3 Δεκ 2021

Μάθημα άφυλης κοινωνίας έκανε η ΠτΔ σε παιδιά δημοτικού

Ντροπή: Μάθημα άφυλης κοινωνίας έκανε η ΠτΔ σε παιδιά δημοτικού – «Ούτε αρσενικό – ούτε θηλυκό»!

Παντελής Λαμψιώτης

Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου μίλησε σε 8χρονα παιδιά για τον... «Winnie - the - Pooh» που είναι «ο αγαπημένος της» γιατί δεν παραπέμπει «ούτε σε αρσενικό - ούτε σε θηλυκό»!

ΠτΔ: Ένα αδιανόητο νεοεποχίτικο «φροντιστήριο» για μια unisex κοινωνία έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μιλώντας σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Η κα. Σακελλαροπούλου επιστράτευσε τη θελκτικότητα ενός γνωστού κινουμένου σχεδίου, για να παρουσιάσει σε παιδιά δημοτικού (!) έναν κόσμο χωρίς διακριτά φύλα.

Συγκεκριμένα μίλησε για το γνωστό αρκουδάκι «Winnie – the – Pooh», λέγοντας σε παιδάκια (που τώρα πρωτομαθαίνουν τον διαχωρισμό των βιολογικών φύλων) πως αυτό το κινούμενο σχέδιο είναι το αγαπημένο της,  γιατί «έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό»!

Όπως πρόσθεσε στο «μάθημα» της η ΠτΔ, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που απαιτεί «μεγάλη προσοχή», αφού οι δημιουργοί «δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό – ούτε θηλυκό, και έδωσαν και τα δύο». Και πρόσθεσε πως «ήταν πολύ νωρίς όταν αυτά γράφτηκαν, σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει το ότι η… πρώτη πολίτης της χώρας, αντί να μιλήσει στα παιδιά του δημοτικού για την ένδοξη ελληνική ιστορία, για τους ήρωες του Γένους, για την παράδοση μας, για τις αρετές του πνεύματος κ.α., επίλεξε να μιλήσει για τον… άφυλο «Winnie – the – Pooh»!

Σημειωτέον πως ο χαρακτήρας «Winnie – the – Pooh», είναι αρσενικού γένους, όπως περιγράφει το ίδιο το site της Disney που χρησιμοποιεί το άρθρο «he» (αυτός). Όμως αυτό δεν εμπόδισε καθόλου την ΠτΔ να πλέξει το αφήγημα της.

H ΠτΔ δεν βρήκε να μιλήσει για κάτι πιο εποικοδομητικό;

Πραγματικά αποκαρδιωτικό, μια Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μην έχει να μιλήσει για τίποτα άλλο σε παιδιά, παρά μόνο να σερβίρει μια ύπουλη προπαγάνδα απαξίωσης των βιολογικών φύλων. Και μάλιστα σε άγουρα παιδάκια που ακόμη διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους και σίγουρα δεν θα τους πήγαινε ποτέ το μυαλό να… εντοπίσουν (δήθεν) άφυλους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων!

Έχουμε πιάσει τέτοιον πάτο ως πολιτεία, που η ίδια ΠτΔ που δεν καταδέχεται ούτε μια Ελληνική Σημαία ή έναν θυρεό να φαίνεται στο Προεδρικό Μέγαρο, να εμφανίζει ως ίνδαλμα ένα (κατά τη γνώμη της) unisex αρκουδάκι! Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί πιο γλαφυρά, ο εκφυλισμός που επιχειρείται να γίνει στην ίδια την ταυτότητα της κοινωνίας μας.

Να μαθαίνουν τα παιδιά πως δεν υπάρχει ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό. Πως αυτά είναι… ξεπερασμένες έννοιες, αφού «στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα» είσαι ό, τι δηλώνεις, ακόμα και αν πηγαίνεις ενάντια στη φύση! Και αυτά τα αίσχη να ακούγονται από τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα!

Η ΠτΔ φαίνεται να βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με τις κατευθυντήριες γραμμές που έρχονται από την Κομισιόν όπως μαρτυρεί το εσωτερικό έγγραφο της Ε.Ε. που διέρρευσε στον Τύπο, και εμπεριείχε οδηγίες για κατάργηση των λέξεων που χαρακτηρίζουν το βιολογικό φύλο.

