22 Σεπ 2024

Το κόστος της συμμετοχής των ανδρών στα γυναικεία αθλήματα

binary blog 01

Υποτίμηση της νοημοσύνης του κοινού, υφαρπαγή τίτλων και βραβείων, αλλά κυρίως κακοποίηση των συναθλητριών γυναικών

Από το «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»

Η δυσεξήγητη αδυναμία της επιστήμης και των επιτροπών να αποφανθούν τί ήταν τελικά βιολογικά ο/η Ιμάν Κελίφ , χρυσός/ή Ολυμπιονίκης στα 66 κιλά της γυναικείας πυγμαχίας (1),  και άλλα τέτοια «μυστήρια» μας οδηγούν να περιγράψουμε τη σύγχρονη κατάσταση σε πολλά γυναικεία αθλήματα που έχουν και συμμετοχή ανδρών αθλητών που πιστεύουν πως είναι γυναίκες.  

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Binary (2)  ως τον 09/24,

  • Άνδρες και αγόρια έχουν συμμετάσχει σε πάνω από 8.731 αγώνες γυναικών.
  • Έχουν λάβει την 1η θέση τουλάχιστον 2.903 φορές και βρέθηκαν στη πρώτη τριάδα τουλάχιστον 4.747 φορές.
  • Έχουν «κλέψει» τουλάχιστον 1.600.087 δολάρια σε βραβεία και 446 τιμητικές διακρίσεις.

Το φαινόμενο έχει λάβει τέτοια έκταση ώστε έχει δημιουργηθεί και ιστότοπος με τίτλο «HeCheated» (3), («έκλεψε» – εννοεί στο παιγνίδι-) ο οποίος καταγράφει όλες τις γνωστές περιπτώσεις ανδρών που κλέβουν θέσεις νικητών που προορίζονται για γυναίκες αθλήτριες.

Τα μέχρι στιγμής στατιστικά είναι ανησυχητικά. Έχουν διαβρωθεί αθλήματα όπως η τοξοβολία, ποδηλασία, κρίκετ, το ποδόσφαιρο, το netball, τένις, κολύμβηση, γκολφ, κωπηλασία, τρέξιμο και πολλά άλλα. Οι ανδρικές συμμετοχές  αφορούν στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νότια Αμερική και όχι μόνο.

Το χειρότερο στην ανδρική συμμετοχή στα γυναικεία αθλήματα δεν είναι ίσως η απώλεια των τίτλων, ούτε οι οικονομικές απώλειες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα HeCheated, το χειρότερο είναι η σωματική και ψυχολογική κακοποίηση των γυναικών. Η ιστοσελίδα καταγράφει τους τρόπους που υποφέρουν οι γυναίκες όταν εισβάλλουν στο γήπεδο άνδρες που οικειοποιούνται τα γυναικεία στερεότυπα και παριστάνουν τις γυναίκες.(4)

Σπρωξίματα, πτώσεις, τραυματισμοί στο πρόσωπο και τα δόντια, στα άκρα, διαστρέμματα, κατάγματα κρανίου και δακτύλων, εξαρθρήματα ώμου, νευρολογικά συμπτώματα μετά από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μέχρι και παράλυση, κεφαλαλγίες και κατάθλιψη, υποβολή των κοριτσιών σε υπονοούμενα και απρεπή σχόλια στα αποδυτήρια, άσεμνα βλέμματα, αλλά και κατηγορίες εκ μέρους των ανδρών για «ρατσιστική συμπεριφορά και φανατισμό» και άσκηση ψυχολογικής βίας… Όλες αυτές οι καταστάσεις εξαναγκάζουν πολλά κορίτσια στη παραίτηση από το άθλημα και φοβίζουν τους γονείς που θέλουν να στείλουν το κορίτσι τους να αθληθεί. Η υπόθεση συχνά καταλήγει στην αποπομπή των αθλητριών που αρνούνταν την συνύπαρξη με τις τρανς «αθλήτριες» και στον αποκλεισμό των ομάδων που δεν συμμορφώνονται με αυτή τη πολιτική.

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα όσων προκαλούνται από τους άνδρες που αγωνίζονται στα γυναικεία αθλήματα. Οι διαφορές μεταξύ ανδρικής και γυναικείας σωματικής φύσης και ψυχολογίας είναι υπαρκτές και δεν πρέπει να αγνοούνται. Για αυτό υπάρχουν οι κατηγορίες στα αθλήματα. Η ασφάλεια και η ψυχική υγεία των αθλητριών δεν πρέπει να τίθεται σε κίνδυνο επειδή ένας άνδρας απλά δεν θέλει να ανταγωνιστεί τους άντρες, ή επειδή ο ανταγωνισμός με γυναίκες και κορίτσια τον κάνει να «αισθάνεται καλά» με τον εαυτό του, ή «ο ανταγωνισμός με άντρες τον κάνει να νιώθει άσχημα», ή «πιστεύει ότι δεν μπορεί να συναγωνισθεί με επιτυχία τα άλλα αρσενικά», ή επειδή αρνείται να αποδεχτεί τη φυσική, βιολογική πραγματικότητα του φύλου του και υπάρχει μια φαντασίωση που έχει δημιουργήσει στο κεφάλι του σχετικά με το ποια πιστεύει ότι «πρέπει να είναι η πραγματικότητά του».

