21 Μαρ 2024

Φρανκφούρτη: Υποχρεωτικό το Ραμαζάνι σε μαθητές δημοτικού!

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "iUS SHOWS CLIPS ABO ANMELDEN REGISTRIEREN Gesamtschule nahe Frankfurt: Weil Ramadan ist, sollen Fünftklässler nicht mehr im Unterricht trinken"

Φρανκφούρτη: Υποχρεωτικό το Ραμαζάνι σε μαθητές δημοτικού!

 Γράφει ο Καλλιντέρης Νικόδημος

 Το Ισλάμ πολιορκεί και καταλαμβάνει τις υπνώττουσες δυτικές κοινωνίες…

Στο όνομα της ανεκτικότητας, της αποδοχής της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, εκπαιδευτικοί στην Φρανκφούρτη επιβάλλουν εντός σχολικής αίθουσας τον μωαμεθανισμό!

Κατά την περίοδο του Ραμαζανίου, που ξεκίνησε στις 10 Μαρτίου, οι μουσουλμάνοι απέχουν από οποιαδήποτε τροφή συμπεριλαμβανομένου ακόμα και του νερού από την ανατολή έως και τη δύση του ηλίου.

Όπως μεταδίδουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης [1], σε παιδιά της πέμπτης δημοτικού (10-11 χρονών) ενός σχολείου της Φρανκφούρτης απαγορεύτηκε από τους δασκάλους να πιούν νερό διότι 3 από τα 27 μαθητές ήταν πιστοί μουσουλμάνοι και νήστευαν! Σε δηλώσεις τους οι διαμαρτυρόμενοι γονείς των παιδιών είπαν ότι «το γεγονός ότι 24 παιδιά οφείλουν να λάβουν υπόψη την στάση 3 άλλων ακόμα και όταν πρόκειται για τις βασικές σωματικές τους ανάγκες (εν. την κατάποση νερού), αυτό αποτελεί περίεργη παρέμβαση».

Φέτος η Φρανκφούρτη, γνωστή για το πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα, έγινε η πρώτη γερμανική πόλη που φώτισε τους δρόμους της για να εορταστεί το Ραμαζάνι [2]! Μια δημοσκόπηση από το RTL ανέδειξε ότι το 90% από τους 45.000 συμμετέχοντες απέρριψαν την ιδέα του ισλαμικού στολισμού των γερμανικών πόλεων… [3]

ΠΗΓΕΣ:

1. https://www.nius.de/gesellschaft/gesamtschule-nahe-frankfurt-weil-ramadan-ist-sollen-fuenftklaessler-nicht-mehr-im-unterricht-trinken/770f6813-f2e1-4f62-945b-c052d5c3e616
2. https://www.thelocal.de/20240311/frankfurt-becomes-first-german-city-to-light-up-for-ramadan
3. https://apollo-news.net/rtl-umfrage-92-prozent-lehnen-ramadan-in-deutschen-staedten-ab/

Καλλιντέρης Νικόδημος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com