17 Ιαν 2020

Επιστολή Υπερπολύτεκνου Πατέρα προς τον Υπουργό Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή

 Σχετική εικόνα
             Θεσσαλονίκη 17/01/2020
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ 
   Με τη χάρη του Θεού είναι  πατέρας δέκα παιδιών και με μεγάλη μου λύπη έμαθα ότι σας ενόχλησε μία αφίσα κατοχυρωμένη και τεκμηριωμένη επιστημονικά και δυστυχώς δώσατε εντολή (ή σας δώσανε εντολή)να αποσυρθεί η αφίσα γιατί ίσως ενοχλούσε ή έλεγχε κάποιους που έκαναν αμβλώσεις.Η κίνηση αυτή είναι αδιανόητη, απαράδεκτη,σχιζοφρενική γιατί με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να αποσυρθούν και οι αφίσες του τύπου "Ναι στη ζωή όχι στα ναρκωτικά" γιατί προσβάλλουν κάποιους χρήστες ναρκωτικών και ότι "Το τσιγάρο σκοτώνει ή είναι αιτία για πολλές καρδιακές και εγκεφαλικές παθήσεις" γιατί προσβάλλουν κάποιους καπνιστές.

     Η κίνηση αυτή επίσης προσβάλλει κάθε υγιή σκεπτόμενο άνθρωπο, κάθε Ελληνορθόδοξο γονέα και ιδιαίτερα τους πολύτεκνους που προσπαθούν να ζήσουν σύμφωνα με το θέλημα του Θεού χωρίς να αποφεύγουν ή να σκοτώνουν τα παιδιά τους. Με αυτόν τον τρόπο ζωής ο αγωνιζόμενος χριστιανός βοηθάει στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας (στην οποία έχετε εκλέγει βουλευτής) το δημογραφικό.                 
   Θέλοντας και μη μου δημιουργούνται κάποια ερωτήματα που θα σας τα θέσω ευθέως:               
 1) Είστε εχθρός της Ορθόδοξης πίστης μας;     
2) Είστε εχθρός της πατρίδας μας; 
3) Είστε εχθρός των πολυτέκνων;       
   Δυστυχώς όπως διαπιστώνω ζούμε κάτω από ένα ολοκληρωτικό φασιστικό καθεστώς με ανίκανους, προδότες και εντολοδόχους της νέας τάξης πραγμάτων.                
    Έλεγε ο Άγιος Αντώνιος που γιορτάζει σήμερα πριν από 1.700 χρόνια ότι στα έσχατα χρόνια αν πεις κάτι φυσιολογικό προς το θεό θα σου λένε ότι τρελάθηκες.                             
  Σήμερα θεωρείται φυσιολογικό να αποφεύγεις όσα παιδιά σου δίνει ο Θεός ή να τα σκοτώνεις και θεωρείται αφύσικο το να κάνεις όσα παιδιά σου δώσει ο Θεός.                     
    Σήμερα αν σκοτώσεις ένα σκύλο διώκεσαι ποινικά ενώ μπορείς να σκοτώσεις ένα αγέννητο παιδί σε δημόσιο νοσοκομείο με χρήματα του κάθε φορολογούμενου.                         
    Σήμερα θεωρείται φυσιολογικό να καταργείται ο νόμος περί βλασφημίας και θεωρείται ρατσισμός αν πεις τους λαθρομετανάστες λαθρομετανάστες και την πίστη τους ψεύτικη και εγκληματική.                                           
     Σήμερα θεωρείται φυσιολογικό να διαφημίζεται και να προβάλλεται και να προωθείται η διαστροφή του σοδομισμού (σύμφωνα με το νόμο του Θεού) και θεωρείται αφύσικο η διαφήμιση υπέρ του αγέννητου παιδιού που δεν έχει κανένα δικαίωμα ζωής για τους κουλτουριάρηδες, τους ψευδοπροοδευτικούς κ.τ.λ.                 
    Αν καταλάβετε το λάθος σας το πιο έντιμο θα ήταν να ζητήσετε συγνώμη από τον Ελληνικό λαό να μετανόησετε και ή να ξαναμπεί η αφίσα στη θέση της ή αν δεν σας το επιτρέψουν κάποιοι πιο υψηλά ιστάμενοι να παραιτηθείτε.               
   Εύχομαι και όλοι οι σύλλογοι πολυτέκνων που προσβάλλονται να αντισταθούν, να διαμαρτυρηθούν, να αγωνιστούν, κατά των εχθρών της πίστεως και της πατρίδας μας.                                                               
                          Με τιμή    
                          Τσακιριδης Μιχάλης    

 Κοινοποίηση:
     Έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ
     Ιερά σύνοδος
     Σύλλογοι Πολυτέκνων 

15 σχόλια:

