22 Αυγ 2020

Έχουν πρόβλημα Θεού… και πρόβλημα με τον Θεό

 

Σχόλιο:   Αν και η πολιτική φαίνεται ότι αποτελεί την κυρίαρχη δύναμη διαμόρφωσης της ιστορίας και των κοινωνικών αλλαγών, εν τούτοις αυτό είναι πλασματικό. Οι πραγματικές δυνάμεις που διαμορφώνουν τον κόσμο είναι οι πνευματικές. Μόνο κατ΄αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ερμηνεύσουμε γεγονότα όπως η ηθική κατρακύλα της Δύσης και ο δυναμικά εμφανιζόμενος Νεοπαγανισμός στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, αλλά και σε άλλες χώρες που επηρεάζονται από την Δύση.

Είμαστε μάρτυρες πολιτικών δυνάμεων που τα οράματά τους, οι επιδιώξεις τους, οι επιποθήσεις τους, τα προγράμματά τους είναι αντίθεα, αντίχριστα, εωσφορικά. Τέτοιες πολιτικές δυνάμεις τις γεύτηκε ο ελληνικός λαός κατά την πενταετή διακυβέρνηση των άθεων Συριζαίων. Είναι γνωστό σε όλους το λυσσαλέο μίσος τους εναντίον της εκκλησίας και του προσώπου του Ιησού Χριστού.

Τέτοιες δυνάμεις δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε κάθε χώρα της Δύσης όπως και στις ΗΠΑ. Στο κόμμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ  έχουν πρόβλημα Θεού… και πρόβλημα με τον Θεό.

Το παρακάτω άρθρο αποδεικνύει ότι το κόμμα των Δημοκρατικών είναι ένα νεοπαγανιστικό κόμμα που δεν σέβεται τον Θεό και τον Λόγο του και υιοθετεί εωσφορικές επιλογές και πολιτικές. Αν δεν προσέξουμε αυτές οι επιλογές είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστούν και στον τόπο μας.

……………..

Αποκαλυπτικά περιεχόμενα στο «Σχέδιο Ενότητας» των Μπάιντεν-Σάντερς

Το 110 σελίδων "Σχέδιο Ενότητας" των Μπάιντεν-Σάντερς κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, αλλά παρέλειψα να ασκήσω κριτική μέχρι αυτήν την εβδομάδα. Ορισμένες βασικές αναζητήσεις λέξεων απέδωσαν μερικά πολύ ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, η λέξη "Θεός" δεν αναφέρεται πουθενά στο έγγραφο. Ούτε μία φορά.

Όσον αφορά τη λέξη "θρησκεία", αναφέρεται μία φορά, ειδικά στο τμήμα που ασχολείται με τα ιδιωτικά σχολεία. Αναφέρει: "Απαγορεύετε η καταβολή ομοσπονδιακών κεφαλαίων σε οργανισμούς ή παρόχους που κάνουν διακρίσεις με βάση τη φυλή, το φύλο, τη θρησκεία, την αναπηρία, την εθνική καταγωγή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή το καθεστώς μετανάστευσης."

Όσο για τη λέξη "πίστη", εμφανίζεται τέσσερις φορές. Αλλά σε δύο από τις εμφανίσεις της έχει αρνητικό περιεχόμενο και βρίσκεται στη φράση "επιβλαβής πίστη". Οι άλλες δύο εμφανίσεις αναφέρονται με σαφήνεια στην ισλαμική πίστη, όταν υποτίθεται περιγράφονται ορισμένες από τις υποτιθέμενες "φρικαλεότητες" της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης Τραμπ: "απαγόρευση των ανθρώπων να ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες με βάση την πίστη τους ή τη χώρα καταγωγής τους" (επαναλαμβάνεται δύο φορές, κατά λέξη, στο έγγραφο). Κατά συνέπεια, υπάρχουν τρεις αναφορές σε Μουσουλμάνους και καμία σε Χριστιανούς ή Εβραίους.

