29 Σεπ 2019

Τρίζουν τα κόκκαλα του αγίου Κοσμά του Αιτωλού! Τελετή... γενιτσαροποίησης - Ο Θεσσαλονικιός Θανάσης έγινε μουσουλμάνος στην Καισάρεια…

Ο Έλληνας πολίτης 30 ετών μηχανικός Αθανάσιος Καρανάτσιος επέλεξε το Ισλάμ.
Ο Καρανάτσιος ο οποίος ζει στη Θεσσαλονίκη και έχει μουσουλμάνους φίλους, λόγω του επαγγέλματός του επί δύο χρόνια ερχόταν συχνά στην Καισάρεια και εκεί στην μουφτεία της Καισάρειας με ειδική τελετή έγινε μουσουλμάνος.
Ο μουφτής της περιοχής Σαχίν Γκιουβεν, ανέφερε πώς είναι το δεύτερο αίτημα αυτού του είδους μέσα σε μία εβδομάδα.
Ο Γκιουβεν ανεφερε πως ο Έλληνας πολίτης Καρανάτσιος έγινε μουσουλμάνος και είπε πως “Ο αδερφός μας επί δύο έτη ερεύνησε το Ισλάμ και στο τέλος των δύο ετών αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνος”.
Ο Γκιουβεν ανέφερε πως από το 2016, τέλεσε 28 τελετές εξισλαμισμού.
Ο Καρανάτσιος ανέφερε ότι έβλεπε τα βάσανα που βιώνουν οι μουσουλμάνοι και επηρεασμένος από την αρνητική προπαγάνδα σε βάρος του Ισλάμ είχε αρχίσει να το ερευνά.
Ο Καρανάτσιος ανέφερε πως το Ισλάμ είναι μονοθεϊστική πίστη, ότι εκεί βρήκε το σωστό δρόμο και πρόσθεσε: ” ¨Οταν πήγα στο τζαμί το Ισλάμ με τράβηξε, ήταν κάτι από μέσα μου. Υπάρχει μία αρνητική προπαγάνδα σχετικά με το Ισλάμ. Διαδίδονται συνεχώς άσχημες ειδήσεις. Βλέποντας αυτό, άρχισα να ερευνώ το Ισλάμ. Αντιλήφθηκα πως η κατάσταση δεν είναι έτσι. Το Ισλάμ είναι γεμάτο από ωραία πράγματα. Όταν οι άνθρωποι ερευνούν, αποκτούν πιο ξεκάθαρες πληροφορίες”.
Ο Καρανάτσιος ανέφερε πως ιδιαίτερα οι ΗΠΑ προβάλλουν τους μουσουλμάνους ως τρομοκράτες και αυτό το διαδίδουν, ενώ όπως είπε αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς το Ισλάμ είναι θρησκεία της ειρήνης. Μετά από την τελετή ο Γκιουβεν χάρισε στον Καρανάτσιο ένα κοράνι.
29/9/2019
Σχ: Τρίζουν τα κόκαλα του Κοσμά του Αιτωλού και των μαρτύρων μας που προτίμησαν τα βασανιστήρια και τον θάνατο από το να αλλάξουν την πίστη τους…
Βρήκαμε και το παρακάτω βίντεο από την τελετή…
ΠΗΓΗ: tourkikanea.gr

8 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...

Απο την στιγμή που υφίσταται ο νηπιοβαπτισμός, η Ορθόδοξη Κατήχηση (όχι τα κατηχητικά της πλάκας) έχει τεράστια σημασία. Στην πρώτη Εκκλησία για μπεις στην τάξη των Πιστών, έπρεπε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να περάσεις πρώτα από την τάξη των κατηχουμένων.

Σήμερα δυστυχώς η Ορθόδοξη Ιερά Κατήχηση έχει εξαφανιστεί τόσο σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ενορίας (της ευρύτερης οικογένειας των Χριστιανών).

Συνδυάστε τα παραπάνω με την μαζική εισαγωγή μουσουλμάνων, και σε λίγα χρόνια θα υπάρξει αλματώδης αύξηση του φαινομένου.

Αλλά όταν βλέπει ο απλός και ακατήχητος κόσμος "ρασοφόρους" να συμπροσεύχονται με μουφτήδες, τι περιμένετε ?

Θα πρέπει ο καθένας προσωπικά να διαλέξει. Ή με τους Αγίους, Μάρτυρες και Μεγαλομάρτυρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας ή με τους μεταπατερικούς και τους οικουμενιστές, μέση οδό δήθεν οικονομίας ΔΕΝ υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να το διαφημίζετε; Πρέπει να μαθαίνουμε για τον κάθε πλανεμένο; Ας κάνουμε προσευχή μιας και το μάθαμε λοιπόν, υπέρ του δούλου του Θεού Αθανασίου, να ανοίξουν τα μάτια του και να έλθει από τον θάνατο στη ζωή.

Στάθης Καικης είπε...

Αυτά έφερε και θα συνεχίσει να φέρνει το ξεπούλημα της Ελληνικής Παιδείας!!!

Ανώνυμος είπε...

Πω..πω..αρνήθηκε το Χριστό...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον ανώνυμο 12:11 και με τον Κυριάκο.

Α) Το ισλάμ , προσφέρει βία και μαχαίρι (κεφάλια χριστιανών)για τους χριστιανούς εάν δεν αλλαξοπιστήσουν.

β) Η Πολυγαμία και βία στις γυναίκες εάν δεν υποκύπτουν στα θελήματα των ανδρών .

Αυτά τα δύο ισχύουν στο ισλάμ και πρέπει να κάνουν,για να πάνε στον παράδεισο με τις εβδομήντα παρθένες,που θα τους υπηρετούν.

Efstathios Efstathios είπε...

Τα κόκαλα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού δεν θα τρίζουν για την "γενιτσαροποίηση", αλλά γι' αυτούς που χρόνια τώρα υπονομεύουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία (ή Ορθοδοξία και Ελλάδα, αυτά είναι αλληλένδετα). Βλέπε πολιτικούς και κλήρο!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν είχε ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (από κοντά) ο εξισλαμισμένος Ελληνικής καταγωγής, τους σύγχρονους Οσίους Παΐσιο, Πορφύριο, Ιάκωβο Τσαλίκη και άλλους, τότε ΤΙ θα έκανε ο ίδιος άνθρωπος;

Η ευθύνη των Χριστιανών, και κυρίως των ποιμένων της Εκκλησίας, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχουν σημερα αληθινοι ποιμενες
υπαρχουν μονο "τενεκεδες"...ξεγανωτοι,
δεν καταλαβαινεις σε ποσο τραγικη κατασταση ζουμε...!!!
Ερχετε μεγαλη δοκιμασια για τον τοπο μας...θα περασουμε ολοι απο ΚΝΙΣΑΡΑ.
Μην περιμενεις απο ΚΑΝΕΝΑΝ βοηθεια
εσυ και ο εαυτος σου να επικαλεισαι την θεια βοηθεια καθημερινα και να προσευχεσαι με ταπεινωση και αγαπη για ολους.Αυτα και τω ΘΕΩ ΔΟΞΑ φιλε μου.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com