8 Οκτ 2017

Νεογενίτσαροι πολεμούν το Έθνος

Νεογενίτσαροι πολεμούν το Έθνος
Κανένας νόμος δεν θα επιβάλει σε μία χώρα το παράλογο ως λογικό, τις διαταραχές ως ομαλότητα
Φαήλος Κρανιδιώτης

Tο πολιτικό πεδίο αντιπαράθεσης με την κυβερνώσα Αριστερά και τον βοηθητικό της δεν μπορεί να είναι το ποιος θα μαζεύει καλύτερα τα γρόσια και θα στέλνει το χαράτσι στην Υψηλή Πύλη των Βρυξελλών, για την ευμένεια της κουνάμενης ευρωελίτ της συμφοράς. 
Ξέρω πόσο πλήγωσαν τον Αδωνι τα συγχαρητήρια του Γερούν του αγελαδολόγου στον Τσίπρα. Είναι άδικο η γλώσσα σου να έχει γίνει σαν σόλα από παλαιό άρβυλο της Εθνοφυλακής και ο μπαμπέσης από τη χώρα-λακκούβα να κολλά το παράσημο του πιο πειθαρχικού φοροεισπράκτορα στο στήθος του αφεντικού του Καρανίκα. Τζάμπα τα «Γερούν, γερά» και άλλα ωραία μερικών αγωνιζόμενων νέων με ζαχαρί ζακετούλα στους ώμους. Η πικρή αλήθεια, φίλε Αδωνι, για σένα και τον γόνο με τα μεταξωτά χέρια και τους επτά (7) επικοινωνιολόγους είναι ότι, όσο κι αν σκύψετε, στο τέλος πάντα υπάρχει κάποιος πιο πρόθυμος, που θα σκύψει περισσότερο. Αχάριστοι οι κωλόφραγκοι... Δεν ακούτε τον σοφό λαό - «μην πέσεις σε φράγκικα σπαθιά και Καταλάνου χέρια». Ισχύει και για τους καταγόμενους από τη χώρα-λακκούβα. Για να σπάσετε όμως την μπάνκα, για να προλάβετε τον ανταγωνισμό, προτείνω να είστε άγρυπνα πάντοτε δύο μήκη μπροστά. Ρελάνς στη ρελάνς. Τζαμί αυτοί; Και περιτομή εσείς. Ελεύθερο νομικό καθορισμό του φύλου αυτοί από τα 15; Από τα 12 εσείς. Δύο δισεκατομμύρια νέα μέτρα αυτοί; Τέσσερα εσείς και κάργα απολύσεις. Αφού μπορεί κάποιος να κατουράει όρθιος, να στρίβει μουστάκι με μαντέκα και να έχει νομίμως ταυτότητα ως κοπελίτσα, τότε όλα γίνονται.
Προ εβδομάδων, ο Μητσοτάκης και οι αρμόδιοι για τα δικαιώματα του γκέι πιτσιλωτού λαγού στη Ν.Δ. δέχτηκαν τις οργανώσεις των ενδιαφερομένων για το πιο σουρεαλιστικό και ψυχανώμαλο νομοσχέδιο που πέρασε από τη Βουλή των -όχι και τόσο- Ελλήνων. Ο φεουδάρχης της Ν.Δ., που έχει μια αναλόγων φρονημάτων παρέα για επιτελείο, αφού πέρασε μαζί με τα παραδείσια πτηνά κάνα δίωρο -έχει γράψει πολυτέκνους και μάνες μονογονεϊκών οικογενειών στα καινούργια sebagos του-, δήλωσε ότι η Ν.Δ. θα υπερψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο με μια δήλωση ο Μπάμπης θα γίνεται Λάουρα. Μετά τα καραγκιοζιλίκια στην επιτροπή, όπου όλος ο αντισυνταγματικός εσμός το υπερψήφισε, και δη τα μπερεκέτια αυτά να μπορούν να γίνονται από τα 15, η Ν.Δ. διά του Νίκου Δένδια επιφυλάχθηκε και τώρα επικαλείται «τεχνικά ζητήματα». 
