19 Νοε 2022

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΦΥΛΟΥ : Στα 18 της η Χλόη Κόουλ αναζητεί τη χαμένη θηλυκότητά της...

« Επιστήμονες» κατάντησαν τη Χλόη Κόουλ - όπως και χιλιάδες παιδιά στη Δύση - ερείπιο σωματικά και ψυχικά στο όνομα της προόδου....(Η εισαγωγή της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία θα αυξήσει των αριθμό των αθώων θυμάτων). Κι’ ας η Επιστήμη αποφάνθηκε ότι ο εγκέφαλος ωριμάζει μετά τα 20. Ποιός θα μας γλυτώσει από τον άνθρωπο-θεό του Διαφωτισμού; Αν αυτό δεν είναι Μεσαίωνας, τί είναι;


ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΦΥΛΟΥ : Στα 18 της η Χλόη Κόουλ αναζητεί τη χαμένη θηλυκότητά της...

της Clémence de Longraye, δημοσιογράφου 

«Είναι αδύνατο για μένα να ανακτήσω όσα έχασα, αλλά θα φροντίσω να μην πληγωθεί κανένα παιδί από αυτούς τους ψεύτες και τους ακρωτηριαστές». Πριν από λίγες εβδομάδες, η Χλόη Κόουλ, μια 18χρονη Καλιφορνέζα, αποφάσισε να μηνύσει τους γιατρούς και την ομάδα του νοσοκομείου που ενθάρρυναν την αλλαγή του φύλου της, όταν ήταν ακόμη ανήλικη. Σήμερα, μετανιώνει για την επιλογή της και ελπίζει ότι η θλιβερή μαρτυρία της θα χρησιμεύσει ως μάθημα στους γιατρούς που συνταγογραφούν μη αναστρέψιμες θεραπείες στα παιδιά.

«Δεν θα μπορέσω ποτέ να θηλάσω»

Αναστολείς της εφηβείας, τεστοστερόνη, διπλή μαστεκτομή… Το τραγικό ταξίδι της Χλόης ξεκίνησε το 2017. Τότε, σε ηλικία δώδεκα ετών, το κοριτσάκι εξέφρασε δυσφορία και «σύγχυση φύλου» αφού είχε διασυνδεθεί με κοινωνικά δίκτυα με περιεχόμενο  LGBT. Οι γονείς της, μη ξέροντας τι να κάνουν, ζητούν ιατρική συμβουλή. Αν και οι πρώτοι ειδικοί ήταν προσεκτικοί και προτίμησαν να αναβάλουν τη θεραπεία, ένας γιατρός ενθάρρυνε τη νεαρή κοπέλα να ξεκινήσει ορμονική θεραπεία. Από τις αρχές του 2018, στη Χλόη συνταγογραφήθηκαν αναστολείς της εφηβείας καθώς και ορμονική θεραπεία. Αλλά η ψυχολογική κατάσταση του κοριτσιού δεν βελτιώθηκε, το αντίθετο. Οι γιατροί στη συνέχεια διαβεβαίωσαν τους γονείς ότι«Η δυσφορία του φύλου δεν θα θεραπευτεί αν η Κλόε δεν ακολουθήσει μια ιατρική και κοινωνική αλλαγή για να γίνει περισσότερο άντρας» . Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, αυτοί οι λεγόμενοι ειδικοί προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Διαβεβαίωσαν ότι το κορίτσι διατρέχει υψηλό κίνδυνο αυτοκτονίας και απειλούν τους γονείς της. «Θα προτιμούσες να έχεις μια νεκρή κόρη ή έναν ζωντανό γιο;» ρωτούν. Αντιμέτωπη με αυτή την ανέφικτη επιλογή, η Κλόε δέχτηκε να συμβουλευτεί έναν πλαστικό χειρουργό. Και όταν ήταν μόλις 15 ετών, το κοριτσάκι αφαίρεσε και τα δύο στήθη του.

Χρειάστηκε ένας πολιτικός ανατολικής κουλτούρας, ο Ρίσι Σούνακ, για να διακηρύξει στην Ευρώπη του Διαφωτισμού ότι δύο είναι τα φύλα. Υπάρχουν και κάποιοι Ανατολικοευρωπαίοι, μέλη της ΕΕ, αλλά αυτοί δεν εκφράζουν... τις «ευρωπαϊκές αξίες»!!!

