5 Σεπ 2009

Συμπροσευχή καθηγητού του Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ με παπικούς στη Ρώμη


Ξεκίνησε και συνεχίζεται το Διαχριστιανικό συμπόσιο στη Ρώμη με θέμα τον Άγιο Αυγουστίνο. Δυστυχώς οι φόβοι μας για οικουμενιστικές κινήσεις στο πλαίσιο του συμποσίου επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής με το χειρότερο τρόπο.
Το σχετικό ρεπορτάζ και τη σχετική αποκαλυπτική φωτογραφία αντλούμε από το amen.gr. Διαβάστε:
"Η αποστολή του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. αφίχθη στη Ρώμη την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου και την επόμενη μέρα έγινε δεκτή σε ακρόαση από τον Πάπα Ρώμης Βενέδικτο ΙΣΤ΄, ενώ ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητής κ. Δημήτριος Καϊμάκης, είχε ιδιαίτερη συνομιλία μαζί του.
Το πρωί της 3ης Σεπτεμβρίου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία κατά το ρωμαϊκό τυπικό στο ναό της Μονής των Τεσσάρων Εστεμμένων, προεξάρχοντος του Καθολικού Αρχιεπισκόπου Κερκύρας κ.κ. Ιωάννη Σπιτέρη. Το λειτουργικό ανάγνωσμα του Αποστόλου ανέγνωσε, τιμητικώς, στην ελληνική ο Καθηγητής της Βιβλικής Θεολογίας κ. Μιλτιάδης Κωνσταντίνου. Στο τέλος της ακολουθίας οι εξ Ελλάδος μετέχοντες έψαλλαν το απολυτίκιο του Ιερού Αυγουστίνου
".
Με πιο απλά λόγια. Ο μεν νέος Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας Δημήτρης Καϊμάκης και οι συν αυτώ ουσιαστικά υποκλίθηκαν στην «αγιότητα» του Πάπα.
Ο δε καθηγητής Μιλτιάδης Κωνσταντίνου συμμετείχε ενεργά διαβάζοντας το αποστολικό ανάγνωσμα στην παπική «λειτουργία» που τέλεσε στη Ρώμη ο παπικός «Αρχιεπίσκοπος» Ιωάννης Σπιτέρης.
Αλήθεια, οι υπόλοιποι καθηγητές (μεταξύ των οποίων και κάποιοι κληρικοί) παρακολούθησαν τη «λειτουργία» που τέλεσε ο παπικός Σπιτέρης;
Κατά τα άλλα τα συμπόσια αυτά έχουν καθαρά επιστημονικό χαρακτήρα!
Πηγή: Θρησκευτικά

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φρικη πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτός ο κατήφορος! Γιατί κανένας από την επίσημη ηγεσία της εκκλησίας δεν αντιδρά. Μήπως υπάρχει ήδη υπάρχει συμφωνία για την παραδοχή του αιρετικού πάπα. και επιπλέον και ο λαός κοιμάται και αδιαφορεί.

Ανώνυμος είπε...

AISXOS STON KATHIGITH TOY AISXOYS

Ανώνυμος είπε...

auto sas piraxe! to oti to amen einai kathara oikoumenistiko site, ypo tin epopteia toy Varholomaiou den mas peirazei....?

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com