14 Ιουλ 2021

Ο γραμμωτός κώδικας με τα τρία 666 είναι το χάραγμα του αντιχρίστου και όχι το εμφυτευμένο μικροτσίπ

Ο γραμμωτός κώδικας με τα τρία 666  είναι το χάραγμα του αντιχρίστου και όχι το εμφυτευμένο μικροτσίπ

΄Αρθρο από Γεώργιο Βλάχο (ερευνητής)

    Υπάρχει μία παραπληροφόρηση από διάφορους, οι οποίοι επειδή δεν γνωρίζουν για ποιο σκοπό ακριβώς χρησιμοποιείται ο γραμμωτός κώδικας με τα τρία 666 και για ποιο σκοπό το εμφυτευμένο μικροτσίπ. ΄Ετσι, λανθασμένα ισχυρίζονται ότι, το χάραγμα του αντιχρίστου δεν θα είναι ο γραμμωτός κώδικας με τα τρία 666 αλλά το εμφυτευμένο μικροτσίπ. Το άρθρο μου αντικρούει τους λανθασμένους ισχυρισμούς των και προβάλλει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία ξεκαθαρίζουν πλήρως όλη αυτή την παραπληροφόρηση. 

1.   Το χάραγμα του αντιχρίστου  (ο γραμμωτός κώδικας με τα τρία 666)

       Xρήση, μόνο για οικονομικές συναλλαγές

α)  Ο γραμμωτός κώδικας με τα τρία 666, στα προϊόντα

     Από αρχές του 1970, για να γίνεται πιο γρήγορα η αναγνώριση προϊόντων, εφαρμόστηκε σε όλα τα προϊόντα ένας γραμμωτός κώδικας με δύο αριθμούς. Ο ένας αριστερά δηλώνει τον κωδικό αριθμό του κατασκευαστή και ο άλλος δεξιά τον κωδικό αριθμό του προϊόντος. Μέχρι εδώ καλά. Η χρήση όμως τριών ζευγών γραμμών (ένας ζεύγος αριστερά, ένα στη μέση και ένα στο τέλος), που αντιστοιχούν σε τρία εξάρια, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από όλους τους ευαίσθητους χριστιανούς, επειδή αποτελούν τον αριθμό του αντιχρίστου, σύμφωνα με την Ιερά Αποκάλυψη. Οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι, όταν ο υιός της απωλείας αναλάβει παγκόσμια εξουσία, το χάραγμα που θα επιβάλλει θα περιλαμβάνει τον αριθμό του, δηλ. τα τρία 666.

β)  Ο γραμμωτός κώδικας με τα τρία 666, στον άνθρωπο, επί αντιχρίστου

    ΄Οπως τα προϊόντα έχουν χαραγμένο γραμμωτό κώδικα με τα τρία 666, έτσι και οι άνθρωποι θα έχουν χαραγμένο γραμμωτό κώδικα με τα τρία 666, στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. Πέντε θα είναι οι εφαρμογές και τα χαρακτηριστικά αυτού του γραμμωτού κώδικα :  α) θα είναι υποχρεωτικός σε κάθε άνθρωπο, για να μπορεί να αγοράζει ή να πωλεί, β) θα περιλαμβάνει τα τρία εξάρια, γ) ως κωδικός αριθμός, θα ενεργοποιεί τις τραπεζικές κάρτες, δ) δεν θα είναι ορατός με γυμνό μάτι, ε) θα είναι ανεξίτηλος (δηλ. αφού χαραχτεί, δεν θα μπορεί να αφαιρείται). Πρέπει να τονιστεί ότι, θα επιβληθεί σε όλο τον πληθυσμό παγκοσμίως μόνο από τον αντίχριστο, όταν αυτός αναλάβει παγκόσμια εξουσία. Αποκάλυψη Ιωάννη, Κεφάλαιο 13, στίχοι 16-18: "Και κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπό τους, ώστε να μη μπορεί κανείς ν' αγοράσει ή να πωλήσει  παρά εκείνος που έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία. Εκείνος που έχει νόηση ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου. Eίναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός του είναι χξς΄ (666)".

2.   Το εμφυτευμένο μικροτσίπ

       Xρήση, για εντοπισμό ανθρώπων και διάφορες τεχνικές ευκολίες

       Εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι, πολλοί συγχέουν το εμφυτευμένο μικροτσίπ, με το χάραγμα του αντιχρίστου. Νομίζουν ότι, το εμφυτευμένο μικροτσίπ θα είναι το χάραγμα. Πέφτουν σ’ αυτή την παγίδα, διότι δεν γνωρίζουν ακριβώς ποια είναι η χρήση του χαράγματος (δηλ. του  γραμμωτού κώδικα με τα τρία 666)  και ποια ακριβώς είναι η χρήση του εμφυτευμένου μικροτσίπ.

