13 Ιουλ 2019

Αν σκοτώσεις γάτα πας φυλακή και πληρώνεις και πρόστιμο. Αν σκοτώσεις ανυπεράσπιστο ανθρώπινο έμβρυο με την άμβλωση δεν έχεις καμία κύρωση!

Ποινή φυλάκισης και βαρύ πρόστιμο σε Λυκειάρχη που πυροβόλησε αδέσποτη γάτα | in.gr
Ποινή φυλάκισης και βαρύ πρόστιμο σε Λυκειάρχη που πυροβόλησε αδέσποτη γάτα
Σε 16 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 3.600 ευρώ καταδικάστηκε σήμερα εκπαιδευτικός, διευθυντής σε Λύκειο της Λαμίας, ο οποίος πυροβόλησε αδέσποτο γάτο

Σε 16 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 3.600 ευρώ καταδικάστηκε σήμερα εκπαιδευτικός, διευθυντής σε Λύκειο της Λαμίας, ο οποίος πυροβόλησε αδέσποτο γάτο.
Το άτυχο ζώο πυροβολήθηκε από τον δράστη με αεροβόλο όπλο, πριν από δύο μέρες.
Σύμφωνα με την απόφαση, στην ποινή φυλάκισης προστίθεται και χρηματικό πρόστιμο (σύμφωνα με τον νέο Κώδικα) 360 μονάδες x 10 ευρώ ημερησίως(3.600 ευρώ που διπλασιάζονται).
Σε περίπτωση μη καταβολής, όπως μεταδίδει το Star Κεντρικής Ελλάδας, ο εκπαιδευτικός θα εκτίσει ποινή φυλάκισης αντιστοίχων 360 ημερών.
Επιπρόσθετα η απόφαση του δικαστηρίου θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η οποία με την σειρά της θα τη διαβιβάσει για λήψη πειθαρχικών κυρώσεων στην υπηρεσία του.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας παρέστη ως Πολιτική Αγωγή ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ποινή που επιβλήθηκεσ τον δράστη.
www.in.gr 12 Ιουλίου 2019
ΗΠΑ: Αποθέωση της υποκρισίας της Αριστεράς. Σκοτώστε τα νεογέννητα, σώστε τα γατάκια!
Τι έχουν οι γάτες που δεν έχουν τα νεογέννητα μωρά; Την υποστήριξη των Δημοκρατικών. Σε μια από τις πιο άρρωστες ειρωνείες για την οποία κανείς δεν μιλάει, οι liberals της Γερουσίας των ΗΠΑ επέλεξαν αυτή την χρονική στιγμή – ελάχιστες ημέρες μετά την ψήφο τους για την θανάτωση απολύτως υγιών βρεφών - για να «αγωνιστούν» για την ανθρώπινη μεταχείριση των γατών. Ίσως η Αριστερά να είναι πραγματικά ξεδιάντροπη, αλλά ανυπομονώ να δω κάποιους από αυτούς τους πολιτικούς να στέκονται σε κανένα debate το επόμενο έτος λέγοντας στον αμερικανικό λαό ότι όταν πρόκειται για την προστασία ζωντανών εμείς επιλέγουμε τις γάτες πάνω από τα παιδιά.
Πάρτε για παράδειγμα, έναν από τους σπόνσορες του νομοσχεδίου, τον γερουσιαστή Jeff Merkley (D-Ore.), που υποστήριξε ότι η Αμερική «πρέπει να σταματήσει να σκοτώνει γατάκια», όταν, πριν από τρεις εβδομάδες, βρισκόταν στο Καπιτώλιο των Η.Π.Α. και συμφώνησε με 43 Δημοκρατικούς ότι ανθρώπινα όντα θα πρέπει να εξολοθρεύονται. "Η απόφαση του USDA (υπουργείου γεωργίας) να σφαγιάσει τα γατάκια αφότου έχουν χρησιμοποιηθεί στην έρευνα είναι μια αρχαϊκή πρακτική και μια τρομακτική αντιμετώπιση και πρέπει να την τελειώσουμε", δήλωσε ο Merkleyμε πάθος. Τα γατάκια του με το Traumatic Testing Ends Now – ήKITTEN Act - δεν θα σταματήσουν την έρευνα, αλλά θα φυλαχθούν από το να σφαχθούν.
"Ο νόμος KITTEN Act θα προστατεύσει αυτά τα αθώα ζώα από το να εξευτελισθούν αναποτελεσματικά σε κυβερνητικές δοκιμές", δήλωσε ο Merkley στους δημοσιογράφους, "και να είστε βέβαιοι ότι μπορούν αντίθετα να υιοθετηθούν από οικογένειες που θα τα αγαπούν". Ακούει τι λέει; Να υιοθετηθούν; Αυτό ακριβώς ζήτησαν οι Αμερικανοί για ζωντανά μωρά! Οι Δημοκρατικοί είπαν όχι. Η δολοφονία ενός παιδιού είναι μια "προσωπική απόφαση", είπαν, και το Κογκρέσο δεν πρέπει να την παρεμποδίζει. Τι ανακούφιση για τους επιζήσαντες της έκτρωσης, όπως η Melissa Ohden, να ξέρουν ότι, εάν είχαν να επιλέξουν, οι Δημοκρατικοί θα προτιμούσαν να σώσουν μια αδέσποτη γάτα και όχι αυτήν.
"Το γεγονός ότι χρειαζόμαστε ένα νομοσχέδιο για να πούμε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να σταματήσει να σκοτώνει γατάκια είναι γελοίο", υποστήριξε ο Brian Mast, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων. Αλλά το "γελοίο" είναι λίγο σαν λέξη να περιγράψει ένα κόμμα που λέει στους Αμερικάνους να αδιαφορήσουν για τα νεογέννητα και να τρέξουν να σώσουν γατάκια. Μήπως πρέπει επίσης να πούμε στους πυροσβέστες όταν τρέχουν σε σπίτια που καίγονται να ψάχνουν πρώτα για κατοικίδια ζώα;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για την απόλυτη παράνοια και την άμετρη υποκρισία.
Αλήθεια, τι άποψη έχουν τα μέλη των φιλοζωικών οργανώσεων για τις αμβλώσεις;Εξέδωσαν ποτέ κάποια καταδικαστική των επαίσχυντων αμβλώσεων ανακοίνωση;
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Οι ποινές που προβλέπει η κακή νομοθεσία είναι απάνθρωπες και πρέπει να καταργηθεί άμεσα αυτή η κακή νομοθεσία! Δεν είναι παρανοϊκή τέτοια νομοθεσία;

