30 Δεκ 2015

Σύρος- Ένα εργαστήριο άμβλυνσης της Ορθοδόξου Πίστεως.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου “Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄  και ο Σεβ. Επίσκοπος των ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρος Στεφάνου, συνοδευόμενοι από επιτελείς τους, 

επεσκέφθησαν σήμερα το πρωί τα τρία Ιδρύματα Προστασίας Γήρατος στην Ερμούπολη, το Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους, το Γηροκομείο της Φιλοπτώχου Εταιρείας του Αγίου Παντελεήμονος και τον Οίκο Ευγηρίας της Ιεράς Μητροπόλεως στην παραθεριστική περιοχή των Ταλάντων και  διένειμαν γλυκίσματα και αναμνηστικές ευλογίες τους τροφίμους τους, προς τους οποίους και ευχήθηκαν για το νέο έτος, ενώ συνεχάρησαν τους υπευθύνους και τους εργαζομένους σ' αυτά.
Εν συνεχεία, επισκέφθησαν τους Νοσηλευομένους στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, προς τους οποίους διένειμαν, ωσαύτως, γλυκίσματα και ευλογίες, ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση, και συνεχάρησαν τον εκτελούντα χρέη Διοικητού του Νοσοκομείου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, καθώς και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.
Μετά το πέρας του οδοιπορικού αυτού της αγάπης, οι δύο Επίσκοποι σε κοινή τους δήλωση τόνισαν ότι η αγάπη και η μέριμνά τους  προς τους γέροντες και τους ασθενείς είναι διαρκής, όπως και οι υπέρ αυτών ευχές και προσευχές τους κατά τη Θεία Λειτουργία, συνεχάρησαν όλους όσοι εργάζονται στους θύλακες αυτούς της κοινωνικής μέριμνας και ευποιῒας της Ερμούπολης και ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που τους συνόδευσαν κατά την τετράωρης διάρκειας περιοδείας τους.” 
Δείτε και:
-Από κοινού επίσκεψη του Ορθόδοξου Μητροπολίτη Σύρου και του Ρωμαιοκαθολικού Επισκόπου σε ιδρύματα τα Χριστούγεννα

3 σχόλια:

  1. ""ΜΗ ΓΙΝΕΣΘΕ ΕΤΕΡΟΖΥΓΟΥΝΤΕΣ ΑΠΙΣΤΟΙΣ....ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;"" Β'ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ 6-14

    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με άλλα λόγια τί βούδας, τι κούδας τι Ιησούς Χριστός και ιούδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα τα γραφει ο Συμεων ο Νεος ο Θεολογος στα ευρισκομενα της εκδοσεις Ρηγοπολος στους πρωτους 41 λογους αλλα και στους αλλους σχετικα περι ποιμενων και κατηχησεως . Οι Ιερεις ακατηχητοι πως γινονται Ιερεις και διδασκουν τι ? Αφου οι ιδιοι δεν γνωριζουν τα τις πιστεως ουαι και αλοιμονον τους που ιερουργουν στο Ι.Θυσιατηριο !
    Αφησαμε τις θυρες ανοιχτες για ολους χωρις να γινεται ελενχος τι πιστευει ο καθενας και πρατει ο καθενας (ηθος) ετσι βεβηλωνεται ο ναος και η Μυσταγωγια.
    Διαβαστε κατηχησεις Κυριλου Ιεροσολυμων , Γρ.Νυσσης, Ι.Χρυσοστομου , η Ορθοδοξη διδασκαλια του Πλατωνος Μ.Μοσχας και η Θεολογια του Ε.Βουλγαρεως.
    Επισης Αγιου Αθανασιου Απολογιτικα Συμεων Αρχ.Θεσ/νικης τα Απαντα, κ.α
    ισως ωφεληθει κανενας αδελφος.Μας λειπει η κατηχηση και ετσι βρισκουν πατημα οι Οικουμενιστες να μας προσφερουν οτι αυτοι θελουν μας λειπουν τα οπλα και ετσι αοπλοι και γυμνοι που παμε στον πολεμο (πνευματικο) ?
    Ευχομαι σε ολους καλη Χρονια και καλη Μετανοια στους Οικουμενιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή