9 Νοε 2019

Ενώπιον του χάους

Το αστυνομικό δελτίο γεμίζει καθημερινά με περιστατικά στα οποία πρωταγωνιστούν οι ισλαμιστές έποικοι. Στη Θεσσαλονίκη Πακιστανοί απήγαγαν 18χρονο ομοεθνή τους, τον βίαζαν, βιντεοσκοπούσαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους και ζητούσαν λύτρα από τους συγγενείς του, για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Στην ίδια πόλη έγινε συμπλοκή Αφγανών με μαχαίρια στο hot spot στα Διαβατά, το οποίο ήταν το πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου». Το εν λόγω στρατόπεδο παραδόθηκε από το ελληνικό κράτος στους λαθρομετανάστες. Αντί να ενισχύεται η άμυνα της χώρας, οι κυβερνήσεις παραχωρούν τα στρατόπεδα στους επήλυδες.
Στο κέντρο της Αθήνας, στον σταθμό του ΗΣΑΠ Μοναστηράκι, πέθανε υπό (μέχρι τώρα) ανεξιχνίαστες συνθήκες αλλοδαπός, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε αρκετές διαφορές με ομοεθνείς του.
Το γεγονός ότι έχουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι δεν φαίνεται μόνο από τα προαναφερθέντα περιστατικά και από δεκάδες άλλα σαν κι αυτά που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στην επικράτεια. Αρκεί μια βόλτα σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας για να διαπιστώσει κάθε παρατηρητής ότι η κρατική λειτουργία είναι... σποραδική και πως οι αλλοδαποί έποικοι αντιμετωπίζονται από τους έχοντες την εκτελεστική εξουσία ως πρόσωπα που χαίρουν ασυλίας.
Αυτοί που αντιμετωπίζονται ως «Ελληνες» υπό «ένταξη» και «αφομοίωση» είναι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε συνθήκες σκληρές, άγριες, πολεμικές και έρχονται εδώ για να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν: να αναπαράγουν ό,τι έχουν μάθει στις πατρίδες τους. Βία έμαθαν, με τη βία θα ασχοληθούν.
Η ανασφάλεια είναι πια καθεστώς, ενώ το αίσθημα της ασφάλειας ανήκει στο παρελθόν για τους πολλούς. Μόνο μια ολιγοπρόσωπη κάστα προνομιούχων νιώθει ασφαλής στην Ελλάδα, διότι περιβάλλεται από ισχυρή αστυνομική φρουρά, την οποία πληρώνουν οι πολίτες μέσω της φορολόγησής τους.
Οι πολίτες ακούν από τους κυβερνητικούς παράγοντες αόριστες διαβεβαιώσεις και ευχολόγια την ίδια στιγμή που αδυνατούν να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια τις νυχτερινές ώρες - και σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας μια βόλτα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη ακόμα και το πρωί.
Η πατρίδα μας βρίσκεται ξανά ενώπιον του χάους.
dimokratianews,09.11.2019

1 σχόλιο:

Μαρία Π. είπε...

