4 Μαρ 2010

Αποφάσισαν για τζαμί στην Αθήνα σε εκτάσεις του Πολεμικού Ναυτικού

Σημαντική έκταση από το Πάρκο Γουδή ιδιοκτησίας του υπ. Εθνικής Άμυνας παραχωρήθηκε στο Δήμο της Αθήνας για δεντροφύτευση κι άλλες περιβαλλοντικές παρεμβάσεις προκειμένου να γίνει προσβάσιμη στους δημότες.
Αυτό αποφασίσθηκε κατά την πρωινή συνάντηση του υπουργού εθνικής άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου με τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.
Επίσης, ήρθησαν τα εμπόδια απο πλευράς υπουργείου Αμυνας για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό και τη δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου στην περιοχή του Σχιστού καθώς οι συγκεκριμένες εκτάσεις ανήκουν στο πολεμικό ναυτικό.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης , σε αποκλειστικές του δηλώσεις στον Α9,84 , μετά τη συνάντηση με τον υπουργό, ευχαρίστησε τον κ. Βενιζέλο εκ μέρους της πόλης των Αθηνών, διότι αντιμετώπισε -όπως είπε -με πολύ θετικό τρόπο τρία κρίσιμα και χρονίζοντα θέματα, και βασίμως ελπίζω πλέον -ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης -ότι και στα τρία θα δοθεί οριστική λύση επ’ ωφελεία των κατοίκων της πόλεως των Αθηνών.
Από:athina984.gr/node/89070

5 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Θα τους έταξαν λεφτά οι Σαουδάραβες, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Καίριο πρόβλημα της Αθήνας η δημιουργία τζαμιού; Σαν να τα παραλέγει ο κ. Δήμαρχος;

Οσο για το ότι κάτι βρώμικο μυρίζει η υπόθεση νομίζω ότι ο κ. Χριστοδουλίδης έχει δίκαιο.

Ανώνυμος είπε...

Μα αν δεν γίνει τζαμί στην Αθήνα πως θα υποδεχτούμε τους νέους μουσουλμάνους μετανάστες που θα γίνουν "έλληνες"; Παράλληλα τροποποιούμε τα σχολικά βιβλία, της γλώσσας, της ιστορίας και των θρησκευτικών για να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις, να μην νιώσουν άσχημα τα παιδιά των 4 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που στη πλειοψηφία τους δεν είναι Ορθόδοξοι αλλά να αποτελέσουμε παράδειγμα "αρμονικής συνύπαρξης" σύμφωνα με το διαθρησκειακό μοντέλο του Οικουμενισμού.
Ήδη ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας χάρισαν το Κοράνιο που θεωρούν "ιερό" οπότε ήδη έχει αρχίσει η προσέγγιση με την γείτονα χώρα η οποία θα απορροφήσει την ελλάδα σύμφωνα με το δόγμα του Οζάλ:
"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!
Τα τελευταία τρία χρόνια εισέρχονται με αυξανόμενο ρυθμό από τα παράλια και τα σύνορά μας με την Τουρκία περίπου 350.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες τον χρόνο, προερχόμενοι από την Αφρική και την Ασία.
Σε είκοσι χρόνια θα ανέρχονται σε 7 εκατ. άτομα. Κι αν προστεθούν οι εδώ κατοικούντες και οι ..........." αλλά δεν θα προστεθούν γιατί θα είναι τότε "έλληνες"! Εμείς που θα είμαστε είναι ένα άλλο θέμα...

Ανώνυμος είπε...

Τον κ.Χριστοδουλίδη τον έχετε κατασυκοφαντησει πολλές φορές και αφήστε κατα μερος τώρα τις ψευτοευγενειες.

Γ.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ε καλά μην το παρακάνουμε τώρα!

Στο συγκεκριμένο θεμα μας έπιασαν οι ευγένειες!

Δεν είπαμε δα ότι όλο ευγενείς θα είμαστε.

Σε κάθε περίπτωση και εκτός αστείου οι επισημάνσεις του ανώνυμου για την προφητεία του Οζάλ είναι εφιαλτική.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com