       Τη χρήση του γραμμωτού κώδικα στα προϊόντα και μελλοντικά επί των ανθρώπων, την έχω εξηγήσει παραπάνω. Η χρήση όμως του εμφυτευμένου μικροτσίπ είναι διαφορετική. ΄Εχουμε να κάνουμε με εμφύτευμα και όχι με χάραγμα.

       Μεταξύ των άλλων εφαρμογών, τα απάνθρωπα στελέχη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σκέφτηκαν και την εφαρμογή του εμφυτευμένου μικροτσίπ, για να εντοπίζουν τους πολίτες ή να τους παρέχουν διάφορες τεχνικές ευκολίες. Το εμφυτευμένο μικροτσίπ (αυτή είναι η σωστή ονομασία και όχι ‘’τσιπάκι’’ ή σκέτο ‘’μικροτσίπ’’) είναι ένα μικροσκοπικό εξάρτημα, σε μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού. ΄Εχει ήδη εμφυτευτεί σε διάφορους ανθρώπους, για να τους εντοπίζουν ή να τους παρέχουν διάφορες τεχνικές ευκολίες. Εκτός από τον εντοπισμό ανθρώπων χρησιμοποιείται και σε εντοπισμό ζώων, ιδιαίτερα σε σκύλους για να τους βρίσκουν όταν χάνονται. Επειδή υπάρχει παραπληροφόρηση από διάφορους οι οποίοι είτε δεν γνωρίζουν είτε δεν έχουν ερευνήσει καλά το θέμα, πρέπει να τονίσω ότι, το εμφυτευμένο μικροτσίπ δεν είναι υποχρεωτικό. Μόνο όσοι θέλουν, μπορούν να το εφαρμόσουν στο  σώμα τους.

      Το εμφυτευμένο μικροτσίπ έχει ήδη περιγραφεί σε διάφορα βιβλία, άρθρα, το έχουν δείξει στην τηλεόραση, καθώς και σε βίντεο του διαδικτύου. Περιέχει έναν πυκνωτή, ένα πηνίο-κεραία κι ένα κύκλωμα. Όλα αυτά λειτουργούν ως πομπός, εκπέμποντας  μία  συχνότητα. ΄Ετσι, ο χρήστης  εντοπίζεται μέσω μίας ειδικής συσκευής η οποία λαμβάνει αυτή τη συχνότητα. Με τον τρόπο αυτό γίνεται εφικτός ο εντοπισμός.

      Οι κάτωθι λόγοι επιβεβαιώνουν πλήρως ότι, το εμφυτευμένο μικροτσίπ δεν πρόκειται να είναι το χάραγμα του αντιχρίστου :

α)  Η εμφύτευση του μικροτσίπ κάτω από το δέρμα είναι επώδυνη, ίσως και απαγορευτική για κάποιες ομάδες πληθυσμών, με δεδομένο αφενός το μέγεθος της σύριγγας που απαιτείται για το σκοπό αυτό, τον κίνδυνο μολύνσεων και μετάδοσης ασθενειών, αλλά και την πιθανή εμπλοκή του μικροτσίπ στη λειτουργία άλλων ιατρικών εμφυτευμάτων μέσα στο ανθρώπινο σώμα, όπως βηματοδότες κλπ. ΄Όλα αυτά θα δημιουργήσουν αντιδράσεις και η τεχνολογία αυτή θα απορριφτεί.

β)  Το εμφυτευμένο μικροτσίπ είναι μία συσκευή ραδιοσυχνότητας που λειτουργεί με ρεύμα, μέσω μπαταρίας που φορτίζεται από τη θερμότητα του σώματος. Όπως κάθε παρόμοια συσκευή, εκπέμπει ακτινοβολία, προκειμένου να επικοινωνεί με τους δέκτες που υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο. Λόγω του ότι, δεν έχει εφαρμοστεί σε μεγάλες ομάδες πληθυσμού, εν τούτοις, δεν μπορεί να αποκλει-στεί ότι μπορεί να προκαλεί καρκίνο μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος, για να είναι ανεπιθύμητο από τους ίδιους οπαδούς και εφαρμοστές του συστήματος, δηλ. τους προ-δρόμους του αντιχρίστου οι οποίοι θα πρέπει επίσης να σφραγιστούν όταν ο αντίχριστος αναλάβει παγκόσμια εξουσία.