Η επιβολή των συναισθημάτων μιας πολύ μικρής ομάδας ανδρών αθλητών πάνω από την αυταπόδεικτη πραγματικότητα και τη σωματική ασφάλεια κάθε μεμονωμένης αθλήτριας που συναγωνίζεται με αυτούς, είναι ένα επαίσχυντο σημάδι για κάθε αθλητικό οργανισμό που επιτρέπει τη συνέχιση αυτής της πρακτικής.

Τελικά ας γνωρίζουμε πως:

  • Τα γυναικεία αθλήματα δεν είναι προγράμματα συνταξιοδότησης για κουρασμένους άντρες αθλητές.
  • Τα γυναικεία αθλήματα δεν είναι για άντρες που οι γονείς τους έχουν πει ότι είναι κορίτσια.
  • Τα γυναικεία αθλήματα δεν είναι κοινωνικές παρέες ή ευκαιρίες εκτόνωσης για άνδρες που δεν ταιριάζουν ή δεν τα πηγαίνουν καλά με τους άλλους άντρες.
  • Τα γυναικεία αθλήματα δεν είναι θεραπευτικές λύσεις για άνδρες με κατάθλιψη ή κακή ψυχική υγεία.
  • Τα γυναικεία αθλήματα δεν αποτελούν ομάδες υποστήριξης για άνδρες που δεν αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους ή τη σεξουαλικότητά τους.
  • Τα γυναικεία αθλήματα δεν είναι για άντρες με καλλίγραμμους ή γυναικείους δείκτες εμφάνισης, για άνδρες που κάνουν τον εαυτό τους να μοιάζουν με γυναίκες ή για ομοφυλόφιλους άντρες.
  • Τα γυναικεία αθλήματα δεν είναι για αδύναμους ή μή αθλητικούς άνδρες ή άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης.
  • Τα γυναικεία αθλήματα δεν απευθύνονται σε ευνουχισμένους άνδρες ή άνδρες που έχουν σωματική αναπηρία ή μειονέκτημα έναντι άλλων ανδρών.
  • Τα γυναικεία αθλήματα δεν είναι για άντρες που αυτοαποκαλούνται "γυναίκα", "κορίτσι", "intersex", "nonbinary" "transfeminine" ή οποιαδήποτε άλλη λέξη προτιμούν για τον εαυτό τους.
  • Τα γυναικεία αθλήματα δεν είναι για άντρες αθλητές που ορέγονται την τιμή και τον έπαινο των ελίτ του στίβου χωρίς να έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να φτάσουν εκεί.

Τα γυναικεία αθλήματα είναι για αθλήτριες. Είναι ευκαιρίες για γυναίκες και κορίτσια: ηλικιωμένες, νέες, ερασιτέχνες, ελίτ, ανάπηρες, μισογυμνασμένες, μή ελκυστικές, με όποια ιδιωτική ζωή έχουν, πλούσιες, φτωχές, μυώδεις ή ποιο «κοριτσίστικες»,  αλλά πάντα για τις γυναίκες.  Είναι για να μπορούν να συμμετέχουν, να προχωρήσουν και να επιτύχουν στον αθλητισμό σε ένα περιβάλλον που τις υποστηρίζει, ακούει τις ανησυχίες τους, τις προστατεύει από το κακό, εστιάζει σε αυτές και πάνω απ' όλα δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες, την άνεση, την ευημερία και την ευτυχία των θηλυκών ανθρώπων.

Δεν δεχόμαστε τη παραπλάνηση της ιδεολογίας του φύλου πουθενά, ούτε και στον αθλητισμό!

Παραπομπές:

1.https://www.protothema.gr/olubiakoi-agones-2024/article/1528773/olubiakoi-agones-hrusi-stin-pugmahia-gunaikon-i-intersex-kelif-ekleise-ta-autia-tis-ki-egrapse-istoria/

2.https://www.binary.org.au/hecheated_reveals_the_staggering_cost_of_males_participating_in_female_sport?utm_campaign=2024_09_17_enews&utm_medium=email&utm_source=binary

3.https://www.hecheated.org/

4.https://www.hecheated.org/injury_report

Από https://mumdadandkids.gr/vioithiki-iatriki/to-kostos-tis-symmetoxis-ton-andron-sta-gynaikeia-athlimata

………………………………………………

Δείτε σχετικά και:

-Βατερλώ τοῦ ὀλυμπιακοῦ πνεύματος

-Ολυμπιακά αθλήματα – κράχτες της “nap” ατζέντας

-Κουφοί καί τυφλοί μπροστά στό δαιμονικό ξεσάλωμα…

-Παρίσι 2024 – Τελετή λήξης: Η αποκρυπτογράφηση ενός Εωσφορικού μανιφέστου παγκόσμιας δικτατορίας, που βεβήλωσε την Ελλάδα

-Βάλλεται ἐκ τῶν ἔσω ὁ εὐρωπαϊκός πολιτισμός

-Ὁ ἐλεύθερος κόσμος καταδιώκει τήν σκέψη – Ἡ Μεγάλη Βρεταννία ἀπαγορεύει τά retweet!