Όσο περνάει ο καιρός θα καταλάβει και ο τελευταίος τι έγινε σε αυτή τη χώρα.Αλλά θα είναι πολύ αργά. Άφησαν για δεκαετίες ελεύθερη την φοροδιαφυγή, ενώ κατέκλεψαν το δημόσιο χρήμα, εκτοξεύοντας παράλληλα τον δημόσιο και ιδιωτικό δανεισμό μέχρι που έγινε το κραχ (μετά και από τις γνωστές πολιτικές δηλώσεις), και βρεθήκαμε μια δουλοπαροικία, αλυσοδεμένοι να ακούμε ΄καλό κουράγιο' για όσα μας περιμένουν. Να λοιπόν τώρα που έρχονται ένα ένα όσα θεωρούσαμε τότε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Κάθε μέρα μπαίνουν στη χώρα 1000-1500 (δηλ. μισό εκατομμύριο τον χρόνο, συν τους υπόλοιπους των προηγούμενων χρόνων) άγνωστης προέλευσης λαθρομετανάστες, που θα εγκατασταθούν ΜΟΝΙΜΑ εδώ όπως είπε ο Χρυσοχοϊδης, και θα είναι ευνοημένοι στα πάντα, από εύρεση εργασίας στις λίστες του ΟΑΕΔ, μέχρι τις εξετάσεις στα Νοσοκομεία (περισσότερες εγκρίσεις από τους Έλληνες), και το αποκορύφωμα θα είναι τα χιλιάδες διαμερίσματα και σπίτια που θα πάρουν από τους πλειστηριασμούς.
Όλο αυτό το ντύνουν με ένα 'ανθρωπιστικό περίβλημα' λες και όσοι διαμαρτύρονται είναι απάνθρωποι ενώ αυτοί είναι ανθρωπιστές και καλοί.Οι Έλληνες έχουν αποδείξει με το παραπάνω και τον ανθρωπισμό τους και την έμπρακτη βοήθειά τους, και είναι γνωστό πόσα χρόνια έδιναν εντός και εκτός της Ελλάδας (ακόμα και στη Unisef που αποδείχθηκε μια διεφθαρμένη οργάνωση). Και φυσικά δεν αρνούνται μια ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ βοήθεια με όλη τους την καρδιά σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, μέχρι να μπορέσουν να επιστρέψουν. Εδώ όμως πρόκειται για ΕΙΣΒΟΛΗ, και δεν υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα στην παγκόσμια Ιστορία, να γίνεται μια εισβολή, και ένας ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ μπροστά μας, και ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΡΕΠΕΤΑΙ. Πάντοτε όλοι οι λαοί υπερασπιζόταν τη χώρα τους, τα εδάφη τους, τα εθνικά στοιχεία τους, όλα όσα συγκροτούν την έννοια της πατρίδας. Αυτό κάναμε κι εμείς από την αρχαιότητα. Σήμερα η Ελλάδα ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
Τα οικονομικά ζητήματα, όπως το κυνήγι της Εφορίας, είναι άμεσα εμπλεκόμενα με αυτό που συμβαίνει.Έχουμε ΔΙΩΓΜΟ. Πρέπει να γίνουμε συνειδητοποιημένοι ως προς αυτό που ζούμε γιατί έρχονται τα χειρότερα.
ΔΙΩΚΟΜΑΣΤΕ γιατί όπως είχε πει και ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, η χώρα αυτή είχε ακόμα κάποιες αντιστάσεις, κρατούσε κάποια στεγανά, και αυτό ήθελαν να χτυπήσουν.
Γινόμαστε ξανά ένα πειραματόζωο της ΝΤΠ όχι μόνο της πολυπολιτισμικότητας, αλλά της ΑΛΩΣΗΣ εν καιρώ ειρήνης, όπως γίναμε πειραματόζωο και μετά το 2010 στο οικονομικό πεδίο.
Οι καλύτεροι σύμμαχοί τους, είναι οι νεογενίτσαροι της αθεϊας και του διεθνισμού όπως ο Συριζαίος βουλευτής που θεωρεί ντροπή την κατανάλωση χοιρινού, αλλά την προκλητική κρεατοφαγία των άθεων την Μ.Παρασκευή ως πρόοδο και απελευθέρωση της κοινωνίας.
Η Οριάνα Φαλάτσι, αν και άθεη, γράφει στα τελευταία άρθρα της ότι όποτε πήγαινε σε μουσουλμανικές χώρες σεβόταν την παράδοσή τους, και πρόσεχε πολύ, γιατί είναι λοιπόν παράλογο να υπάρξει σεβασμός και στον δικό μας τρόπο ζωής;;
Δυστυχώς αυτά είναι μόνο η αρχή, γιατί έχουν ήδη φροντίσει με τον αντιρατσιστικό Νόμο να κλείσουν τα στόματα με την απειλή της ποινικής δίωξης.
Διωκόμαστε σήμερα επειδή είμαστε Έλληνες με όσα ψήγματα Ορθοδοξίας μας έχουν απομείνει.
Ας αντισταθούμε και ας θεωρήσουμε ΤΙΜΗ μας την κακοπάθεια (ακόμα και τον διωγμό που είναι σίγουρο ότι θα έρθει), για την Πίστη και την πατρίδα μας.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com