26 Οκτ 2016

Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος, Στο στόχαστρο το μάθημα των θρησκευτικών

Δείτε από 2.43’  ''Επ΄ εσχάτων μπήκε στο στόχαστρο το μάθημα των θρησκευτικών. Πρέπει τα παιδιά μας να τα οδηγήσουμε στην απόλυτη σύγχυση, πρέπει να τους διδάξουμε έναν θρησκειολογικό αχταρμά έτσι ώστε να μην έχουν πνευματικό μπούσουλα.''

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

…Ωμιλησεν , επίσης ο Πατριάρχης , ο Οποίος ευχαρίστησε τον αγιον Σερρών και εζήτησε τις προσευχές των πιστών δια την επικειμένη συνάντηση του Πάπα , του Ιδίου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών εν Λέσβο , μετά των προσφύγων , ως και δια την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο.

Όλα έγιναν προ μελέτης πριν την Σύνοδο με τον ερχομό του Πάπα στην Λέσβο και μετά. Είναι αδικαιολόγητος ο Σερρών.(Τεύχος 265-Μαρτιος –Απρίλιος 2016 Περιοδικό Άγιος Νικήτας σελ.77)
Στο τεύχος 252 Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2014 στην σελ. 27 μας πληροφορεί ότι είχε από χρόνο γραπτή επικοινωνία με τον Ρωμαιοκαθολικό Αρχιεπίσκοπο Brindisi Domeniko Kaliantro Domeniko Kaliantro στην σελ.28 δημοσιεύει την επιστολή του Ρωμαιοκαθολικού Αρχιεπισκόπου Brindisi Domeniko και η μετάφραση είναι στην σελ. 29.

Η δωρεά αυτού του πολύτιμου λειψάνου αποτελεί ένδειξη βαθειάς μας επιθυμίας να συναντόμαστε πάντοτε γύρω από αυτά που μας ενώνουν και να μας κάνουν να αισθανόμαστε αδελφοί και παιδιά του ιδίου ουρανίου Πατρός.

Σας ασπάζομαι εγκαρδίως εις το όνομα του Κ.Η.Ι.Χ

Δομίνικος Καλιαντρο

Μπρίντιζι 13 Ιανουαρίου 2014

1.Ο Σερρών δεν μας αποκαλύπτει τις επιστολές του γιατί ? 'Υποπτος ο Σερρών.
2.Τον κατήχησε καλά των Σερρών ο Πατριάρχης από την Ιβρο , πριν πάει στην ΑκΜΣ , μέχρι και προσευχές των πιστών , για την συνάντηση Πάπα στην Λέσβο , τον ζήτησε όχι φυσικά με πνεύμα Ορθόδοξο , αλλά με πνεύμα Οικουμενιστικό.
3.Τους ενώνουν τα λείψανα , ψάχνουν αυτά που τους ενώνουν , ενώ αυτά που τους χωρίζουν τα δόγματα , δεν τα ψάχνουν , ούτε δεν τους ενδιάφερει καθόλου τους Οικουμενιστές-Ορθοδόξους.
Εξάλλου με κάτι τέτοιες κινήσεις και εκδηλώσεις ούτε οι Παπικοί ωφελούνται .Αντίθετα βλάπτονται καιρια. Διότι αναπαύονται με την ψευδή ιδέα ότι δεν βρίσκονται σε λανθασμένο δρόμο , ότι βαδίζουν σωστά , ότι δεν είναι αιρετικοί. Και άρα δεν έχουν ανάγκη μετανοίας και επιστροφής στη μια , τη μόνη Εκκλησία του Χριστού την Ορθόδοξη.
Τωρα θυμιθηκες τα Θρησκευτικα Σεβασμιωτατε ? Αποκηρυξε οσα επραξες πριν ολιγον ας πουμε διαστημα την υπογραφη σου στο Κολυμπαρι , τις επαφες σου με τον Καρδιναλιο και μετα ελα να μας τα πεις για τα Θρησκευτικα τα Ορθοδοξα οχι τα Οικουμενιστικα που εσεις θελετε να μας διδαξετε.Ολα τα αλλα τους δηθεν αγωνες σου τα βλεπω ως υποκρισια.
Καλη Μετανοια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

O άγιος Σερρών να ανακαλέσει την υπογραφή του στην ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου βάσει της οποίας έγινε ο διαχριστιανικός αχταρμάς και επίκειται και ο διαθρησκειακός Οι κορώνες δέν ωφελούν ....

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com