  1. Εύγε και χίλια μπράβο στον κύριο για αυτήν την επιστολή. Όμως θέλω να εκφράσω το παράπονό μου προς τη συντριπτική πλειοψηφία των πολυτέκνων οικογενειών οι οποίες, αν και γνωρίζουν τον παραπλανητικό και ύποπτο ρόλο της Ν.Δ. εδώ και πολλά χρόνια,παρόλα αυτά συνεχίζουν να στηρίζουν με την ψήφο τους αυτό το πανάθλιο κόμμα που λειτουργεί σαν προβατόσχημος λύκος παραπλανώντας συνεχώς τους πιστούς. Μέσα σε έξι μόλις μήνες στην κυβέρνηση και είναι ήδη υπεύθυνοι για μία σειρά αντορθόδοξων πρωτοβουλιών και ενεργειών. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στη συνέχεια. Μ' αυτά βέβαια που γράφω σε καμιά περίπτωση δεν υπονοώ ότι θα έπρεπε να οι πολύτεκνοι να ψήφιζαν τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΙΝΑΛ (μιλάω για τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει αυτόν τον δύσμοιρο τόπο). Ας ξυπνήσουμε επιτέλους κι ας στραφούμε σε άλλους κομματικούς σχηματισμούς (όσοι από μας πηγαίνουν να ψηφίσουν), οι οποίοι, εν πάση περιπτώσει δεν είναι τουλάχιστον εχθρικοί σε θέματα πίστεως και πατρίδας. Όποιον μας εξαπατά, απλά δεν τον ξαναψηφίζουμε.
    Άντε να δούμε πότε θα βάλουμε μυαλό κι αν θα υπάρχει Ελλάδα μέχρι τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός να σας σκεπάζει πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευγε στον αξιο πολυτεκνο, που δε μασαει τα λογια του αλλα λεει την κρυσταλλινη αληθεια. Μιλησε και μας εβγαλε ασπροπροσωπους ολους εμας τους πολυτεκνους αλλα και οσους πιστευουν Χριστό και Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνυπογράφω τη θαρραλέα ομολογιακή επιστολή!
    Θωμάς Ζώτος Θεολόγος καθηγητής 5ου Γ/σίου Σταυρούπολης Θεσ/νίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δόξα τω Θεώ. Ο Θεός μαζί σας και μαζί με όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητηρια στον άνθρωπο αυτόν αλλά αμφιβαλλω αν θα ευαισθητοποιηθουν καποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την αξιοπρέπεια και το ήθος του υπεράξιου πατέρα. Να αγιάσει το στόμα του για τον θαρραλέο και τίμιο λόγο του. Μακάρι να είχαμε χιλιάδες τέτοιους πατεράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοφα λογια προς Ελληνοφωνους Πολιτικους που εργαζονται για ολα εκτος απο το καλο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσυπογράφω με όλη μου την ψυχή την ανωτέρω επιστολή!!!!
    Εύγε στον υπεύθυνο, θαρραλέο, αληθινό Χριστιανό, πατριώτη και συναγωνιστή μας!
    Ένας υπερπολύτεκνος από την Πάτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σε χαίρονται η κυρά σου και τα κοπελιά σου.
    Πολύτεκνος Ρέθυμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια. Ο Θεός να ευλογεί την οικογένεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια για τον πύρινο λόγο σας προς τον διώκτη του εναπομείναντα Ελληνισμού και την υπέρ πάντων προώθηση των ξένων αντι-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ συμφερόντων. Εύχομαι ο Θεός η Υπεραγία Θεοτόκος και όλοι οι ΑγιΆγ να παραστεκονται στην όμορφη και μεγάλη οικογένειά σου κυρικ Μιχάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χίλια μπράβο!!!! στο γενναίο , θαρραλέο πολύτεκνο πατέρα που με την πύρινη γραφίδα του τα είπε όλα.Εμεις οι πολυτεκνοι είμαστε σε διωγμό εδώ και χρόνια.Δεν θα ανεχτούμε όμως αλλο να μας εμπαιζουν και να μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες β κατηγορίας.Ποια άλλη μειονοτητα στην κοινωνία υποχρεώνεται να απολογειται για τις επιλογές της; Γιατί θα πρεπει εμείς;Είμαστε υπερήφανοι για αυτό που είμαστε και ήταν επιλογή μας για την οποία δεν μετανιώσαμε ποτε κι ας μας γυρίζει την πλάτη η Πολιτεία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα... δυστυχώς! Έχουν βαλθεί τις τελευταίες δεκαετίες να εξαλείψουν τους Έλληνες, και όχι μόνο τους Χριστιανούς, από προσώπου γης!!! Για να καπηλευτούν την πατρίδα μας!!!
    Κι εμείς δεν αντιδρούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια πολλά
    Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ να σας έχει καλά εσένα και την οικογένειά σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή