8 Οκτ 2018

Σάββας Ηλιάδης, Ντροπή, κ. Δημήτρη Νατσιέ! Εκτός εάν … Τότε ΣΥΓΓΝΩΜΗ!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΑΤΣΙΟΣ
Ντροπή, κ. Δημήτρη Νατσιέ! Εκτός εάν … Τότε ΣΥΓΓΝΩΜΗ!
Σάββας Ηλιάδης, δάσκαλος -Κιλκίς
   Ώστε, αγαπητέ συνάδελφε Δημήτρη Νατσιέ, είναι αλήθεια πως μας άφησες «στα κρύα του λουτρού»;  Είναι αλήθεια πως έφυγες από το 4Ε! Έφυγες! Την κοπάνησες! Έτσι απροειδοποίητα;  Χωρίς καμιά προαναγγελία της απόφασής σου αυτής;  Χωρίς προειδοποίηση, χωρίς κάποια αιτιολόγηση, τέλος πάντων αυτής σου της απαξιωτικής κίνησης;
Μα ποιος ο λόγος; Μας βαρέθηκες και ξαφνικά ένα πρωί αποφάσισες να μας πετάξεις στο κάδο των αχρήστων; Διότι έτσι νοιώθουμε εμείς, όσοι σε παρακολουθούσαμε ανελλιπώς τόσον καιρό στην εκπομπή σου. Τόση απαξίωση στο κοινό, που πίστεψε στην γνησιότητα των πεποιθήσεών σου, στην καθαρότητα των λόγων σου, στο σεβασμό σου προς την Ρωμαίικη Παράδοση και παρακολουθούσε τόσα χρόνια την εκπομπή σου;

Κρίμα, που δεν σεβάστηκες αυτήν την σχέση, που δεν την αντιλήφθηκες, δεν την εκτίμησες! Κρίμα, που νομίσαμε πως ήσουν αυτός που φαινόσουν! Έφτιαξες και συ το τηλεοπτικό «προφίλ» σου και το πλάσαρες τεχνηέντως στον απλό λαό. Και αφού έκανες το χαβά σου,  τώρα «άντε γεια»!
Ίσως να υπάρχουν πολλά στόματα ακόμη, που θα ήθελαν να σου μιλήσουν. Δεν γνωρίζω πόσα και με ποιον τρόπο. Εγώ σου τα γράφω, διότι σε γνωρίζω καλά σαν συνάδελφο, που αγωνιστήκαμε στην ίδια «τάπια».
Ένα μόνο έχω να σου πω: Αν όντως δεν συμβαίνει τίποτε άλλο, (κάποια μορφή εξαναγκασμού απομάκρυνσης, κάποιος εκβιασμός,  κάποια παρέμβαση ανωτέρας δυνάμεως, καθότι δεν μπορεί να ήταν αρεστά στους κρατούντες, τα όσα έλεγες)  πέρα από τη δική σου θέληση και δύναμη, τότε: ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!
Επαναλαμβάνω: ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΛΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! Αλλιώς, σου ζητώ συγγνώμη για όσα σου γράφω και σου βάζω βαθιά μετάνοια, αδελφέ και συνάδελφε! Σου τα γράφω καθαρά, διότι κι εσύ πάντοτε τα έλεγες παλικαρίσια, καθαρά και ξάστερα!
Σάββας Ηλιάδης
Δάσκαλος
Κιλκίς, 8-10-2018

5 σχόλια:

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Επειδή έγιναν σχόλια σε άλλα κανάλια, άσχετα με το νόημα του κειμένου, θέλω να προλάβω τους αναγνώστες. Δυστυχώς, κοιμόμαστε όρθιοι και δεν το πήραμε χαμπάρι! Είναι δυνατόν να πειράξω τον αδελφό μου; Είναι δυνατόν; Πιάστε το νόημα, αγαπητοί αδελφοί, διότι συμβαίνουν φοβερά πράγματα πίσω από την πλάτη μας κι εμείς ακόμη "νομίζουμε"! Ας ξυπνήσουμε, λοιπόν! Ο αγαπητός Δημήτρης θα σας απαντήσει, αλλά το χειρότερο είναι πως δεν θα απαντήσει το 4Ε!!! Και το πρώτο ζητούμενο είναι αυτό! Να απαντήσει το 4Ε, αν έχει ευαισθησίες παρόμοιες με τις δικές σας!!! Δεν είναι ξένες οι αδελφές! Είναι αδελφές μας και οφείλουν να απαντήσουν πρώτα σε αυτόν και μετά σε όλους μας! Αλλά θα το κάνουν;

Ανώνυμος είπε...

