10 Μαΐ 2010

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του τζαμιού στο Βοτανικό. Έρχεται ο Εφέντης Ερντογάν

-Mε δαπάνη του Πολεμικού Ναυτικού ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του τζαμιού στο Βοτανικό!

Με το γκρέμισμα της περίφραξης και την καταστροφή ενός βενζινάδικου και ενός λιπαντηρίου του Πολεμικού Ναυτικού ξεκίνησαν πριν δύο ώρες στον Βοτανικό οι εργασίες κατεδάφισης των εγκαταστάσεων του Κλάδου, προκειμένου να κτιστεί το ... τζαμί. Το εντυπωσιακό σε όλα αυτά είναι ότι οι προαναφερόμενες εργασίες, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου, γίνονται με δαπάνες του Πολεμικού Ναυτικού οι οποίες δεν προβλέπονται από καμία συμφωνία μεταξύ των συναρμόδιων υπουργείων!

Δηλαδή την ώρα που τα σκάφη επιφανείας του Π.Ν. λόγω οικονομικών περικοπών βρίσκονται δεμένα στους ναυστάθμους Σαλαμίνας ή Κρήτης (σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν ούτε λιπαντικά για την κίνησή τους), εν τούτοις διατίθενται κονδύλια για να κτιστεί στο τζαμί και μάλιστα σε εγκαταστάσεις του Π.Ν. Το δεύτερο που σημειώνεται είναι ότι η καταστροφή της περίφραξης ενώ στο εσωτερικό εξακολουθούν να υπάρχουν εγκαταστάσεις με φορητά όπλα, υπηρεσίες με απόρρητα έγγραφα κλπ, δημιουργεί μείζονα προβλήματα ασφάλειας και αποτελεί ακόμα μία ελληνική παραδοξότητα των ημερών.

Και βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι ότι παρά τα σεισμικά γεγονότα των ημερών η σκέψη των ιθυνόντων ήταν η έναρξη της κατασκευής του τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας.

defencenet

5 σχόλια:

ΠΑΝΑΗΣ είπε...

Καλά το πολεμικό αντι να είναι σε ετοιμότητα για τους εχθρούς μας αντι να εξοπλιζονται για τους γείτονες μας,θα τους κτήσουν και τζαμί.Βρέ Κολοκοτρώνη και Μακρυγιάννη και Οδυσσέα Ανδρούτσο που θέλετε...Θα σας εκτελούσαν χωρίς πολλές κουβέντες δεν ντρέπεστε λέω εγώ να δίνετε την γη του πολεμικου μας ναυτικου για να κάνετε τζαμιά στους μουλάδες.ΑΙΣΧΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ.Που να πάω να κρυφτώ για να γλυτωσω απο την οργή του Θεού που έρχετε;Στην Κύπρο δεν μπορω,θα μας αφορίσουν...Στη Ελλάδα δεν μπορώ γιατί η κκελέ τους εν μες στην μπούρκα ούπς,συγνώμη μεσ στην βούρκα ήθελα να πώ...Που να πάω Θεέ μου;;;που;;;

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"-Mε δαπάνη του Πολεμικού Ναυτικού ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του τζαμιού στο Βοτανικό!"

Λαμπρά! Και ακόμη λαμπρότερα να κληθούν να κάνουν τη θητεία τους, δουλεύοντας ως οικοδόμοι, οι νεοσύλλεκτοι και κάποια άλλα "φανταράκια". Επιβλέποντες μηχανικοί, αξιωματικοί του τουρκικού στρατού.

Υπέροχο δεν είναι; Τρέχω να καταθέσω την πρότασή μου και σας παρακαλώ, η παρούσα τελεί υπό την έγκριση των πνευματικών δικαιωμάτων μου. Μη τυχόν και τολμήσει κανείς να την αντιγράψει. Θα έχει "κακά ξεμπερδέματα", δεν αστειεύομαι.

Η Νέα Τάξη θα μας σβήσει δια μιάς τα δάνεια, ο κ. GAP θα λάβει το Νόμπελ Ειρήνης, κι εγώ θα πάρω θέση συμβούλου στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Έφυγα ... (και είπαμε, φρόνιμα).

eothetis είπε...

Oχι ρε φιλε δεν το χτιζει το πολεμικο ναυτικο ,με κονδυλι που αποκοπηκε απο το πολεμικο ναυτικο χτιζεται για να ειμαστε ακριβεις, το πολεμικο ναυτικο δεν χτιζει εργολαβοι χτιζουν που γινετε διαγωνισμος απο εντελοδοχο ΦΟΡΕΑ που τα χει καλα με το κρατος και οχι με το Π.Ν.χωρια οτι εχουν παραιτηθει 2 ναυαρχοι εξαιτιας αυτων των πραγματων αλλα οπως φεναιτε ειναι αδιστακτοι ολοι τους.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Όχι ρε φίλε,

Με τη "δαπάνη κτίζεται" και η "δαπάνη πληρώνει" τους κτίστες. Ε, τι λάθος έκανα; Οι κτίστες να είναι τα φανταράκια. Θα τα οικονομήσουμε κάπως, άσχημο είναι; Θα βάλουν και οι Τούρκοι τους αξιωματικούς του μηχανικού (αυτοί ξέρουν καλύτερα τη δομική των τζαμιών) και πάμε για Νόμπελ.

Παναής είπε...

elysian warior,άσε τις ακρίβιες δεν είναι δογματικό το θέμα,δεν μας απασχολοί ποιοι το χτίζουν,αν είναι να το χτίσουν κάποιοι τελως παντων θα το κτίσουν,το θέμα και η ουσια κατα την γνώμη μου είναι γιατί να δωθεί η γη του Ελληνικου Πολεμικου Ναυτικού ας τους χτίσουνε τους μουλάδες ένα τζαμί,αλλά όχι να χρησιμοποιοισουν και την γή του στρατου,είναι εξευτελιστικό είναι ντροπή για το Π.Ν είναι ντροπή για τους επίλεκτους μας τους Ο.Υ.Κ.,είναι ντροπή για το ΓΕΕΣ,μπράβο στούς στρατιωτικούς που δώσανε παραίτηση για τον λόγο αυτό...ακους εκει να χτίζετε τζαμί με τις ευλογίες του Π.Ν.αν το άκοθε ο Μιαούλης ή ο Κανάρης πιστεύω θα πήγαινε με τους ΟΥΚ και θα ανατίναζε ΓΕΕΣ για να τελειώνουμε με τους προδότες...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com