23 Ιαν 2018

Η Μακεδονία ξεσκέπασε το ψευτορωμαίικο

makedonia syllalhthrio thessalonikh eikones 02
Συλλαλητήριο Κυριακή 21, Ιανουαρίου 2018

* Ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης Πάνω από 800.000 στο συλλαλητήριο
Κινέζικα μέσα μαζικής ενημέρωσης κοντά στο 1 εκατομμύριο στο συλλαλητήριο
Σκόπιανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης πάνω από 500.000 στο συλλαλητήριο
Αυστραλία πάνω από 500.000 στο συλλαλητήριο
Ελληνικά κανάλια:
ΕΡΤ Δεκάδες πολίτες στο συλλαλητήριο
ΣΚΑΙ Εκατοντάδες πολίτες στο συλλαλητήριο
ΑΝΤ1 Άφαντος
STAR Άφαντο
Ελληνική αστυνομία 90.000 πολίτες
Αυτό είναι το ελληνικό σύστημα κύριοι 90.000 πολίτες; Δηλαδή δεν κατέβηκε ούτε το 10% των κατοίκων της Θεσσαλονίκης; Προφανώς οι φωτογραφίες δηλαδή είναι μοντάζ. Ο κόσμος δηλαδή δεν έφτανε μέχρι την πλατεία ελευθερίας και το μέγαρο μουσικής. Με κλεισμένα τα Μάλγαρα και πάνω από 20 λεωφορεία δεσμευμένα;
Τα συμπεράσματα δικά σας
(Πηγή: Αβέρωφ)
 Ποιοι έδωσαν εντολή χθες το μεσημέρι να κλείσουν τα μοναδικά κρατικά διόδια στα Μάλγαρα ώστε να σταματήσουν την διέλευση 2000 λεωφορείων;
1. Κλείσανε τα μοναδικά κρατικά διόδια στα Μάλγαρα με εντολή από το υπουργείο συγκοινωνιών για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.
2. 2000 και λεωφορεία από στερεά Ελλάδα και όχι μόνο τους κρατήσανε στο Καλοχώρι και από εκεί τους επέτρεψαν να έρθουν με τα πόδια μέχρι στο συλλαλητήριο (μιλάμε για ανθρώπους κάθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες ,μικροι, μεγάλοι ,ΑμΕΑ. )
3. Διαπιστώσαμε με λύπη οσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγαλο αγώνα οτι ριξανε εσκεμμένα τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανενα δικτυο.
4. Δεν λειτουργούσε σχεδόν καθόλου κάποιο πάροχο δεδομένων στα κινητά του κόσμου προφανώς να μην γίνονται κοινοποίησης και αναρτήσεις! Τα κανάλια μα κυρίως τα κρατικά που τα πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες δεν δείξανε ούτε ένα πλάνο !
 Πόσο εσωτερικό ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ από το Ελληνικό κράτος;;;; Ντροπή σε όλους εκεί που δίνουν αυτές τις εντολές!
ΕΡΤ1: Το αλάτι της Γης
ΕΡΤ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
ΕΡΤ3: Ποδοσφαιρικός αγώνας
Mega: Καταλάθος μπαμπάς
Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου
Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια
Star: Traction
Σκάι: 9 μήνες
Την ίδια ώρα που η Θεσσαλονίκη βουλιάζει με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική!
Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης; Πόσο φίμωτρο πια από τα “ελληνικά” κανάλια!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τον λαό δεν μπορείτε να τον φιμώσετε ποτέ!
(Πηγή: Greek Affair)

Από tideon.org

1 σχόλιο:

  1. Μα είναι δυνατό να υπάρχει τέτοια συσκότιση του ελληνικού λαού? Και να συνευδοκούν όλοι οι προύχοντες? Και που είναι ο λαός, η λαική κυριαρχία, η δημοκρατία που επικαλούνται, το δίκαιο τέλος πάντων? Δε θα ήθελα να εκφραστώ άσχημα αλλά πραγματικά η επταετία 1967 74 έρχεται στο νου. Ντροπή σε όλους μας! Αυτή δεν είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε, ένα σίχαμα ,μια αηδία, ένα συνονθύλευμα κοπράνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή