14 Νοε 2009

Iσπανία: Αντιδράσεις προκαλεί η καμπάνια σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης


Μαθήματα αυτοϊκανοποίησης στην Ισπανία

Μία νέα προσέγγιση στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση έδωσε η κυβέρνηση της Εξτρεμαδούρα με την καμπάνια «η απόλαυση είναι στα χέρια σας» που δίνει συμβουλές για το σωστό αυνανισμό.
Η εκστρατεία, που προτείνει σε παιδιά να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να αυτοϊκανοποιηθούν, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων από πιστούς της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας της Ισπανίας.
Η εκπαιδευτική εκστρατεία περιλαμβάνει φυλλάδια, ένα περιοδικό και εργαστήρια σε παιδιά μεταξύ 14 και 17 ετών.
"Η Εξτρεμαδούρα θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη", έγραψε η εφημερίδα της Μπαρτσελόνα La Vanguardia, "Μπορεί να έχει τους περισσότερους άνεργους νέους ανθρώπους στην Ισπανία αλλά είναι καλύτερη στον αυνανισμό".
Ωστόσο η Λάουρα Γκαρίντο, πρόεδρος του συμβούλιου νέων της Εξτρεμαδούρας, είπε ότι τα μαθήματα είναι πολύτιμα στους εφήβους και είναι μέρος ενός ευρύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος για τους μηχανισμούς της αυτοϊκανοποίησης.
"Τα μαθήματα βασίζονται στην έννοια της αυτοϊκανοποίησης, αυτοπεποίθησης και της ανδρικής και γυναικείας ανατομίας και φυσιολογίας" τόνισε.
Πηγή:«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»13 Νοεμβρίου 2009

==== ===== ====== ======
Οι δικοί μας υπεύθυνοι γιατί άργησαν να φέρουν και στη χώρα μας αυτά τα «επιτεύγματα» ;
Όσοι θέλουν να εισάγουν και στη χώρα μας τα αποτυχημένα δυτικά πρότυπα, άς κοιτάξουν λίγο την ηθική κατάντια των χωρών που έχει εισαχθεί το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com