γ)  Σε αντίθεση με το χάραγμα επί των ανθρώπων, το οποίο θα είναι ανεξίτηλο, το εμφυτευμένο μικροτσίπ αφαιρείται. Από εξειδικευμένα άτομα, μπορεί να αφαιρεθεί με χειρουργική επέμβαση. Αυτό όμως δεν διασφαλίζει τον αντίχριστο ο οποίος θέλει να μην μπορείς να μετανιώσεις, αφότου πάρεις το σφράγισμα, αφαιρώντας το, αλλά να το έχεις μέσα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο μέχρι θανάτου, προκει-μένου να χάσεις την ψυχή σου.

δ)  Με το εμφυτευμένο μικροτσίπ που εκπέμπει μία ραδιοσυχνότητα, εντοπίζεται η ακριβής θέση του ατόμου που το έχει. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείται για εντοπισμό ανθρώπων. Το χάραγμα όμως επί των ανθρώπων, θα χρησιμοποιείται μόνο για οικονομικές συναλλαγές.

ε)  Το χάραγμα επί αντιχρίστου, θα είναι αόρατο. Το μικροτσίπ όμως, φαίνεται στη θέση που εμφυ-τεύεται. Είναι ευδιάκριτο εξωτερικά, και ψηλαφείται η ύπαρξή του κάτω από το δέρμα.

στ) Το χάραγμα περιλαμβάνει τα τρία 666. Το εμφυτευμένο μικροτσίπ, δεν τα περιλαμβάνει καθόλου.

ζ)   Το χάραγμα επί αντιχρίστου, θα είναι υποχρεωτικό. To εμφυτευμένο μικροτσίπ είναι προαιρετικό.

    Συμπέρασμα : Το χάραγμα του αντιχρίστου είναι ο γραμμωτός κώδικας με τα τρία 666  και όχι το εμφυτευμένο μικροτσίπ.

9 σχόλια:

ΟΜΟΛΟΓΙΑ είπε...

Τι γελοιοτητες ειναι αυτες που γραφει το αρθρο;
Αυτα ολα ειναι τελειως ανακριβη.
Ασχοληθηκαμε εξονυχιστικα με το ζητημα και αποδειξαμε οτι ολα αυτα ειναι ενα μεγαλο παραμυθι.
Δεν ειναι αριθμοι οι τρεις γραμμωσεις του barcooynt αλλα βοηθητικοι χαρακτηρες.
Παντως οχι αριθμοι.
Αν θελετε θα σας στειλουμε την αναλυσι του υπευθυνου που διδει το barcooyd στους Ελληνες επιχειρηματιες που κανει την εξονυχιστικη αναλυσι του αλλα δεν θα το καταλαβουν οι απλοικοι που νομιζουν οτι αυτο που βλεπουν ειναι η πραγματικοτητα.
Οδυσσεας Τσολογιαννης
ιστολογιο ΟΜΟΛΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είμαι πολύ επιφυλακτικός σχετικά με αυτές τις απόψεις. Ας φροντίσουμε να βάλουμε μέσα μας τον Χριστό κι ας αφήσουμε τον αντίχριστο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να εκφέρω γνώμη για να μην πω τίποτα 'πλανεμενο', αλλά για να ανακάτεψω λίγο τα νερά θα πω ότι η εταιρεία verychip που παράγει microchip εμφυτεύσιμα δήλωσε ότι ξοδεψαν εκατομμύρια για να βρουν που η κυκλοφορία του αίματος με τις κατάλληλες χημικές αντιδράσεις μπορεί να φορτίζει επ'απειρον το εμφύτευμα. Και βρήκαν ότι για αυτην την χρήση τους κανει το δεξί χέρι και το μέτωπο.... Τσάμπα τα εκατομμύρια δηλαδή, μπορούσαν απλά να με ρωτήσουν

