21 Ιαν 2019

Χαθείτε από τα μάτια μας!

Αποτέλεσμα εικόνας για Χαθείτε από τα μάτια μας!
Χαθείτε από τα μάτια μας!
Εάν μπορεί η κυβέρνηση να εφαρμόσει την εντολή των Ελληνίδων και των Ελλήνων, έχει καλώς. Εάν δεν μπορεί, τότε είναι καλύτερα να ανοίξει το δρόμο για κάποια επόμενη που θα δηλώσει ξεκάθαρα πως θέλει και είναι σε θέση να το κάνει, ανεξαρτήτως κόστους.
Γράφει η Σερένα Νομικού 

«Δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές διαδήλωσαν στην Αθήνα εναντίον της προγραμματισμένης επικύρωσης της αλλαγής του ονόματος της Μακεδονίας σε Βόρεια Μακεδονία. Οι διαδηλώσεις κατά της μετονομασίας της ΠΓΔΜ σε Βόρεια Μακεδονία, ξεκίνησαν μετά το κάλεσμα δεξιών και εθνικιστικών οργανώσεων, ενόψει της επικείμενης ψηφοφορίας στο ελληνικό κοινοβούλιο αυτήν την εβδομάδα». (Spiegel).
Μάλιστα, αυτοί είναι οι Γερμανοί. Δεν περίμενα ασφαλώς κάτι άλλο. Βλέπουν μόνο τα δικά τους συμφέροντα και όποιος δεν τους υπακούει, καταδικάζεται. Δύσκολο όμως να ανεχτεί κανείς από την γενέτειρα χώρα του ναζισμού, να κατηγορεί τη γενέτειρα χώρα της Δημοκρατίας για εθνικισμό και φασισμό. Οξύμωρο ένα από τα πιο διεφθαρμένα κράτη του πλανήτη, στο οποίο η ακροδεξιά είναι ήδη το δεύτερο κόμμα, να κρίνει την Ελλάδα. Είναι όμως λογική η βαρβαρότητα των βαρβάρων, δεν έχω καμία αμφιβολία.
Το θέμα μου βέβαια δεν είναι οι βάρβαροι Γερμανοί, αλλά η ελληνική κυβέρνηση-υποχείριο τους. Ειδικά ο πρωθυπουργός που δεν μου ήταν ποτέ αντιπαθής, αφού πιστεύω πως είναι μόνο ένα νεαρό και αδύναμο άτομο που απλά δεν έχει την ικανότητα να εκτιμά σωστά τις καταστάσεις. Ένα άτομο που αποφασίζει για το μέλλον των Ελλήνων, χωρίς να έχει  καμία ανάλογη γνώση και κανέναν ικανό συνεργάτη που να τον συμβουλεύει όπως πρέπει. Διαφορετικά δεν θα του περνούσε καν από το μυαλό να μη σεβαστεί τη βούληση άνω του 70% των Ελληνίδων και των Ελλήνων, όσον αφορά τη Μακεδονία.
Με δεδομένο δε το ότι, μόνο ένας ηλίθιος θα διαπραγματευόταν μία συμφωνία που η χώρα του δεν κερδίζει απολύτως τίποτα, αλλά χάνει πάρα πολλά, ενώ ο πρωθυπουργός σίγουρα δεν είναι, ασφαλώς συμβαίνει κάτι άλλο. Πόσο μάλλον αφού ακόμη και ένας διανοητικά ανάπηρος θα αντιλαμβανόταν πως η συμφωνία είναι αναμφισβήτητα ένα κείμενο ντροπής, ιστορικής προσβολής, απαξίωσης της Ελλάδας και παραποίησης της πραγματικότητας. Ένα κείμενο που θεωρεί πως τόσο οι Ελληνίδες, όσο και οι Έλληνες είναι εντελώς ηλίθιοι και θα το αποδεχτούν!
Τι άλλο όμως θα μπορούσε να συμβαίνει; Εκβιασμός των Γερμανών; Μήπως θέλει απλά να ξεπλύνει τη ντροπή της «προδοσίας» του, όσον αφορά την αριστερή του ιδεολογία, πραγματώνοντας τουλάχιστον ένα κομμουνιστικό όνειρο; Μήπως θέλει να αποδείξει πως παραμένει κομμουνιστής από την πλευρά του διεθνισμού και την παράδοση της Μακεδονίας, για να του συγχωρεθούν όλα τα υπόλοιπα από τους «συντρόφους» του; Θα επρόκειτο βέβαια για μία κλασσική περίπτωση σχιζοφρένειας που δεν πιστεύω πως υπάρχει.
Όπως και να είναι όμως, κάνει μεγάλο λάθος. Δεν μπορεί ποτέ να δεχτεί καμία Ελληνίδα και κανένας Έλληνας μία τέτοια προδοσία. Απόδειξη το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Σύνταγμα που δεν πτοήθηκε καθόλου από την κρατική προβοκάτσια. Από το παρακράτος που συντηρεί τους δήθεν αναρχικούς για να τους χρησιμοποιεί όποτε  και όπου θέλει. Στην προκειμένη περίπτωση, ο στόχος ήταν η ρίψη τόνων χημικών για να διαλυθεί η συγκέντρωση. Τόσα χημικά για σαράντα νεαρούς «μισθοφόρους» ήταν ασφαλώς αχρείαστα. Ακόμη και ένας ανόητος το καταλαβαίνει.
Κλείνοντας, δεν θέλω να κατηγορήσω ούτε τον πρωθυπουργό, ούτε την κυβέρνηση του. Θέλω απλά να πω ότι, εάν μπορεί να εφαρμόσει την εντολή των Ελληνίδων και των Ελλήνων, έχει καλώς. Εάν δεν μπορεί, τότε είναι καλύτερα να χαθεί από τα μάτια μας. Να ανοίξει απλά το δρόμο σε κάποιον επόμενο που θα δηλώσει ξεκάθαρα πως θέλει και είναι σε θέση να το κάνει, ανεξαρτήτως κόστους.
Ένας πρωθυπουργός δεν λέει ποτέ στους πολίτες της χώρας τι πρέπει να κάνουν. Δεν τους βομβαρδίζει με χημικά. Ο ρόλος του δεν είναι η τυραννία, αλλά να σέβεται την πλειοψηφία του λαού και να εφαρμόζει τις εντολές της. Εν προκειμένω, η εντολή των Ελληνίδων και των Ελλήνων είναι ξεκάθαρη: ΟΧΙ στην παράδοση της Μακεδονίας, ΟΧΙ στους Γερμανούς και ΟΧΙ στους Σκοπιανούς που έχουν το θράσος να θέλουν να υφαρπάξουν την πολιτισμική μας κληρονομιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com