Αρκεί λοιπόν, μετά από αυτό, να πούμε ότι η προστασία των θρησκευτικών δικαιωμάτων των Αμερικανών, ιδίως των Αμερικανών Χριστιανών και Εβραίων, δεν αποτελεί στόχο αυτού του σχεδίου. Αυτό, ωστόσο, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς οι Δημοκρατικοί πέρυσι καυχιόνταν ότι το κόμμα τους είναι θρησκευτικά ουδέτερο. (Για την ιστορία, η λέξη "Ισραήλ" αναφέρεται μόνο μία φορά, και μάλιστα σε μία αδιάφορη αναφορά: "Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καλέσουν την Κίνα, την ΕΕ, το Ισραήλ, τη Σουηδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες για να είναι εταίροι στο σχεδιασμό καινοτόμων τεχνολογιών, μέσω ενός παγκόσμιου φόρουμ για την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και την προώθηση πολιτικών και προγραμμάτων που ενθαρρύνουν και διευκολύνουν τη μετάβαση σε μια παγκόσμια οικονομία καθαρής ενέργειας.")

Σε αντίθεση με την απουσία αναφορών στον Θεό και την έλλειψη αναφορών στην πίστη, η λέξη "κοινωνικό φύλο(gender)" εμφανίζεται 22 φορές.

Το πιο σημαντικό, η λέξη "τρανσέξουαλ" εμφανίζεται δύο φορές, και σε πολύ συγκεκριμένα σημεία: "Θα ενεργήσουμε γρήγορα για να επαναφέρουμε την οδηγία του Τμήματος Παιδείας που προστατεύει τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ και θα καταστήσουμε σαφές ότι τα σχολεία δεν θα κάνουν διακρίσεις με βάση το καθεστώς ΛΟΑΤΚΙ+." (Αυτό επαναλαμβάνεται, αν και όχι κατά λέξη, αργότερα στο σχέδιο.)

Με άλλα λόγια, νεαρές κυρίες στο γυμνάσιο, ετοιμαστείτε να έχετε αγόρια, που ταυτοποιούνται ως κορίτσια, που θα μοιράζονται τα μπάνια και τα αποδυτήρια σας, με ομοσπονδιακή εντολή. Και μεμονωμένες  πολιτείες, να αναμένετε να χάσετε τη χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού σχολείου σας, εάν αρνηθείτε να συμμορφωθείτε.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Βλέπουμε επίσης τον όρο "ΛΟΑΤΚΙ+" που αναφέρεται 17 φορές στο σχέδιο. Επίσης, η λέξη "θρησκεία" αναφέρεται μία φορά. Οι λέξεις "Χριστιανός", "Εβραίος και "Θεός" δεν αναφέρονται καθόλου, αλλά το "ΛΟΑΤΚΙ+" αναφέρεται 17 φορές.

Χρειάζεται να αναφέρω περισσότερα;

Όσον αφορά τα εθνοτικά ζητήματα, ο όρος "λευκός" βρίσκεται 19 φορές, ο όρος "αυτόχθονας Αμερικανός" 17 φορές, το "Λατίνος" 14 φορές και ο "μελαψός" 8 φορές. Σε έντονη αντίθεση, ο όρος "Μαύρος" βρίσκεται 50 φορές. Όχι μόνο έτσι, αλλά ενώ οι λέξεις "λευκός" και "μελαψός" γράφονται με πεζά "λ" και "μ" αντίστοιχα, ο "μαύρος" γράφεται με κεφαλαίο Μ.

Είναι λοιπόν αυτός ο νέος τρόπος για την καταπολέμηση της ανισότητας, ανυψώνοντας μια ομάδα έναντι των άλλων, διακρίνοντας τον "Μαύρο" από τον "μελαψό" ή τον "λευκό"; Ή μήπως αυτό είναι απλώς ένα ζωντανό παράδειγμα εκμαυλισμού σύμφωνα με το πνεύμα της πολιτικής ορθότητας; Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι παράξενο να χαρακτηρίσετε με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα μιας φυλής αφήνοντας τις άλλες φυλές με το πρώτο γράμμα πεζό. Δεν πρόκειται για απροσεξία. Αντίθετα, κραυγάζει ότι έγινε σκόπιμα, εσκεμμένα. 

