29 Απρ 2020

Ελένη Γιαμαρέλλου: «Βέβαια και θα πάω να κοινωνήσω» (Βίντεο)

Πόλεμος κατά της λοιμωξιολόγου Ελ. Γιαμαρέλλου για την ομολογία ...
Η Ελένη Γιαμαρέλλου, Καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμώξεων του Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλώντας στο MEGA, τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας των σχολείων, ενώ αναφέρθηκε στην μεταδοτικότητα του ιού από τα παιδιά, που είναι κατά βάση ασυμπτωματικά.
Στο ζήτημα της Θείας Κοινωνίας η κ. Γιαμαρέλλου ανέφερε πως «το θέμα δεν είναι επιστημονικό, είναι καθαρά θεολογικό».
«Το θέμα δεν είναι επιστημονικό, είναι καθαρά θεολογικό. Εκείνος που πιστεύει στα μυστήρια της Εκκλησίας και πιστεύει ότι κοινωνόντας, το έχω ξαναπεί εγώ η ίδια, είναι σώμα και αίμα Χριστού θα πάει και θα κοινωνήσει χωρίς κανένα φόβο», τόνισε.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου, αν η ίδια θα πάει να κοινωνήσει, απάντησε: «Βέβαια και θα προσπαθήσω να κοινωνήσω από την πρώτη Κυριακή που θα ανοίξουν οι Εκκλησίες».
Δείτε σχετικά και:

8 σχόλια:

Takis Toubi είπε...

Και πάλι πανάξια!!! Μπράβο σου γιατρέ της Ελλάδας μας, που με τη διακριτική ομολογία σου, "χτύπησες" το καθεστώς του Πολέμιου της Πίστης, Ευαγγελάτου! Και κατι για τον "Άγιο," Ναυπάκτου...
Σεβασμιώτατε η κ. Γιαμαρέλλου που εντάσσεται ακριβώς? Στους παλλικαράδες ή στους ομολογητές?? Ξέρετε εσείς...στο ΣΚΆΙ τα λέγατε Μεγαλοβδομαδιάτικα...Να σας λυπηθεί ο Θεός Σεβασμιώτατε..

Ανώνυμος είπε...

Κάθε καλό να έχεις, κυρία μου, στον νυν αιώνα και στο μέλλοντα. Δεν μπορώ να μην θυμηθώ τι έχει γραφεί για την περίοδο της εικονομαχίας, ότι την Ορθοδοξία τότε την κράτησαν οι γυναίκες και τα μοναστήρια. Οι άντρες του κόσμου, κληρικοί και λαϊκοί, δεν τα πηγαίναμε καλά.

ΜΑΡΙΑ είπε...

Ἄρχισαν πάλι τά ὄργανα;
Τί θέλει τώρα ὁ Εὐαγγελάτος καί ὅλοι οἰ προσκυνημένοι στίς σκοτεινές δυνάμεις πού πολεμᾶνε τόν Θεό καί τήν Ἐκκλησία Του;

Τώρα πού μᾶς ἔκαναν τήν χάρη νά ἀνοίξουν τίς Ἐκκλησίες τελευταῖες-κι αὐτό ἀναγκαστικά γιατί πῶς θά δικαιολογοῦσαν ὅταν ἀνοίγουν ὅλα τά ὑπόλοιπα-θά ἀρχίσουν νά δημιουργοῦν προβλήματα τοῦ τύπου νά μήν κοινωνοῦμε γιά νά μήν κολλήσουμε καί πάλι φτού κι ἀπ' τήν ἀρχή τά ἴδια;

Ἐφόσον οἱ πλεῖστοι δημοσιογραφίσκοι κάνουν ὑπακοή στούς "εἰδικούς", ὅπως τῆς ὑγείας ὅλο αὐτό τό διάστημα, τώρα πρέπει νά κάνουν ὑπακοή στούς "εἰδικούς" τῆς Θεολογίας καί στόν Θεό πού εἶναι ὁ ἰατρός τῶν ψυχῶν καί τῶν σωμάτων καί νά μήν ἀνακατεύονται!
Καί προπαντός, νά μήν μᾶς παριστάνουν αὐτοί τούς εἰδικούς καί μάλιστα ἐπί παντός ἐπιστητοῦ, γιατί ΔΕΝ εἶναι!

Οἱ Ἐπίσκοποί μας νά εἶναι πρῶτοι καί καλύτεροι σέ ἑτοιμότητα αὐτήν τήν φορά ὡς ἡγέτες καί ὄλοι μας οἱ Ὀρθόδοξοι ρασοφόροι καί λαϊκοί! Πηγαίνουν πάλι νά μᾶς βάλουν τρικλοποδιά.
Ὄχι ἄλλη βλασφημία ἀπό μέρους μας τῶν ΧΡιστιανῶν πρός τόν Θεόν!

Ανώνυμος είπε...

Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιπιλίζουν την καραμέλα περί ασυμβατότητας επιστήμης και ορθόδοξης εκκλησιολογίας ! Κορυφαία επιστήμων !

Ιατρός

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στην κ. Καθηγήτρια για την ομολογία της πίστεως και για την ακούσια ενίσχυση του θρησκευτικού φρονήματος των πανταχόθεν πολεμουμένων χριστιανών.
Πηνελόπη της Ιθάκης

Ανώνυμος είπε...

Για μία ακόμη φορά η πιστή χριστιανή και εκλεκτή επιστήμων κυρία Γιαμαρέλλου έδωσε ομολογία πίστεως και μας ηύφρανε τόσο μα τόσο πολύ!
Την ίδια στιγμή η γνωστή και μη εξαιρετέα υπουργός Κεραμέως, άφησε αιχμές για μετάδοση του ιού, με τη Θεία Κοινωνία !!!
(https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/36845-kerameos-gia-theia-koinonia-oi-eidikoi-exoun-topothetithei-gia-tin-metadosi-i-opoia-perilambanei-kai-to-salio).
Κατόπιν τούτου, ανακύπτει μείζον θέμα για την υπουργό, με το οποίο τάχιστα θα πρέπει να ασχοληθεί η εκκλησιαστική διοίκηση, και να δράσει επί τη βάσει των όσων διακελεύουν, σχετικώς, οι ιεροί κανόνες.
Νισάφι πια!
Λ. Ν.

Ανώνυμος είπε...

Άξια και πανάξια κόρη του ιατροδικαστή Γιαμαρέλλου, που αξιώθηκε να κάνει αυτοψία στο άφθορο λείψανο του π. Βησσαρίωνος και να ομολογήσει και αυτός, όπως και η κόρη του τώρα!
Ο Θεός να την έχει καλά!
Αυτήν έπρεπε να έχουν στη θέση του Τσόρδα...

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να σου χαρίσει τον Παράδεισο.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com