην Κύπρο αλλά...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ δεν τόλμησε να το κάνει πρωτοσέλιδο, έστω και κατόπιν "εορτής".ΤΕΛΟΣ
Πηγή:macedonia-greece

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Δαλάι Λάμα σε ρόλο Τσιάνγκ Κάι Σεκ. Δεν ήρθε ακόμη η ώρα της Κίνας.Εχουν άλλοι σειρά.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Όταν έρθη η ώρα της Κίνας, θα αρχίσουμε να βλέπουμε στις τηλεοράσεις τις κινεζικές μαϊμούδες. Όπως τότε που βλέπαμε τις κουβεϊτινές. Ήταν, θυμάμαι, μια νοσοκόμος, που έκλαιγε και έλεγε, ότι οι Ιρακινοί μπήκαν στο Κουβέϊτ και ... στις θερμοκοιτίδες. Και πέταγαν τα νεογνά έξω.

Θιβετιανές - κινεζικές μαϊμούδες, νοσοκόμες και λοιπές αδελφές και αδελφοί του ελέους, υπάρχουν. Κι αν δεν υπάρχουν, με κάτι χιλιάδες δολλάρια θα φτιαχτούν. Περιμένουμε.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com