9 Απρ 2021

Ο Πούτιν βάζει τέλος στους γάμους των γκέι και την τεκνοθεσία από τρανς

 

Ο Πούτιν βάζει τέλος στους γάμους των γκέι και την τεκνοθεσία από τρανς

Τροπολογία ορίζει πως ο γάμος γίνεται αποκλειστικά μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «πέρασε» μια σειρά τροπολογιών που απαγορεύει τον γάμο των ομοφυλόφιλων, αλλά και το δικαίωμα των τρανς να υιοθετήσουν παιδιά.

Η συγκεκριμένη τροπολογία ορίζει πως ο γάμος γίνεται αποκλειστικά «μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας» και είναι μια από τις πολλές συνταγματικές τροπολογίες που εγκρίθηκαν τον περασμένο Ιούλιο μετά από εθνικό δημοψήφισμα.

Σε εκείνο το δημοψήφισμα πάνω από το 77% των ψηφοφόρων ψήφισαν υπέρ των μέτρων, συμφωνώντας με την πολιτική που ακολουθεί ο Πούτιν στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ «στα κάγκελα» βρίσκεται η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στη Ρωσία.

newsbreak,8-04-2021

4 σχόλια:

Διονύσιος είπε...

Μπράβο στον Πρόεδρο τής Ρωσίας Πούτιν, πού καταδικάζει την παρά φύση ασέλγεια καί δεν αποδέχεται των γάμο τών ομοφυλόφιλων ζευγαριών.
Αυτό πρέπει να πράξη και ή Ελληνική Πολιτεία, εάν θέλει να ονομάζεται Ορθόδοξη χώρα τού Τριαδικού Θεού μας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ / 9.4.2021
Αυτός είναι ηγέτης με ευαισθησίες υπέρ της οικογένειας. Μιας οικογένειας η οποία βάλλεται από τους ανήθικους κυβερνήτες της Ευρώπης. Οι εντολές αυτές για γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων και υιοθεσίας παιδιών μεταξύ τους, εκπορεύονται από την ανήθικη ελίτ της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. Πολύ λίγες χώρες έχουν αντιδράσει μέχρι τώρα (Πολωνία, Ουγγαρία και μερικές ακόμη που δεν γνωρίζω). Η δική μας κυβέρνηση, υποτελής όπως πάντα στις εντολές της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης, ετοιμάζεται να ψηφίσει νόμο για υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Η ψήφισή του, θα σημάνει τον πλήρη εξευτελισμό του ιερού θεσμού του γάμου και την απαξίωση της κανονικής οικογένειας. Τα υιοθετημένα παιδιά που θα μεγαλώνουν ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια θα έχουν ψυχολογικά προβλήματα και στρεβλή εικόνα για τον κανονικό θεσμό του γάμου. Ας προσέξουμε εδώ και κάτι άλλο που έχει μεγάλη σημασία. Ο Πρόεδρος της Ρωσίας προκήρυξε δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, και ο λαός της Ρωσίας συμπεριφέρθηκε σωστά, δίνοντας ποσοστό 70% κατά των δύο ανήθικων απαιτήσεων. Στη χώρα μας υπήρχε μία ευκαιρία όταν γινόταν συζήτηση για αναθεώρηση Συντάγματος, τέλη του 2018, να γίνει συζήτηση για τα δύο αυτά θέματα. Δηλαδή να προστεθούν δύο άρθρα στο Σύνταγμά μας, με τα οποία θα απαγορεύονταν οι γάμοι και οι υιοθεσίες παιδιών μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Απ’ ότι φαίνεται δεν έγινε τίποτα, κι έτσι φτάσαμε σε μία κατάσταση κατά την οποία οι αισχρές και άκρως ανήθικες απαιτήσεις των διεστραμμένων, γίνονται πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι Χριστιανός Ορθόδοξος Ηγέτης. Η Ελλάδα δυστυχώς διαλέγει ανάμεσα σε Τσιρποκούληδες και λοιπά μειράκια. Αλίμονό μας!

Γεωργός... είπε...

Αυτό ειναι που πρέπει να κάνουν όλοι και όχι να νομοθετούν το παράλογο και αφύσικο ..
Δυστυχως όμως το κακό έβγαλε κεφάλι και συνεχίζει το καταστρευτικο του έργο ..

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com