Οι άσπλαγχνες νεοταξίτικες νομοθεσίες αυτές που κοντεύουν να εξισώσουν τον άνθρωπο με αθάνατη ψυχή με το άψυχο ζώο βρίσκονται κοντά στο σημείο της ζωολατρείας, όχι της φυσιολογικής ζωοφιλίας!

Άμεσα πρέπει να καταργηθούν. Και να υπάρξει ποινικοποίηση των αμβλώσεων των ανθρωπίνων εμβρύων.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Για ποιό σχόλιο μιλάει ο 5:21 μ.μ.;

Ανώνυμος είπε...

Έφθανε να προέβλεπαν οι νόμοι ένα πρόστιμο 50-100 ευρώ και τίποτα άλλο στη σημερινή εποχή της μεγάλης φτώχειας και οικονομικής κρίσης.

Τί υπεραυστηρές και εξοντωτικές νομοθεσίες είναι αυτές σε βάρος του ανθρώπου έστω και άδικου φταίχτη απέναντι σε άλογα και εφήμερα ζώα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέμε ότι είναι σωστό να σκοτώνουν έτσι τα ζώα, αλλά όχι και τόσο μεγάλες ποινές!
Στους νόμους θα πρέπει υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των αδικημάτων σε άνθρωπο και σε ζώο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα γράφουν οι σχολιαστές. Τί απαίσιοι νόμοι είναι αυτοί;
Από πού ξεφύτρωσαν και πότε ξεφύτρωσαν;
Παλαιά δεν θυμάμαι αν υπήρχαν τέτοιοι νόμοι τόσο δρακόντιοι.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού από άποψη τρομακτικής υπογεννητικότητας.

Αν θέλουμε τη σωτηρία της πατρίδας μας:

Δρακόντιοι νόμοι πρέπει να ψηφιστούν εναντίον της υπογεννητικότητας και των ΦΡΙΚΑΛΕΩΝ Εκτρώσεων των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ.

ΤΩΡΑ!

Αύριο θα είναι πολύ αργά!

Ανώνυμος είπε...

Για τα ζητήματα αυτά μιλάει συχνά ο περίφημος ιεροκήρυκας Δανιήλ Αεράκης.
Συνέχεια μιλάει για τις χιλιάδες φρικαλέες αμβλώσεις στην Ελλάδα μας!
Έχει θίξει και την εξεζητημένη ζωοφιλία και την έχει κατακρίνει.

george1 είπε...

Να ακουστει με πολυ προσοχη. Στο 47:50 του ακολουθου βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=AA-G__Sx1_s

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε τον george1 (12:42 π.μ.).
Εκεί λέγεται τί είπε ο άγιος Παϊσιος για τις θεομίσητες εκτρώσεις.

Οι αδίκως φορολογούμενοι για τις θεομίσητες και ανατριχιαστικές εκτρώσεις πρέπει να απαιτήσουν να μην φορολογούνται για τις θεομίσητες εκτρώσεις αλλά και να ποινικοποιηθούν.

Χ.

george1 είπε...

Ακριβως το ιδιο ειχε πει και ο αγιος Πορφυριος. Γνωριζω προσωπικη μαρτυρια που ειχε δωσει ο αγιος Πορφυριος σε κορυφαιο γιατρο. Του ειχε πει οτι το φαρμακο του καρκινου δεν θα βρεθει διοτι η μητερα αυτου που θα το εβρισκε τον εκανε εκτρωση. Ηταν ακριβως ιδια η απαντηση που ελαβαν οι δυο μεγαλοι αυτοι αγιοι απο το Θεο.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com