Τεχνικό και νομικό ζήτημα η μετατροπή ψυχικών διαταραχών σε θεσμό, με «ουρά» απίστευτα νομικά και πραγματικά ευτράπελα; Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε; Ρωτάω εγώ ο συντηρητικός «φασίστας» και γαύρος: Αμα δηλώσεις κοπέλα, ενώ συνεχίσεις να ξουρίζεσαι κόντρα και να έχεις ακέραια τα καλαμπαλίκια σου, δεν θα πηγαίνεις Στρατό; Αφού θα είσαι πλέον διαγραμμένος από τα μητρώα αρρένων, καίτοι διαθέτων ακέραιο τον άρρενα βιολογικό εξοπλισμό, δεν θα υπέχεις υποχρέωση στράτευσης. Αντίθετα, το Λιτσάκι, που είναι σαν κλαράκι αλλά τελευταίως αισθάνεται εκδοροσφαγεύς ασήκωτος από το Μπραχάμι και με μια δήλωση θα λέγεται πια Χαράλαμπος Κλαπατσάρας, μετεγγραφείς στα μητρώα αρρένων, θα πρέπει νομίμως να κληθεί να υπηρετήσει, π.χ. σε Επιλαρχία Αναγνωρίσεως στο ποτάμι - ένα είναι το ποτάμι. Μύλος ανοησίας.
Επειδή προφανώς το τηλεφωνικό κέντρο και τα emails της Πειραιώς και των βουλευτών της έχουν γεμίσει «γαλλικά» και φάπες από τους απλούς ανθρώπους, που ουδόλως συγκινούνται από τον διαταραγμένο «δικαιωματισμό» των αποστόλων του μαρασμού, η Ν.Δ. παλινωδεί με νομοτεχνικές προφάσεις, αντί να πάρει ευθαρσώς την πλευρά του Εθνους, της ταυτότητάς του, της κοινής λογικής. 
Το πεδίο της μάχης, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι απλά η «καλύτερη» διαχείριση του γερμανικού δημοσιονομικού ζουρλομανδύα, αλλά ο αγώνας ενάντια στον παρακμιακό δικαιωματισμό, ενάντια στην επίθεση στην οικογένεια, στην Ορθοδοξία, η ανάσχεση του πολιτισμικού μαρξισμού, της χυδαιότητας, της παρακμής και του ολοκληρωτισμού που επιβάλλει, η ακύρωση του μουσουλμανικού εποικισμού και της διάλυσης του εθνικού και κοινωνικού ιστού, και φυσικά η ανασυγκρότηση της οικονομίας και η αντιμετώπιση της συνεχούς αιμορραγίας σε νέους, τόσο με τη νέα μετανάστευση όσο και με την υπογεννητικότητα. Οι γονείς στερούνται τα παιδιά τους, η οικονομία μυαλά και χέρια, και ο Στρατός μας την εφεδρεία του.
Μία είναι η ατζέντα - να γίνει η Πατρίδα μας ισχυρή ηθικά, οικονομικά, πολιτικά, στρατιωτικά, να προστατεύσουμε τους πυλώνες του Εθνους και να τους ενισχύσουμε, όχι να τους καταστρέφουν νεογενίτσαροι, που καμώνονται τους «προοδευτικούς». Ο κιναιδισμός και τα περίεργα γούστα δεν είναι πρόοδος. Πηγαίνετε πίσω στο σκοτάδι της κρεβατοκάμαρας και αφήστε ήσυχα τα παιδιά μας, τα σχολεία, την Εκκλησία, τους κανονικούς ανθρώπους. Κανένας νόμος δεν θα επιβάλει σε ένα Εθνος το παράλογο ως λογικό, τις διαταραχές ως ομαλότητα. Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα, κύριοι, που θέλετε να γίνετε κυρίες, και τούμπαλιν.
Φαήλος Μ. Κρανιδώτης *Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
dimokratianews, 08.10.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com