24 Νοε 2009

Συγκλονίζει την Τουρκία η «Υπόθεση Κλουβί»


Πολιτική αναταραχή προκαλεί στην Τουρκία η αποκάλυψη ότι είχε τεθεί σε ισχύ η «Υπόθεση Κλουβί», ένα σχέδιο του βαθέος κράτους, το οποίο είχε στόχο τους μειονοτικούς πληθυσμούς, έκανε δολιοφθορές και προβοκάτσια ακόμα και δολοφονίες- ενέργειες που αποδίδονταν στους συντηρητικούς μουσουλμάνους, δηλαδή στο κόμμα του Recep Tayip Erdogan.
Όπως αποκαλύπτει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Zaman, πράγματι έχει τεθεί σε ισχύ η «Υπόθεση Κλουβί» και ως απόδειξη προβάλλει τη βεβήλωση 90 τάφων- ανάμεσά τους και ελληνικούς- από το καλοκαίρι έως τον Σεπτέμβριο.
Πληροφοριακά, η Κωνσταντινούπολη έχει 65 νεκροταφεία Ρωμιών και Αρμενίων.
Τέλος, η σοβαρότητα της υπόθεσης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διεύρυνση Όλι Ρεν, έχει εκδώσει γραπτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι παρακολουθείται στενά από την ΕΕ η «υπόθεση Κλουβί».
Πηγή:Ζούγκλα

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Ήταν ποτέ δυνατόν το βαθύ αμερικανικό κράτος να μην το αντιγράψει και η Τουρκία; Αλλά οι Τούρκοι είναι κακοί αντιγραφείς. Αν ήταν όπως οι Αμερικανοί θα είχαν συμπαγές βάθος: Το βάθος της παγκοσμιοποίησης, που μεταφράζεται σε οικονομικά εξαρτημένους αχυρανθρώπους (διάβαζε, πολιτικά εκλεγμένους).

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com