28 Ιουλ 2022

Ας μάθουμε και κάτι άλλο που δεν ξέραμε από θεολογικής απόψεως και μας το διδάσκει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε: η πανθρησκεία επι θύρας!!!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

“Όταν εξυψώνεις μια Θρησκεία πάνω από όλες τις άλλες, είναι σαν να αποφασίζεις ότι υπάρχει μόνο ένα μονοπάτι που οδηγεί στην κορυφή του βουνού. 

Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να δεις τα μυριάδες μονοπάτια που οδηγούν στην ίδια κατεύθυνση, γιατί περιστοιχίζεσαι από ογκόλιθους προκατάληψης που βρωμίζουν (εμποδίζουν) την οπτική σου”…!!!

exapsalmos

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η ένωση δηλαδή η υποταγή της Ορθοδοξιας στον Παπα έχει γι
νει ήδη;

Ανώνυμος είπε...

Η αποδειξη της οικουμενιστικης ειδωλολατριας του Ελπιδοφορου

His Eminence Archbishop Elpidophoros
Address for the International Religious Freedom Summit, 2021
“The Rising Tide of Religious Nationalism”
July 15, 2021

https://www.goarch.org/news/archbishop/messages/-/asset_publisher/JjmOoSCoGGMm/content/irf-summit/pop_up?_101_INSTANCE_JjmOoSCoGGMm_viewMode=print&_101_INSTANCE_JjmOoSCoGGMm_languageId=ja_JP

ΒΠ είπε...

Μωραινει Κύριος ον βουλεται απολεσαι! Οι κρίκοι της αλυσίδας των κακων αλλοιώσεων είναι πολλοί και οι συνέπειες οικτρες. Κυριολεκτικά τα δαιμόνια της πολύπλευρης πλάνης χορεύουν μέσα γύρω και πάνω τους. Όταν οι κεφαλές λαθευουν το υπόλοιπο σώμα -εμείς- πάσχει ασθενεί και κάποτε πεθαίνει. Θα πονέσουμε, αλλά πιστεύουμε πώς η αληθινή πίστη και δογματική θεολογία της υποστατικής αλήθειας του ολοκληρωμένου και μεταμορφωμενου εν Χριστώ ακέραιου προσώπου, διαφυλασσεται σε πολλούς αφανείς και εμφανείς αγωνιστές ομολογητές και μάρτυρες συνειδήσεως εν σχηματι είτε άνευ στις μέρες μας. Το σώμα αντιδρά το ανοσοποιητικό αντιστέκεται. Χριστός μεθ' ημών στητω!

RX7T3_gio είπε...

Αυτά τα λόγια είναι ο ορισμός της βλασφημίας κατά του Αγίου Πνεύματος. Μιλάμε για δαιμονοκίνητους Ιούδες της πίστεως. Ο εχθρός (οικουμενιστές) εντός των τειχών και πλέον με θράσος να το διακυρρήσουν όπως κάποτε με τις αιρέσεις. Άλλος όμως είναι ο Βασιλεύς και Αρχιερεύς της Εκκλησίας και θα τακτοποιήσει τα πάντα και τους πάντες στο τέλος.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com