17 Νοε 2009

Οι Παπικοί καταφθάνουν στο Βελιγράδι


Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄, διόρισε τον Καρδινάλιο Anđelο Sodanο για εκπρόσωπο του Βατικανού στην κηδεία του Σέρβου Πατριάρχη Παύλου όπως ανακοινώθηκε από την έδρα της πρεσβείας του Βατικανού στο Βελιγράδι.
Αναφέρεται ότι ο καρδινάλιος Sodano, πρύτανης του Καρδιναλικού κολεγίου, πρόκειται να ηγηθεί, την Πέμπτη, της αντιπροσωπείας των Παπικών στη νεκρώσιμη ακολουθία, στην πλατεία μπροστά στο Ναό του Αγίου Σάββα, στο Βελιγράδι.
Οι Παπικοί δηλαδή θα αντιπροσωπευθούν, στην κηδεία του Πατριάρχη Παύλου, εκτός από την αντιπροσωπεία της οποίας θα ηγηθεί ο Παπικός Αρχιεπίσκοπος Βελιγραδίου, κ. Stanislav Hočevar και από τον καρδινάλιο Sodanο και από τον αποστολικό νούντσιο, δηλ. τον πρέσβη του Βατικανού στο Βελιγράδι, κ. Orlando Antonini, και τον "πατέρα" Milan Žust, από τη Γραμματεία του Παπικού συμβουλίου για την προαγωγή της ενότητας ανάμεσα σε Χριστιανούς.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Κάποιος δικός μας άγιος είχε απαγορεύσει την προσέλευσή τους στην κηδεία του. Ποιός σήμερα το κάνει αυτό; Α, ναι, το ξέχασα! Αυτός είχε πλανηθεί υπό του αεχεκάκου (sic).

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ανώνυμος είπε...ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ 18 Νοέμβριος 2009 4:36 μμ.

Μπα, σε καλό μου, παιδάκι μου! Τι θα γίνει; Μα, αυτό που γίνεται: Τους στείλαμε όλους στον "αρχέκακον όφι" και τον κάναμε εμείς "αρχέκαλο". Τα φιδάκια και τα σαταναδάκια ήταν για άλλες εποχές και για αγράμματους. Εμείς τώρα μάθαμε : Η αγάπη σύνορα δεν γνωρίζει, καθότι Θεός, και θα μας αποκαταστήσει όλους (μετενσαρκώσεις κλπ) όπως έλεγε ο βλάσφημος Ωριγένης. "Τέσπα", που λέει και το πεζοδρόμιο.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com