11 Φεβ 2024

Sportime: Γιατί πάμε στο Σύνταγμα.

Sportime: Γιατί πάμε στο Σύνταγμα

Το Sportime είναι «αντι» - Δεν πήραμε ποτέ τον εύκολο δρόμο και δεν θα το κάνουμε και τώρα.

Συντάκτης: Περικλής Γκιόλιας

Θα είμαστε και εμείς εκεί, μαζί με όσους νιώθουν την ανάγκη να αντιδράσουν σε πολιτικές που στόχο έχουν να οδηγήσουν την κοινωνία μακριά απ’ όσα αποτέλεσαν για χιλιάδες χρόνια το συνεκτικό ιστό της Ελλάδας.

Ο στόχος τους δεν είναι η ελευθερία. Ο στόχος είναι η υποδούλωση σε μία πολιτεία της οποίας την «ηθική» θα καθορίζουν τα διεθνή κέντρα αποφάσεων.

Το Sportime είναι «αντι». Απέναντι στην εύκολη οδό του δικαιωματισμού, των θέλω, των προσωπικών ορίων και των political correct. Το Sportime δεν κρύβεται. Δεν κρύφτηκε ποτέ. Αυτοί είμαστε.

Δεν πήραμε ποτέ τον εύκολο δρόμο και δεν θα το κάνουμε και τώρα. Θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για να ομολογούμε την αλήθεια μας, όποιο και αν είναι το τίμημα.

Στο Σύνταγμα θα ακουστεί η φωνή της Ελλάδας που αντιστέκεται, που πιστεύει, που ονειρεύεται.

Στο Σύνταγμα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, οι Χριστιανοί και οι Χριστιανές αυτού του τόπου θα ενώσουν τις φωνές τους κατά όλων εκείνων που θέλουν να σφετεριστούν τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας.

Στην Δημοκρατία λένε δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ωραία λοιπόν, είναι καιρός να μιλήσουμε και εμείς…. Είναι καιρός να μιλήσουν και οι πολλοί.

sportime.gr10 Φεβ 2024

1 σχόλιο:

Λυκούργος Νάνης είπε...

Δυστυχώς το ανοιχτό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα υπονομεύθηκε τεχνηέντως από εκκλησιαστικούς αξιωματούχους .
Κάποιοι δήλωσαν ότι είναι κατά των συλλαλητηρίων, εκφράζοντας το φόβο της προβοκάτσιας, ενώ κάποιοι άλλοι διοργάνωσαν κλειστές εκδηλώσεις την ίδια ημέρα.
Το έχουμε ξαναπεί, με τέτοιας λογής και ποιότητας εκκλησιαστική ηγεσία , ουσιαστικός και καρποφόρος αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com