1 Μαΐ 2016

Μήνυμα Ομπάμα για το Ορθόδοξο Πάσχα




Ευχές έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ με αφορμή το Ορθόδοξο Πάσχα.
«H Μισέλ κι εγώ απευθύνουμε τις θερμότερες ευχές μας στα μέλη της Ορθόδοξης Χριστιανικής Κοινότητας εδώ στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς τιμούν τη Μεγάλη Παρασκευή και τη Γιορτή της Αναστάσεως.
Για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς είναι η στιγμή να θυμηθούν την θυσία του Ιησού Χριστού, να χαρούν με τη νίκη της Αναστάσεως και να μεταμορφωθούν μέσω της ανανέωσης του πνεύματος σε συμφωνία με το θέλημα του Θεού.

Προσευχόμαστε για τα μέλη της Ορθόδοξης Κοινότητας που διώκονται για την πίστη τους και υπόκεινται σε ανείπωτες βιαιοπραγίες και αναζητούμε τρόπους για την απελευθέρωση εκείνων που έχουν απαχθεί.
Θυμούμαστε εκείνους που έχουν εκδιωχθεί από τις πατρίδες τους και που έχουν δει τα θρησκευτικά τους ιδρύματα να βεβηλώνονται ή να καταστρέφονται.
Και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και τους ανθρώπους όλων των θρησκειών και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το έργο ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι άνθρωποι θα μπορούν να ζουν εν ειρήνη, δικαιοσύνη και ελευθερία.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ελπίδας, εμείς θυμούμαστε ότι το φως λάμπει στο σκοτάδι και ότι το σκοτάδι δεν το υπερνικά.
Ευχόμαστε σε όλους όσοι εορτάζουν ένα ευλογημένο Πάσχα».
Δημοκρατία,01.05.2016

8 σχόλια:

Νικόλαος Ἀγγελίδης είπε...

Αλληλεγγύη και προς τους ανθρώπους όλων των θρησκειών;;;
Μπεεεεε, σαν πολύ κουτόχορτο δεν νομίζετε οτι πουλάτε Μίστερ Ομπάμα;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός μας δουλεύει!Όπως και η Αγγελική μας δουλεύει!Έχουμε φάει χαστούκια τόσα πολλά κι απ τους δύο αλλά εμείς τα ερμηνεύουμε σαν χάδια.Και θα συνεχίζουμε να τρώμε χαστούκια,αλλά και πάλι εμείς θα τα ερμηνεύουμε-επειδή έτσι μας λένε να λέμε-σαν θωπεύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Για οσους δεν ξερουν η Μ Παρασκευη τιμαται παρισσοτερο απο την Κυριακη του Πασχα απο τους παπικους-λατινους.που σημαιναι οτι ο κυριος αυτος αντιγραφει τον παπα αφου ειδε οτι το προφιλ του παπα εχει κατακτησει τον κοσμο (οσους δεν ξερουν διαφορες ορθοδοξιας κ αιρεσεως)και ειναι πιο δημοφιλης.εξαλλου κ ο διαβολος μετασχηματιζεται σε αγγελο φωτος. . .νηψη και προσευχη αδελφοι,.για ποσο ανοητους εχει τους χριστιανους ο ομπαμα;

ρωμιος

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=10693
Η ελεεινή και τρισάθλια στάση του Ομπάμα υπέρ των αμβλώσεων!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ISIS ΟΜΠΑΜΑ! ΑΙΣΧΟΣ!

Orthodox True είπε...

Προπαγανδιστικός Χαιρετισμός εν όψει της πλήρης ενώσεως τού Οικουμενισμού, κατά τήν ερχόμενη σύνοδο...

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον μιληση δια το ορθοδοξον πασχα ενω οι δικοι μας οι πολιτικοι μουγκα
φανη σουτσου νεα ιωνια

Efstathios Efstathios είπε...

Γεννήματα ἐχιδνῶν:

... ἰδὼν δὲ πολλοὺς τῶν Φαρισαίων καὶ Σαδδουκαίων ἐρχομένους ἐπὶ τὸ βάπτισμα αὐτοῦ εἶπεν αὐτοῖς· γεννήματα ἐχιδνῶν, τίς ὑπέδειξεν ὑμῖν φυγεῖν ἀπὸ τῆς μελλούσης ὀργῆς; 8 ποιήσατε οὖν καρπὸν ἄξιον τῆς μετανοίας, 9 καὶ μὴ δόξητε λέγειν ἐν ἑαυτοῖς, πατέρα ἔχομεν τὸν ᾿Αβραάμ· λέγω γὰρ ὑμῖν ὅτι δύναται ὁ Θεὸς ἐκ τῶν λίθων τούτων ἐγεῖραι τέκνα τῷ ᾿Αβραάμ. 10 ἤδη δὲ καὶ ἡ ἀξίνη πρὸς τὴν ρίζαν τῶν δένδρων κεῖται· πᾶν οὖν δένδρον μὴ ποιοῦν καρπὸν καλὸν ἐκκόπτεται καὶ εἰς πῦρ βάλλεται.

Ο Άγιος Πορφύριος έλεγε: ... "Οι μασόνοι κάνουν κρυφό πόλεμο, γι' αυτό είναι επικίνδυνοι. Δεν σου λένε μην κάνεις τον σταυρό σου, μην πας στην Εκκλησία, στην εξομολόγηση. Σου λένε πήγαινε, αλλά έλα και σε μας. Σε επηρεάζουν σιγά - σιγά, έτσι που να μη καταλάβεις ότι, από κάποια στιγμή και μετά, έπαψες στην πραγματικότητα να είσαι Χριστιανός και έγινες μασόνος"
(βλ. Ανθολόγιο Συμβουλών Γ. Πορφυρίου).
Γι' αυτό συνιστάτε μεγάλη προσοχή από όλους μας. Καλά τα λιβανίσματα, καλύτερη η προσοχή και η Προσευχή!!!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com