Ντροπή και μόνο ντροπή, για την κατάντια της χώρας μας…

https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/ntropi-mathima-afilis-kinonias-ekane-i-ptd-se-pedia-dimotikou-oute-arseniko-oute-thiliko/

………………………………………………..

Η πρόεδρος Σακελλαροπούλου μιλά σε παιδιά της τρίτης δημοτικού για «ερμαφρόδιτο αρκουδάκι»

https://www.newsbreak.gr/politiki/275369/i-proedros-sakellaropoyloy-mila-se-paidia-tis-tritis-dimotikoy-gia-to-ermafrodito-arkoydaki/ 2-12-2021

Διατριβή πάνω στον σεξουαλικό προσανατολισμό «της» Winnie the Pooh

Εντύπωση προκαλεί η επιλογή της κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου η οποία επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την θέση της προέδρου της Δημοκρατίας, κατά την επίσκεψη της σε δημοτικό σχολείο, να αναλύσει σε παιδιά της τρίτης δημοτικού την ιστορία «της» Winnie the Pooh. Το γνωστό και αγαπημένο αρκουδάκι, όπου σύμφωνα με την πρόεδρο, είναι «διεμφυλικό».

Τώρα, τι δουλειά είχε η πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την θεσμική επίσκεψη της σε δημοτικό σχολείο να κάνει τέτοιου είδους «κατήχηση» σε μικρά παιδιά, μόνο ίδια ξέρει καθώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που την επέλεξε.

Διότι, η κυρία Σακελλαροπούλου ούτε την θεσμική ιδιότητα έχει, ούτε την επιστημονική επάρκεια προκειμένου να μιλήσει σε μικρά παιδιά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό…….

Για την ακρίβεια, μετά και από αυτό το θεσμικό έγκλημα, η κ. Σακελλαροπούλου έπρεπε να είχε ήδη απομακρυνθεί.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις είχε επιστρέψει προ ετών η ανιψιά μου κατ' ευθείαν από το γυμνάσιο, πρώτη ή 2α τάξη, στο σπίτι όπου παρευρικόμουν και την ακούω να λέει: - Δέν υπάρχουν αγόρια και κορίτσια... όλοι είμαστε ίδιοι και εμείς θα αποφασίσουμε τι θέλουμε να είμαστε. Μας το είπαν στο σχολείο (τους είχαν προβάλλει ταινία, και τους είχαν ομιλήσει προπαγανδίζοντας για διεμφυλικότητα δεν ξέρω τι...).
-Δεν ισχύει, της εξήγησα! Ψέμματα σας είπαν. Και θα το τεκμηριώσω! Όλοι οι άνθρωποι από την πρώτη στιγμή της ζωής μας σε κάθε κύτταρό μας
έχουμε κάποια διαφορετικά χρωματοσώματα οι άντρες από τις γυναίκες. ΧΨ τα αγόρια, οι άντρες και ΧΧ τα κορίτσια, οι γυναίκες! Αυτά δεν αλλάζουν μέχρι να πεθάνουμε! Δεν μπορούσα να επεκταθώ και να πω σε ένα τόσο μικρό κοριτσάκι άλλα πολλά. Τα λέω όμως σε διαλόγους όταν ο συζητητής είναι μορφωμένος και καλοπροαίρετος: Τι νομίζει πως πετυχαίνει το Κράτος με το να δίνει ταυτότητες γυναίκας σε εγχειρισμένους άντρες (που με χειρουργική επέμβαση αφαίρεσαν τα γεννητικά τους όργανα); Άν κάνουν μια εξέταση στο DNA τους, σε οποιοδήποτε κύτταρό τους, πάλι θα έχουν DNA ανδρός. Μήπως όταν ευνουχίζονται με εκτομή όρχεων ή/και πέους ή με θηλυκές ορμόνες (που απαγορεύεται αν προορίχονται για τροφές) τα αρσενικά άλογα, σκύλοι, πετεινοί, ταύροι, γίνονται... φοράδες, σκύλες, κότες, αγελάδες και παράγουν γάλα και γεννούν μικρά αλογάκια, σκυλάκια, αυγουλάκια, μοσχαράκια; Όχι! Τα θεωρούμε και τα ονομάζουμε αρσενικά ευνουχισμένα. Όπως και τον Ωριγένη και τους διαχρονικούς μοναχούς ομοίους του που ποτέ μα ποτέ η Εκκλησία δεν αποδέχθηκε ως σωστή την πράξη που έκαναν να ευνουχιστούν εθελοντικά.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com