26 Νοε 2020

Ευρωπαϊκή επίθεση κατά της Θείας Κοινωνίας

Δυο μεγάλα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης η Γαλλική ”Le Monde” και η Γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau ζητούν ούτε λίγο ούτε πολύ να σταματήσει η μετάληψη της Θείας Κοινωνίας στις εκκλησίες μας, γιατί όπως υποστηρίζουν η Θ.Κοινωνία μέσω μιας λαβίδας, μεταδίδει τον κορωνοϊό.

Κάνουν λόγο για πιστούς που δεν φορούν μάσκες, αλλά και για πιστούς που φιλούν τις εικόνες και τα χέρια των ιερέων. Χαρακτηρίζουν συγκλονιστικές τις εικόνες όπως τον ιερέα που έβαλε το παιδί του να φιλήσει το φέρετρο του Μητροπολίτη που πέθανε με Covid-19.

Προτείνουν δε οι εκκλησίες τα Χριστούγεννα να είναι κλειστές, διότι τα Χριστούγεννα όπως και την Πρωτοχρονιά ο κόσμος παραδοσιακά συρρέει στις εκκλησίες για να μεταλάβει.

Είναι εμφανές ότι προσπαθούν να δώσουν άλλοθι στην Ελληνική κυβέρνηση, ώστε να προχωρήσει στο κλείσιμο των Εκκλησιών τα Χριστούγεννα. Τις Εκκλησίες θέλουν να τις κλείσουν για τον λόγο τον οποίο εδώ και μήνες τονίζουμε. Δεν θέλουν οι πιστοί να κοινωνούν, αυτό τους ενοχλεί και αυτό θέλουν να το σταματήσουν. Η Ιερά Σύνοδος πρέπει να συνειδητοποιήσει αυτήν την αλήθεια και να μεθοδεύσει εκείνες τις ενέργειες που θα ανοίξουν οι ιεροί ναοί ώστε ο πιστός λαός να λατρεύει τον Θεό ελεύθερα και να κοινωνεί των αχράντων μυστηρίων.

Ορθόδοξος Τύπος

Δείτε και -Μεγάλος καημός των Γερμανών για την Αγία Κοινωνία στην Ελλάδα!


2 σχόλια:

Αγνή είπε...

ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΡΩΤΆΩ
σε λίγο θα είναι 1 χρόνο που παλεύουμε με το covid σαν εφιάλτη και ετια για μια παγκόσμια χούντα. Γιατί δεν βρήκα άλλο όνομα για αυτά που κάνουν και θα σας πω γιατί.
Πρώτα από όλα, μπορούν σήμερα να πουν ξεκάθαρα τι είναι το covid?, και πως κολλάει??
Επίσης, γιατί τόσο μεγάλη αγωνία για να βρουν το εμβόλιο, που δεν είναι ένα φάρμακο ούτε μια θεραπεία, είναι κάτι για πρόληψη.. Και πωσ να έχουν βρει με σιγουριά αυτό το εμβόλιο, όταν ξέρουμε ότι θέλει πολλά χρόνια να αποδείξει ένα εμβόλιο εάν είναι πετυχημένο?? Και γιατί όλη αυτή έρευνα για εμβόλιο και όχι για θεραπεία.. Έχουμε τόσο πολλά φάρμακα στην αγορά, δεν υπάρχει πιθανότητα να βρούμε ένα κοκτέιλ για θεραπεία?????
Και ακόμα να κάνετε το εμβόλιο, δεν θα σε προστατεύει από τίποτα...
Τώρα, ευτυχώς ξεκινάνε να μιλήσουν οι συνειδητοι άνθρωποι, και από όλλεσ δραστηριότητες. Και όλοι αλλά όλοι, λένε ΜΗ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.. Αυτά σας λέει κάτι?? Και, γιατί από την εποχή του covid δεν έχουμε δικαίωμα να εκφράζουμε το θέλημα μας,!!! Μέχρι και λέει ο κράτος ότι αυτό το εμβόλιο θα είναι υποκρεωτηκο!?
Και, γιατί το κράτος, σαν κράτος που έχει τόσο πολύ ευθύνη για πρώτα από όλα να έχουμε μια καλή εκονομικη κατάσταση και κανονικά και πνευματικη αλλά, δεν χρειάζεται να λέμε αλλά για αυτό το θέμα... Αυτός ο κράτος τώρα ο ίδιος καταστρέφει τα πάντα..και θα πεθάνουμε από πείνα η κατάθλιψη και όχι από covid...αυτη τησ στιγμή σε μια ταχύτητα φοβερή, θέλουν να είμαστε όλοι σε ελέγξω δήθεν για να γλυτώσουμε από κάθε πανδημία??
Μας ρώτησαν?? Για πιο καλό είναι όλα αυτά??
Αυτό που ζούμε είναι Πανδεμια??
ΑΠΟΡΩ και ρόταω, έχουμε χάσει τα λογικά μας, και γιατι αυτή βιασύνη???

Εστάλη από το Huawei κινητό μου

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχα καμιά αμφιβολία εξαρχής ότι το κλείσιμο των ιερών ναών και την απαγόρευση της Θείας Κοινωνίας συνέστησαν και επέβαλαν προτεστάντες και προτεσταντίζοντες.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com