23 Φεβ 2009

Μασκαρεμένοι "φίλοι".


Πολλές φορές νοσταλγοί άλλων εποχών ντρέπονται να πουν κατευθείαν αυτό που πρεσβεύουν και κρύβονται πίσω από μάσκες και ψεύτικα ονόματα π.χ «χριστιανός ορθόδοξος».
Μάλιστα κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομα αυτό και στο διαδίκτυο. Διαπιστώσαμε ότι οι μασκαρεμένοι φίλοι μας έκαναν αναφορά στο ιστολόγιό μας.
Βέβαια, ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να σχολιάζει ό,τι θέλει, και όλα του επιτρέπονται, ακόμα και η ειρωνεία.
Το ιστολόγιό μας δεν συνηθίζει την πολεμική ενάντια σε οποιονδήποτε, παρά μόνο όταν συντρέχει ειδικός λόγος και χωρίς να αμφισβητείται το δικαίωμα ελεύθερου λόγου του άλλου.
Ο μασκαρεμένος πόλεμος κατά της Ορθοδοξίας δείχνει της αντιλήψεις τους.
Αγαπητοί φίλοι
,
Εμείς δεν κρύβουμε τα πιστεύω μας. Μήπως οι αντιλήψεις σας συμπίπτουν με την διακήρυξη-αρχή-προμετωπίδα που υπάρχει σε γνωστό site των δωδεκαθεϊστών;
Παραθέτω στη συνέχεια προς ... ευωχίαν και ομαδική ανατριχίλα τα λόγια τους:

«Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι όργανο πνευματικού πολέμου. Στέκεται στην πρώτη γραμμή μάχης κατά των μισελληνικών αιρέσεων. Δεν δικάζει τον εχθρό. Τον εξοντώνει. Δεν διεξάγει πόλεμο κατά ατόμων. Εξολοθρεύει ομαδικώς τις αντεθνικές δοξασίες.

Δεν ψάχνει για στοιχεία που να αποδεικνύουν αξιόποινες πράξεις ατόμων.

Η πρώτη ερώτηση που κάνουμε είναι: Λατρεύεις τους Πατρώους Θεούς;

Η απάντηση θα καθορίσει την μοίρα του κατηγορουμένου. Αυτή είναι η ουσία του εμπόλεμου Ελληνισμού. Ο Έλλην σκληρός απέναντι στον εαυτό του, πρέπει να είναι σκληρός απέναντι στον εχθρό.

Όλα τα μαλθακά συναισθήματα φιλίας, ανοχής, αγάπης πρέπει να καταπνιγούν. Μόνο μία σκέψη, έναν σκοπό έχει στο μυαλό του ο Έλλην Πολεμιστής: Αμείλικτη εξόντωση των εχθρών του Έθνους και του Ελληνισμού. Για τον Έλληνα υπάρχει μία μόνο ευχαρίστηση:

Η ολοκληρωτική νίκη στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.

Με ψυχρή λογική, μακιαβελλική ηθική και ακούραστη καταδίωξη του στόχου, ο Έλλην Πολεμιστής πρέπει να είναι έτοιμος να πεθάνει και να εξολοθρεύσει οτιδήποτε στέκει εμπόδιο στο δρόμο για την παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνισμού».
Αγαπητοί φίλοι, τελειώνει το καρναβάλι πετάξτε τις μάσκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com