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δυσπιστούμε, όσον αφορά ποιο είναι το χάραγμα ; Eπτά πειστικά επιχειρήματα αναφέρονται στο άρθρο ότι, το εμφυτευμένο μικροτσίπ δεν πρόκειται να είναι. Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης γράφει ξεκάθαρα για χάραγμα και όχι για εμφύτευμα. Μόνο ο γραμμωτός κώδικας χαράσσεται και περιέχει τα τρία εξάρια, με απόκρυφο τρόπο, τα οποία είναι ο αριθμός του αντιχρίστου. Στο εμφύτευμα που είναι μικρό όσο ένα κόκκος ρυζιού, τεχνολογικά είναι αδύνατον να μπει γραμμωτός κώδικας με τρία εξάρια. Εγώ προσωπικά ενοχλούμαι επιπλέον με το θέμα διότι μερικοί, έχουν φτάσει σε σημείο να ισχυρίζονται ότι, το χάραγμα είναι το εμβόλιο ! Τόσο γελοίοι έχουν γίνει. Μερικοί έχουν υπερβεί τα όρια της γελοιότητας, λέγοντας ότι, το εμβόλιο περιέχει μικροτσίπ. Νομίζω πως βρισκόμαστε σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε είστε αδαής και ομιλείτε με ύφος γνώστη. 10 αριθμοί(0-9) είναι στο barcode, παράλληλη "γραμμή" σε συνδυασμό με άλλη άλλου "πάχους". Οι δύο όμοιες λεπτές σε πάχος γραμμές είναι το 6, όπου όλος τυχαίος είναι η αρχή η μέση και το τέλος του barcode ΠΆΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας κι εγώ το άρθρο και παίρνοντας αφορμή τον τελευταίο (15.7. ώρα 4.51 μ.μ.) ο οποίος χαρακτηρίζει τον αρθρογράφο αδαή, έχω να πω κάτι σημαντικό. Οι δύο όμοιες λεπτές σε πάχος γραμμές που είναι το 6, δύο στην αρχή, δύο στη μέση και δύο στο τέλος, σχηματίζουν τρία 666. Ερώτηση : Τα τρία αυτά εξάρια, είναι ή δεν είναι ο αριθμός του αντιχρίστου, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη, κεφάλαιο 13, στίχοι 16-18 ; Ας μας απαντήσει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπα αδαή τον αρθρογράφο.
Στον "Ομολογία" απαντώ.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Ομολογία βρίσκεστε σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως. Διαβάστε τήν μελέτη τών Πατέρων τής Ιεράς Μονής Γρηγορίου πού έχουν σπουδάσει τό αντικείμενο καί δεν αμπελοφιλοσοφουν όπως εσείς καί τότε θά καταλάβετε ποιός λέει τίς ανοησίες..

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο κάνει σωστή ανάλυση. Ο σχολιαστής του ιστολογίου ΟΜΟΛΟΓΙΑ δεν έχει καθόλου δίκιο όταν ισχυρίζεται ''Το άρθρο γράφει γελοιότητες και όλα (δηλ. τα στοιχεία) είναι τελείως ανακριβή''. Απεναντίας, όλα τα στοιχεία που παραθέτει ο αρθρογράφος είναι σοβαρά και ακριβή. Ο ισχυρισμός του σχολιαστή ΟΜΟΛΟΓΙΑ ότι, τα τρία ζευγάρια γραμμών (δηλ. αυτά που αντιστοιχούν στα τρία 666), είναι βοηθητικοί χαρακτήρες και όχι αριθμοί, είναι λάθος. Ο γραμμωτός κώδικας αποτελείται πάντοτε από ζευγάρια γραμμών και κάθε ζευγάρι αντιστοιχεί σ’ ένα ψηφίο. ΄Ενα ζευγάρι γραμμών το οποίο βρίσκεται στο δεύτερο σετ, αντιστοιχεί στο ψηφίο έξι. Και τα τρία ζευγάρια σχηματίζουν τρία 666, τα οποία είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση, ο αριθμός του αντι-χρίστου, σύμφωνα με την Αποκάλυψη. Δεν χρειαζόμαστε καμία εξονυχιστική ανάλυση από έλληνες επιχειρηματίες, για τον γραμμωτό κώδικα. Και αυτό, διότι οι επιχειρηματίες το αντιλαμβάνονται μόνο από οικονομική-τεχνική πλευρά και όχι από θρησκευτική. Ντρέπομαι για έναν υπεύθυνο χριστιανικού ιστολογίου, όπως η ΟΜΟΛΟΓΙΑ να αμφισβητεί την εγκυρότητα του άρθρου και να το κατακρίνει ότι γράφει γελοιότητες και τα στοιχεία του είναι τελείως ανακριβή. Επιπλέον, ο σχολιαστής ισχυρίζεται πως αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι. Δεν είναι καθόλου μεγάλο παραμύθι, αλλά μία μεγάλη αλήθεια. Αντί να πάρει θέση μεταξύ των δύο εφαρμογών (ποιο είναι το χάραγμα), το μόνο που κάνει είναι να αμφισβητεί και το χάραγμα και την ύπαρξη των τριών 666 στον γραμμωτό κώδικα, ως αριθμό του αντιχρίστου. Δείχνει ότι, δεν πιστεύει ούτε στο χάραγμα ούτε στον αριθμό του αντιχρίστου, και κατ’ επέκταση ούτε στον ίδιο. Γι αυτό αντιδράει έτσι σπασμωδικά και με απαξίωση.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com