Λίγο μετά την επέμβαση, άρχισε να «μετανιώνει για τις ορμόνες αλλαγής και το χειρουργείο» . Η Χλόη κατάλαβε ότι μπορεί να είναι ευτυχισμένη μόνο αν αποδεχτεί το βιολογικό και φυσικό της φύλο. Δυστυχώς για εκείνη ήταν πολύ αργά... Οι θεραπείες που της χορηγήθηκαν άφησαν μη αναστρέψιμα αποτελέσματα. Εκτός από την καθυστερημένη ανάπτυξη, η Χλόη αγωνίζεται να ανακτήσει τη θηλυκότητά της. Παρά τις προσπάθειες επανάκτησης, «η φωνή της παραμένει βαρειά και λιγότερο θηλυκή», σημειώνουν οι δικηγόροι της. Επιπλέον, έχει πλέον υψηλό κίνδυνο να αναπτύξει καρδιαγγειακές διαταραχές. Πάνω απ' όλα, όμως, η Χλόη συνειδητοποιεί ότι της αφαιρέθηκε η «ομορφιά της μητρότητας» σε μια ηλικία που δεν καταλάβαινε. «Η εφηβική μου ζωή ήταν μόνο σωρεία βασανιστικών πόνων, λύπης και πάνω από όλα αδικιών», γράφει. Και προσθέσει: «Δεν ξέρω καν αν, επειδή μου έβαλαν αναστολείς της εφηβείας και τεστοστερόνη, θα μπορέσω να συλλάβω παιδί με φυσικό τρόπο. Και δεν θα μπορέσω ποτέ να θηλάσω.»

Νομικές διαδικασίες

Η Χλόη λοιπόν αποφάσισε να αγωνιστεί ώστε κανένα άλλο παιδί να μην έχει την ίδια μοίρα. Με την υποστήριξη του Κέντρου για την Αμερικανική Ελευθερία (μια αμερικανική ένωση για την υπεράσπιση των πολιτικών ελευθεριών), η νεαρή κοπέλα μήνυσε τους γιατρούς που της έκαναν αυτές τις θεραπείες, χωρίς να την προειδοποιήσουν για τους κινδύνους και τις μη αναστρέψιμες ζημιές. «Αυτά τα τέρατα» , όπως τα αποκαλεί, δεν της είχαν μιλήσει ποτέ για τις παρενέργειες των ορμονικών θεραπειών (μείωση γονιμότητας, προβλήματα στα οστά, καθυστέρηση στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, καρδιαγγειακές παθήσεις κ.λπ.). Σύμφωνα με τη Χλόη, δεν υπήρχε  "ενημερωμένη συγκατάθεση" αλλά  "καταναγκαστικές αποφάσεις". Από την άλλη, η ενάγουσα κατηγορεί τους γιατρούς ότι συσκότισαν την πραγματικότητα για να επιτύχουν τους σκοπούς τους και ότι δεν ανέφεραν ποτέ ότι η δυσφορία φύλου, στις περισσότερες περιπτώσεις, λύνεται από μόνη της.

«Μέσω αυτής της προσφυγής στη Δικαιοσύνη, θεωρούμε τους εμπλεκόμενους «επαγγελματίες» υπεύθυνους για τις σκόπιμες επιλογές τους να ακρωτηριάσουν παιδιά και να επωφεληθούν οικονομικά από αυτό », ανακοίνωσε το Κέντρο για την Αμερικανική Ελευθερία. Ήδη έχει σταλεί επιστολή στους ενδιαφερόμενους γιατρούς, στις 9 Νοεμβρίου, με αίτημα αποζημίωση. Ελλείψει απάντησης, η Χλόη σκοπεύει να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια ώστε «το αίμα και τα δάκρυα όσων μετάνιωσαν για την αλλαγή φύλου να μην είναι μάταια» .

Μετάφραση από Πηγή:https://www.bvoltaire.fr/chloe-cole-parcours-dune-ex-trans-en-guerre-contre-les-medecins-quils-lont-mutilee/

1 σχόλιο:

  1. Ο Κύριος να την ελεήσει και είθε να κάποιοι να βρεθούν να μηνύσουν και τα πιο υψηλά ιστάμενα νεοταξίτικα ανδρείκελα (βλέπε μητσοτάκηδες , τσιπραίους κ.λ.π όσον αφορά τη πατρίδα μας και τους άλλους δήθεν αξιωματούχους των δυτικών κρατών) που προμοτάρουν την ατζέντα ευτελισμού και εξουθένωσης του ανθρώπου πάνω στη γη

    ΑπάντησηΔιαγραφή