Οι εκπομπές του κου Νατσιού στο κανάλι 4Ε κοσμούσαν το τηλεοπτικό τοπίο και αποτελούσαν όαση εν μέσω της αυχμηράς ερήμου του σύγχρονου τηλεοπτικού σκουπιδότοπου.
Δυστυχώς, καθώς διαφαίνεται από τα γεγονότα, κάποιοι κύκλοι, εκκλησιαστικοί πιθανότατα, δεν διέβλεπαν με καλό μάτι τη συνέχιση των εν λόγω εκπομπών, ένιες των οποίων αποτελούσαν κόλαφο για τον οικουμενισμό που καλλιεργείται και προωθείται από το εσβεσμένο Φανάρι και αποδομούσαν στη συνείδηση του λαού την ψευδο-σύνοδο του Κολυμπαρίου.
Ίσως η απευκταία αυτή εξέλιξη να εντάσσεται στα πλαίσια μιας γενικότερης αλλαγής στάσεως και γραμμής πλεύσεως επί εκκλησιαστικών ζητημάτων από την πλευρά του τηλεοπτικού αυτού διαύλου, που άρχισε να υλοποιείται μετά την κοίμηση του μακαριστού π.Θεοφίλου (Ζησόπουλου). Εξ όσων γνωρίζω υφίσταται μία ειδική συνοδική επιτροπή για τις σχέσεις της επισήμου Εκκλησίας με το εν θέματι κανάλι.
Δεν γνωρίζουμε σε τι βαθμό αυτή η επιτροπή επηρεάζει και ίσως διαμορφώνει τη γενικότερη γραμμή του 4ε. Ερευνητέα επίσης και η σχέση του καναλιού με το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και ο νοών νοείτω...
Επιπροσθέτως έχει κατά καιρούς επισημανθεί από πολλούς και μία κοσμικότροπη στροφή του που συνιστά εκδήλωση συσχηματισμού με τον ά-κοσμο κόσμο όπως για παράδειγμα κάποια κοσμικά τραγούδια που κάθε άλλο παρά εκπέμπουν ευωδία Χριστού αλλά κοσμική δυσωδία και θεωρείται αδιανόητο να μεταδίδονται από ορθόδοξο χριστιανικό-εκκλησιαστικό κανάλι.
Υ.Γ. Ελπίζουμε ότι το πάλαι ποτέ ορθοδοξότατο και πνευματικότατο αυτό κανάλι (και τώρα σε μεγάλο βαθμό, για να μην αδικούμε την αλήθεια, μπορεί να θεωρηθεί ποιοτικό κανάλι) δεν θα έχει την τύχη του επισήμου εκκλησιαστικού ραδιοσταθμού, του βραχυκυκλωμένου και λυμαινομένου από "καιρίτες" και "συναξιακούς" θολο-λόγους που ευτελίζουν συστηματικά το ορθόδοξο εκκλησιαστικό ήθος και ρίχνουν νερό στο μύλο του νεοταξισμού. Είναι κρίμα να συμβή κάτι τέτοιο!
Η προσωπική εκτίμηση του γράφοντος είναι ότι όσο λιγότερο εμπλέκεται η "επίσημη" Εκκλησία, με τη σημερινή της διοίκηση, στη διαμόρφωση των προγραμμάτων του σταθμού 4Ε τόσο καλύτερα για την ποιότητα των συγκεκριμένων προγραμμάτων!
Λ.Ν.































π. Ἐμμανουήλ είπε...

Μὲ λυποῦν τὰ νέα, καὶ περισσότερο μὲ λυπεῖ ὁ τόνος τοῦ ἄρθρου.
Προσεὐχομαι καὶ γιὰ τοὺς δυό σας.

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Πού ζεις π. Εμμανουήλ; Προέρχεσαι από άλλον πλανήτη; Προσευχήσου πρώτα για τους οικουμενιστές πατριάρχες και ποιμενάρχες και, αν σου μένει χρόνος, κάνε μια προσευχή και για μας! Όλοι σας έχετε πέσει με τα μούτρα στην προσευχή και "μούγγα στην στρούγκα", των οικιών ημών εμπιπραμένων!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ηλιάδη θέλω να σας συγχαρώ για την σειρά που πρωταγωνίστησατε ο άγιος ,ήταν ανεπανάληπτη ,ως έφηβος όμως 15 χρόνων αναρωτιέμαι ,γιατί το 4e το κατέβασε από το YouTube ?πραγματικά δεν έχω ιδέα εάν το 4e είναι πραγματικά αυτό που δηλώνει και σύμφωνα με το άρθρο σας άρχισα να καταλαβαίνω περισσότερα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com