4 Μαρ 2019

Διωγμοί χριστιανών στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ!

ΑΚΤΙΝΕΣ: Διωγμοί χριστιανών στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ!
Ύψωσαν τον σταυρό στη Λέσβο και αστυνομικοί τούς πήγαν Αυτόφωρο
Ντροπή: Την ώρα που κουκουλοφόροι, Ρουβίκωνες και χούλιγκαν κάνουν... πάρτι, προκαλώντας το κοινό αίσθημα, αυτοί συλλαμβάνουν τους πιστούς!
Διωγμοί χριστιανών από τον ΣΥΡΙΖΑ
EL - «Σκληρό» πρωτοσέλιδο εφημερίδας: «Διωγμοί χριστιανών στα ...
Συνέλαβαν 36 άτομα στη Λέσβο επειδή ανέγειραν μεγάλο μεταλλικό σταυρό στη Λέσβο σε πείσμα των εθνομηδενιστών!
Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, γιατί ανέγειραν έναν μεγάλο μεταλλικό σταυρό... Θα μπορούσε να ακουστεί σαν κακόγουστο αστείο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό το περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα στην παραλία Απελή στη Μυτιλήνη. Μια μεγάλη ομάδα πολιτών και εργάτες δούλεψαν αό τις 3 έως τις 6 τα ξημερώματα για να τοποθετήσουν την ογκώδη τσιμεντένια βάση και τον πανύψηλο μεταλλικό σταυρό, και γι' αυτόν τον λόγο όχι μόνο συνελήφθησαν από την Αστυνομία, αλλά παραπέμφθηκαν και στο Αυτόφωρο.
Στην παραλία Απελή, κάτω από το κάστρο της Μυτιλήνης, τον Σεπτέμβριο του 2018 τοποθετήθηκε ένας τσιμεντένιος σταυρός, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση (!) συγκεκριμένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης! Πρόκειται για την κίνηση «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο», τα μέλη της οποίας έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίσουν την τοποθέτηση του υπερμεγέθους σταυρού «προσβλητική για το σύμβολο του χριστιανισμού, σύμβολο αγάπης και θυσίας και όχι ρατσισμού και μισαλλοδοξίας»... Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα αυτός ο σταυρός καταστράφηκε από αγνώστους, που ουδέποτε συνελήφθησαν.
Η τοπική κοινωνία στο νησί είναι καζάνι που βράζει από το 2015, οπότε άρχισε να μαστίζεται από τις αρνητικές συνέπειες της συνεχιζόμενης ανεξέλεγκτης έλευσης προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία. Οι πολίτες του νησιού θεωρούν ότι έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως από την κυβέρνηση και έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στην πίστη τους. Γι' αυτό και θέλησαν, ως μια δημόσια ομολογία πίστης, να στήσουν στη θέση του κατεστραμμένου έναν μεγαλύτερο σταυρό, ως μια ελεύθερη εκδήλωση του θρησκευτικού συναισθήματός τους.
Πάντως, οι αστυνομικές δυνάμεις, που δεν είναι τόσο τυχερές όταν πρόκειται για μέλη του Ρουβίκωνα ή για άλλους πάσης φύσεως γνωστούς αγνώστους, στην περίπτωση των πολιτών που έστησαν τον σταυρό χτύπησαν διάνα και τους έπιασαν όλους.
Και Αυτόφωρο
Οι 36 συλληφθέντες (35 Ελληνες και ένας Αλβανός) συνελήφθησαν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου και μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος. Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκαν σταδιακά στον εισαγγελέα και, αφού απολογούνταν, αφήνονταν ελεύθεροι.
Οι σε βάρος τους δικογραφίες αφορούν στο σύνολό τους τις κατηγορίες της αυθαίρετης κατάληψης δημοσίου κτήματος, περί αυθαιρέτων κατασκευών και της απείθειας. Οπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε να του σταλούν οι δικογραφίες προκειμένου να ασκηθεί δίωξη και να παραπεμφθούν σε τακτική δικάσιμο. 
Πάντως, μερικοί από τους πολίτες που πρωταγωνίστησαν στο στήσιμο του σταυρού, αφού αφέθηκαν ελεύθεροι, δήλωσαν στα τοπικά μέσα ότι νιώθουν υπερήφανοι για την πράξη τους, ενώ προειδοποίησαν ότι, αν οποιοσδήποτε επιχειρήσει να ρίξει ξανά τον σταυρό που έστησαν με κόπο, τότε θα τον ξανασηκώσουν, και μάλιστα ακόμη μεγαλύτερο!
______ ______ ______ ______ ______ ______ 
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
Αφήνουν τους χούλιγκαν, πιάνουν τους πατριώτες
