27 Φεβ 2009

Η αντεπίθεση της διαστροφής.


Το νεοταξικό κηφηναριό βλέποντας ότι η δουλειές δεν πηγαίνουν καλά,προσπαθεί με πολλούς τρόπους και όπου μπορεί να περάσει τις αντιλήψεις του. Αυτό γίνεται και στην Αυστραλία.Ας δούμε δύο σχετικές ειδήσεις που μπορεί να έχουν κάποια σχέση και με τη χώρα μας.
"Κόμμα του Σεξ" στην Αυστραλία
Η αυστραλιανή βιομηχανία του σεξ περνά στην αντεπίθεση πιστεύοντας ότι οι διάφορες θρησκευτικές ομάδες έχουν αυξήσει την επιρροή τους στην κυβέρνηση και την πολιτική με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερο να αυξάνονται οι περιορισμοί.
Την Παρασκευή αναμένεται να κατατεθεί αίτηση στο εκλογοδικείο για την αναγνώριση ενός νέου πολιτικού κόμματος την οποία υπογράφουν 500 πολίτες.
Πρόκειται για το Κόμμα του Σεξ που φιλοδοξεί να έχει, τουλάχιστον ένα, εκπρόσωπο στην αυστραλιανή γερουσία μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές.
Σε πρώτη φάση το νέο κόμμα θα χρηματοδοτείται από τη βιομηχανία του σεξ από όπου προέρχονται και τα πρώτα μέλη του.
Η εκπρόσωπός του Φιόνα Πάτεν δήλωσε ότι κίνητρο για την ίδρυσή του αποτέλεσε η απόφαση της κυβέρνησης, τον περασμένο Ιανουάριο, να τοποθετήσει υποχρεωτικό φίλτρο στο Ιντερνετ. Σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο, που στόχο έχει να προστατέψει τα παιδιά από τη διαδικτυακή πορνογραφία και βία, οι παροχείς υπηρεσιών Ιντερνετ θα πρέπει να φιλτράρουν κάθε είδους πορνογραφικό ή άλλο ακατάλληλο υλικό, όταν τροφοδοτούν οικογένειες και σχολεία.
"Δεν μπορεί μια μικρή θρησκευτική μειοψηφία να καθορίζει τι θα δούμε ή τι θα κάνουμε στις κρεβατοκάμαρές μας" δήλωσε η κα Πάτεν προσθέτοντας ότι σήμερα επικρατούν στην Αυστραλία αυστηρότεροι νόμοι λογοκρισίας από ότι πριν μια 20ετία.
http://www.sigmalive.com/

Σεξουαλική αγωγή σε 10χρονα παιδιά
Παιδάκια ηλικίας μέχρι και 10 ετών θα διδάσκονται από το δημοτικό σχολείο τα πάντα γύρω από το σεξ προκειμένου να αποφεύγονται οι εγκυμοσύνες και οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες μεταξύ των νέων.
Την πιο πάνω ριζοσπαστική πρόταση έκανε ο Ιατρικός Σύνδεσμος Αυστραλίας ο οποίος και υποστηρίζει ότι η εκπαίδευση γύρω από το σεξ και τα προβλήματα που δημιουργεί πρέπει να γίνει υποχρεωτική για όλα τα παιδιά από το δημοτικό σχολείο.
Αν τελικά υιοθετηθεί η πρόταση του Ιατρικού Συνδέσμου τα 10χρονα παιδάκια θα διδάσκονται όχι μόνο για το σεξ αλλά και για τις ασθένειες που μεταδίδονται μέσω της σεξουαλικής συνεύρεσης, καθώς και για το σχετικό σεξουαλικό λεξιλόγιο.
Τα μαθήματα μάλιστα για να γίνονται περισσότερα κατανοητά από τα παιδιά θα συνοδεύονται και από προβολή σχετικών εικόνων και γραφημάτων.
Οι επικριτές τις πιο πάνω πρότασης, υποστηρίζουν ότι τέτοιου είδους μαθήματα θα είναι "τραυματικά" για πολλά παιδάκια που συναισθηματικά δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτά τα πράγματα.
Ο Ιατρικός Σύνδεσμος όμως επιμένει ότι πρέπει να ακολουθήσουμε μια πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση του ζητήματος, αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την αύξηση περιπτώσεων εγκυμοσύνης παιδιών ηλικίας από 15 έως 19 χρονών, καθώς και την δραματική αύξηση του ποσοστού των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών.
http://www.sigmalive.com/
Τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα χρησιμοποιούν και οι δικοί μας ινστρούχτορες για να περάσουν την σεξουαλική αγωγή στο δημοτικό σχολείο.
Βλέπε σχετικά:
ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ; ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ!!!;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com