28 Μαρ 2024

Γερμανία: Οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει ότι οι εγκλεισμοί (lockdowns) θα προκαλούσαν περισσότερη ζημία παρά όφελος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο 

Γερμανία: Οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει ότι οι εγκλεισμοί (lockdowns) θα προκαλούσαν περισσότερη ζημία παρά όφελος

Γράφει ο Καλλιντέρης Νικόδημος

     Στη Γερμανία, όπου υπάρχει από κάποιους επιμονή για την εύρεση της αλήθειας για τα συμβάντα της δυστοπικής περιόδου του κορωνοϊού, είχαμε προσφάτως δια μιας μακρόσυρτης δικαστικής διαδικασίας αποκαλύψεις που κλονίζουν συθέμελα τη νομιμότητα των σκληρών και αυταρχικών μέτρων που ελήφθησαν.

    Κατόπιν δικαστικής προσφυγής ενός γερμανικού ηλεκτρονικού περιοδικού δόθηκαν στη δημοσιότητα 2.500 σελίδες εγγράφων από το Ινστιτούτο Robert Koch (πρόκειται για ομοσπονδιακή υπηρεσία στο Βερολίνο που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας και ασχολείται με την πρόληψη και τον έλεγχο νοσημάτων) που παρείχε εξειδικευμένες και στοχευμένες συμβουλές για τις πολιτικές δημόσιας υγείας καθ’ όλη τη διάρκεια της τριετούς υγειονομικής κρίσης.

     Το παγκοσμίως γνωστό επιστημονικό Ινστιτούτο ήδη από τα τέλη του 2020 είχε προειδοποιήσει την γερμανική κυβέρνηση ότι οι εγκλεισμοί θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλου μεγέθους ζημία παρά όφελος στην κοινωνία και θα συντελούσαν στην αύξηση της παιδικής θνησιμότητας. Με άλλα λόγια από τα δημοσιοποιηθέντα έγγραφα καταδεικνύεται ότι η εισήγηση των επιστημόνων προς την κυβέρνηση ήταν ότι οι απάνθρωποι εγκλεισμοί με τους πρωτοφανείς περιορισμούς των μετακινήσεων θα προκαλούσαν σοβαρότερα θέματα υγείας απ’ ό,τι ο ίδιος ο κορωνοϊός.

     Από τα ίδια έγγραφα επίσης απορρέει η ξεκάθαρη επιστημονική τοποθέτηση του Ινστιτούτου κατά την οποία δεν υπήρχε κάποιο σαφές επιστημονικό δεδομένο ότι οι μάσκες FFP2 είναι χρήσιμες σε δημόσιους χώρους και ως εκ τούτου δεν πρότεινε την υποχρεωτική εφαρμογή του μέτρου.

     Όλα τα ανωτέρω προέκυψαν από την πρόσβαση, κατόπιν της δικαστικής προσφυγής, μόνο στο ένα τρίτο των εγγράφων του Ινστιτούτου Robert Koch με κάποιους Γερμανούς πολιτικούς να υποπτεύονται ότι εξακολουθεί να γίνεται προσπάθεια απόκρυψης των στοιχείων, ώστε να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια στη γερμανική κοινωνία.

    Γίνεται λοιπόν όλο και πιο ξεκάθαρο ότι οι πολιτικές δημόσιας υγείας κατά την περίοδο του κορωνοϊού δεν ακολουθούσαν την επιστήμη αλλά ήταν εν πολλοίς αυθαίρετες, αντιεπιστημονικές και συνεπώς επικίνδυνες για την υγεία των πολιτών. Και πλέον είναι ηλίου φαεινότερον ότι εξυπηρετούσαν άλλες άδηλες σκοπιμότητες εις βάρος των κοινωνιών!

ΠΗΓΕΣ:

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2024/03/25/german-health-agency-covid-lockdown-masks-legal-battle/?fbclid=IwAR0KIaKC1p1qv_0WvYatDno4rWVq7hj3pjpqHtLUyM6xhWRirebFNw3i_Fg_aem_AWBOwnYnDAg2uXwKhsuJuRNGDMcK-Spogwyj5QOPz5RKeGUaYTZBsGOMZSwyrr1ykCRqo8DZc3LkExTf5SULnxEQ

https://www.spiegel.de/politik/deutschland/corona-rki-muss-protokolle-des-krisenstabs-veroeffentlichen-a-2d6aa52a-e35a-4535-95fe-eeb4ff5f451b?fbclid=IwAR3xZ8Fqvrr1WmvkyKSsxcj_griAfZfZgSHxJ5LXxfx8WtgxYib9TY58TIs_aem_AWBYuAoI7ApMjWZ3sLZygitkHBwCP2SCPmW7ZS8hXafWVEb3vND0cQdqmLPDIKtLeJt3WIDsHf8iMTPP4f2RHR0G

https://www.fr.de/panorama/maskenpflicht-3g-regelung-protokolle-rki-krisenstabs-veroeffentlicht-brisante-passagen-diskussion-lockdowns-zr-92912675.html?fbclid=IwAR0xm_dnPwVW78LwpnE_JVrmL0iqBME_BzO50KHpB3h4DwdZMeYK3FPruw4_aem_AWC9QgSXjnsANKilMTo1MfXPcSrX51tF_pdJyR0VFUuISKdoh5sndb-Jl_RIhCmZk9SaoRtZT_Eo4kIXZ2ATQQHd

Καλλιντέρης Νικόδημος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com