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε θα γραφτεί στην Ιστορία με μαύρα γράμματα ως η επιτομή του ακραίου χουλιγκανισμού, της τυφλής «αντιεξουσιαστικής» και οπαδικής βίας, αλλά και του απόλυτου κυβερνητικού παραλογισμού στην επιβολή της έννομης τάξης. 
Αντί η Αστυνομία να συλλάβει σύσσωμο το αληταριό που μπούκαρε στο Παπαστράτειο και τους κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, μπαγλάρωσε 33 Ελληνες πατριώτες που είχαν το θάρρος και το σθένος -προσέξτε- όχι να «στήσουν», αλλά να αποκαταστήσουν έναν γκρεμισμένο χριστιανικό σταυρό στη Μυτιλήνη.
Την ώρα που καθημερινά κάποιοι άλλοι έπρεπε να συλλαμβάνονται για διακεκριμένη φθορά δημόσιας και ξένης περιουσίας, διατάραξη της κοινής ειρήνης και πολλά άλλα παραπτώματα του ποινικού κώδικα. 
Εκεί φτάσαμε, λοιπόν. Να γκρεμίζουν τους σταυρούς οι ΜΚΟ με τους «λάθρο» και να συλλαμβάνονται όχι οι δολιοφθορείς και οι προβοκάτορες, αλλά οι Ελληνες χριστιανοί πατριώτες. Ποιος θα τους υπερασπιστεί; Ο Σαλβίνι, που τοποθετήθηκε πρώτος για το ζήτημα; Μακάρι, αλλά είναι μακριά. Και ο δικός μας στέλνει επιστολές για τον εξοστρακισμό του Ορμπαν από το ΕΛΚ επειδή είναι πολύ σκληρός με τους μετανάστες… Δεν υπάρχει σωτηρία…
Γ. Χαρβαλιάς
dimokratianews04.03.2019
Ξέφυγαν για τα καλά
dimokratianews04.03.2019
Φαίνεται πως η κυβέρνηση τα έχει χάσει για τα καλά. Από τη μια χαρακτηρίζει τάγματα εφόδου τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία έδωσαν γλώσσα και ταυτότητα στους Σλάβους των Σκοπίων, και, από την άλλη, κυνηγά όποιον ακόμα πιστεύει στην Ελλάδα, σε θρησκεία και πατρίδα! Την ώρα που ο Ρουβίκωνας κάνει ανενόχλητος καθημερινά πάρτι σε πρεσβείες, καταστήματα, γιατρούς και όπου αποφασίσει, η Αστυνομία κυνηγά όσους επιχειρούν να υψώσουν τον σταυρό! Οσα συμβαίνουν στη Λέσβο πραγματικά αποτελούν ντροπή και παράδειγμα προς αποφυγήν. Μας είναι αδιανόητο ότι στήθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση για να συλλάβουν όσους... τόλμησαν να τοποθετήσουν τον σταυρό στην περιοχή του νησιού, ο οποίος είχε γκρεμιστεί από «γνωστούς αγνώστους» για να μην ενοχλούνται πρόσφυγες και μετανάστες. Μιλάμε για απίθανα πράγματα, που δείχνουν ότι απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μετατρέψουν τους Ελληνες και χριστιανούς σε μειονότητα στην ίδια τους την πατρίδα. 
Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η κίνηση «Ελεύθεροι Πολίτες» της Λέσβου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ «έχει αναγάγει σε ύψιστο στόχο της την ολοκληρωτική καταστροφή και την εξαφάνιση κάθε ελληνικού και χριστιανικού στοιχείου του ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας».
Στο ίδιο κείμενο τόνιζαν ότι έχει διατεθεί μεγάλη αστυνομική δύναμη για να φρουρεί «επί 24ωρου βάσεως σιδερένιο τμήμα τού υπό ανέγερση σταυρού, που βρίσκεται αποθηκευμένο στον χώρο του λιμανιού της πόλης μας», τη στιγμή που «τα σπίτια των συμπολιτών μας είναι έρμαια στις διαθέσεις επιτήδειων ιθαγενών και αλλοδαπών διαρρηκτών». Αναρωτιόμαστε με βάση αυτά που επισημαίνουν και οι κάτοικοι της Λέσβου, που έχει δοκιμαστεί από τα κύματα των μεταναστών, αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη τους, πού το πάνε οι κυβερνώντες.
Και μην αρχίσουν πάλι το παραμύθι για... φασίστες, γιατί έχουν γίνει καταγέλαστοι με τους θλιβερούς ισχυρισμούς τους. Ρωτάμε λοιπόν και ας μας απαντήσει όποιος θέλει. Αποτελεί ποινικό αδίκημα να πιστεύουν οι Ελληνες στον Χριστό και στην πατρίδα; Διώκονται στην Ελλάδα όσοι στήνουν τον σταυρό, σύμβολο της μαρτυρίας του Χριστού μας; 
Ας σοβαρευτούν οι εθνομηδενιστές και οι παραφυάδες τους στο κυβερνητικό σύστημα και ας πάψουν να προκαλούν την κοινωνία. Είτε θέλουν είτε όχι, αυτή η χώρα υπάρχει και επιβιώνει γιατί κάποιοι ύψωσαν τον σταυρό και ορκίστηκαν να πολεμήσουν για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία.
………………………………….
Δείτε και:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στους Πατριώτες της Λέσβου

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com