-Βρετανία - Ἐθνική ἐξέγερσις γιά τό μεταναστευτικό ἀπό τήν μεγάλη κοινωνία

-Βρετανία: Κράτος και Ισλάμ, εναντίον Άγγλων – O woke φασισμός δείχνει τα απαίσια δόντια του

-Υπό διωγμό οι χριστιανοί στη… woke Ολυμπιάδα!

-Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΙΒΑ) για τους intersex πυγμάχους: Οι εξετάσεις μας έδειξαν ότι είναι άνδρες – Ας αποδείξουν με στοιχεία το αντίθετο

-Νόβακ Τζόκοβιτς: «Χρυσός» ομολογητής, δίδαξε ελευθερία Χριστού μέσα στην καρδιά της Νέας Τάξης

-Να παραιτηθεί ο Τόμας Μπαχ

-Από το Αούστερλιτς στο Βατερλό

-«Χρυσό» μετάλλιο οι ΛΟΑΤΚΙ+ στους Ολυμπιακούς της Γαλλίας.

-Η Εκκλησία της Κρήτης για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

-Ιερά Σύνοδος Πατριαρχείου Βουλγαρίας: Η Ευρώπη δεν έχει και δεν μπορεί να έχει μέλλον χωρίς πίστη στον Χριστό

-Πειραιώς Σεραφείμ : «Η απεγνωσμένη woke ατζέντα στους ολυμπιακούς αγώνες 2024»

-Ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

-Κερκύρας Νεκτάριος: Δεν μπορεί άνθρωποι οι οποίοι τελούν υπό την επήρεια της δαιμονοπληξίας και της σατανολατρίας, να θέλουν να επιβάλλουν τα πιστεύω τους, και να προβάλλουν τις ορέξεις τους, υβρίζοντας τον αληθινό Θεό.

-Η πόλη του φωτός χλευάζει τον Χριστό μας και αποχριστιανοποιεί την Ευρώπη

-Περί της βλάσφημης παρωδίας κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

-Ολυμπιακοί Αγώνες – Παρίσι: Η Εωσφορική τελετή τους ξεμπρόστιασε παγκόσμια – Όσο αγριότερα βρυχάται το «θηρίο», τόσο αποκαλύπτονται τα «κεφάλια» του

-Η ένοχη σιωπή των ιεραρχών

-Τομα Ζολι: Δήθεν «συμπερίληψη», που προκαλεί αποστροφή

-Ζωή χωρίς ουσία και θάνατος χωρίς ελπίδα;

-Η κατ΄ ευφημισμόν Ολυμπιάδα

-Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τελετή Ολυμπια…woke αγώνων

-Ο απόλυτος εξευτελισμός του ολυμπιακού πνεύματος στον τελικό της πυγμαχίας

-Ιμάν Κελίφ: Ανακοίνωση-καταπέλτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κατά της ΔΟΕ για τη συμμετοχή της Αλγερινής στο Παρίσι! -Γνώριζαν ότι η Αλγερινή είναι άνδρας!

-Άντζελα Καρίνι: Παραδόθηκε στο συστημικό αφήγημα και ζήτησε συγγνώμη από τον Αλγερινό μποξέρ που την ξυλοκόπησε!

-Παρίσι: Ο Αλγερινός κακοποιητής γυναικών που «δεν φταίει γιατί είναι intersex», και άλλες ιστορίες γι’ αγρίους

-Νομιμοποιούν το ξύλο αντρών σε γυναίκες!

-Παρίσι: ΣΑΛΟΣ με τη woke κακοποίηση γυναικών στην πυγμαχία – Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα σε 46 δεύτερα από τις μπουνιές του τρανς Αλγερινού!

-Παρίσι: Woke σχιζοφρένεια με σφραγίδα της ΔΟΕ – Αθλήτριες τρώνε «συμπεριληπτικό» ξύλο από άντρες πυγμάχους που δηλώνουν «θηλυκά»

-Άντρες αθλητές διεκδικούν συμμετοχή στα γυναικεία Ολυμπιακά αθλήματα ως «μη δυαδικοί» ή ως τρανς «γυναίκες»

-Τα παιχνίδια της Δ.Ο.Ε. με τις τρανς «αθλήτριες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου