9 Ιουλ 2015

Πρωτοπρ. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, Άγιος Παΐσιος και Οικουμενισμός


ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ καί ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ
ΑΓΙΟΣ  ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ
Στήν ἐποχή μας, ἐποχή συγχύσεως καί πνευματικῆς ἀφασίας, ἡ ζωή τῶν Ἁγίων καί θεοφόρων Πατέρων εἴθε νά ἀποτελέσει ὁδοδείκτη τῆς δικῆς μας ἐν Χριστῷ πολιτείας.
Ταῖς τοῦ Ὁσίου καί Θεοφόρου Πατρός Παϊσίου πρεσβείαις Χριστέ ὁ Θεός, ἐλέησον καί σῶσον ἡμᾶς.  Ἀμήν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ στον ομολογητή κληρικό π.Αναστάσιο Γκοτσόπουλο που καταθέτει στην εκκλησιαστική παρεμβολή πτυχές του αντιοικουμενιστικού προσανατολισμού του οσίου Παισίου προς γνώση και πνευματική ωφέλεια του Εκκλησιαστικού Σώματος.
Λ.Ν.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Πάντα θα υπάρχουν ιερείς διαμάντια. Λίγοι ή πολλοί δεν έχει σημασία. Ποτέ ο Θεός δεν θα μας στερήσει από αγνούς και άξιους λευίτες..
Όπως υπήρχαν οι προφήτες στην Παλαιά Διαθήκη, που ξυπνούσαν τον κόσμο με τα κηρύγματά τους, έτσι υπάρχουν και τώρα ιερείς, μητροπολίτες, μοναχοί(γιατί όχι και λαϊκοί), που είναι σε εγρήγορση και δεν περιορίζονται στα τυπικά επαγγελματικά (=εκκλησιαστικά) τους καθήκοντα. Δεν κλείνουν τα μάτια σε όσα συμβαίνουν. Δεν αποδέχονται να παριστάνουν άλαλοι τον Πόντιο Πιλάτο.
(από σχόλιο που δημοσιεύσαμε εδώ: http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_10.html )

Εκφράζουμε ακόμη την λύπη μας, που η παρουσία του Πατριάρχη Κων/λεως στις εκδηλώσεις προς τιμή του π.Παϊσίου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα κήρυξε και έπραξε ομολογιακά ο π.Παϊσιος. Ο π.Παϊσιος σταμάτησε να μνημονεύει τον Πατριάρχη Αθηναγόρα. Άραγε τι θα έκανε σήμερα που έχουν πολλαπλασιαστεί σαν γάγγραινα τα Οικουμενιστικά ολισθήματα; Τι θα έλεγε σήμερα στον Πατριάρχη ο Άγιος Παϊσιος;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ! ΕΥΓΕ!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΤΟΟΥΝ ΤΟΝ Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com