Όσον αφορά την λέξη "άμβλωση", εμφανίζεται μόνο μία φορά στο έγγραφο, αλλά αποτελεί μέρος μιας σημαντικής παραγράφου αφιερωμένης στην περιγραφή της ακραίας φύσης του σχεδίου των Biden-Sanders. Διαβάζουμε, "Όπως και η πλειοψηφία των Αμερικανών, οι Δημοκρατικοί πιστεύουν ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της ασφαλούς και νόμιμης άμβλωσης. Θα αποκαταστήσουμε την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για την Planned Parenthood, η οποία παρέχει ζωτική προληπτική και αναπαραγωγική φροντίδα υγείας για εκατομμύρια γυναίκες, ειδικά γυναίκες χαμηλού εισοδήματος και έγχρωμες γυναίκες, και άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων και υποεξυπηρετούμενων περιοχών. Οι δημοκρατικοί αντιτίθενται και θα αγωνιστούν για την ανατροπή ομοσπονδιακών και κρατικών νόμων που δημιουργούν εμπόδια στα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών, όπως κατάργηση της τροποποίησης Hyde[1], και θα εργαστούν για την προστασία και την κωδικοποίηση του νόμου για τις αμβλώσεις (Roe v. Wade[2]). Είμαστε περήφανοι που είμαστε το κόμμα που ψήφισε τον Νόμο για την Προσιτή Φροντίδα[3], ο οποίος διέθεσε δωρεάν συνταγές αντισυλληπτικών φαρμάκων σε όλες τις γυναίκες και βοήθησε σημαντικά στη μείωση των ποσοστών εγκυμοσύνης των εφήβων.

Έτσι, εν αναμονή της επίσημης δημοκρατικής πλατφόρμας, αυτό το σχέδιο υπόσχεται να ανατρέψει τους ομοσπονδιακούς και κρατικούς νόμους υπέρ της ζωής, να καταργήσει την τροποποίηση του Hyde (την οποία ο πρώην αντιπρόεδρος Μπάιντεν υποστήριζε μέχρι να εξασφαλίσει το χρίσμα του Υποψηφίου Προέδρου των Δημοκρατικών), και επιδιώκει να κωδικοποιήσει τον Roe v. Wade. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Cut, "Η κωδικοποίηση Roe κατά Wade θα έβγαζε το ζήτημα της ασφαλούς και νόμιμης άμβλωσης από τα χέρια του Ανωτάτου Δικαστηρίου με τη θέσπιση νομοθεσίας στο Κογκρέσο που θα εγγυάται στις γυναίκες σε κάθε πολιτεία το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στη φροντίδα των αμβλώσεων. Αυτό θα προστατεύσει το "δικαίωμα" επιλογής της άμβλωσης ακόμη και σε περίπτωση ανατροπής της απόφασης Roe v. Wade του Ανώτατου Δικαστηρίου."

Φυσικά, κανένα από αυτά δεν αμφισβητήθηκε, αλλά είναι εντυπωσιακό να βλέπουμε τις λέξεις τυπωμένες σε χαρτί. Το σχέδιο Biden-Sanders είναι όσο το δυνατόν περισσότερη ... άμβλωση.

Όσον αφορά το υπόλοιπο σχέδιο, υπάρχουν πολλά ακόμη ζητήματα που θα μπορούσαν να σχολιαστούν, αλλά απλώς επικεντρώθηκα σε ορισμένα από αυτά που απασχολούν την χριστιανική εκκλησία.

Επίσης, δεν ασχολήθηκα με δηλώσεις όπως: "Η οικονομία των ΗΠΑ είναι εναντίον του αμερικανικού λαού." Αλλά φυσικά. Ποιος δεν το ξέρει; Ένας καλός, ισχυρός σοσιαλισμός σίγουρα θα θεραπεύσει αυτό το κακό.

Και πάλι, δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Υπάρχουν όμως σίγουρα, λόγοι ανησυχίας. 

Πηγή : charismanews, dakedepeiraia

[1]  Στην πολιτική των ΗΠΑ, η τροπολογία Hyde είναι νομοθετική διάταξη που απαγορεύει τη χρήση ομοσπονδιακών κονδυλίων για το κόστος των αμβλώσεων, εκτός από την περίπτωση άμεσου κίνδυνου για την εγκυμονούσα, ή εάν η εγκυμοσύνη προέκυψε από αιμομιξία ή βιασμό. 

[2] Απόφαση (1973) του Ανωτάτου Δικαστηρίου υπέρ των Αμβλώσεων.

[3] Ο νόμος για την Προσιτή Φροντίδα (ACA) είναι η ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση της υγειονομικής περίθαλψης που υπέγραψε ο πρώην Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τον Μάρτιο του 2010,  το λεγόμενο Obamacare.

Δείτε και -Η Ευρώπη εγκαταλείπει τον Χριστιανισμό και στρέφεται στον Παγανισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου