21 Νοε 2018

Κοζάνης Παύλος: Σαν ποιμαίνουσα εκκλησία δεν φοβόμαστε. Μην μας απειλούν. Μην μας κουνάν το δάχτυλο» (Βίντεο)

Για την αναθεώρηση του συντάγματος και το άρθρο 3 που αφορά τα περί εκκλησίας και ότι θα προταχθεί ότι το έθνος μας είναι ανεξίθρησκο,  μίλησε, σήμερα Τετάρτη 21/11, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, κ. Παύλος λίγο μετά τον εορτασμό των ενόπλων δυνάμεων, στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης. «Έτσι το θέλει ο κ. Αλιβιζάτος, ο συνταγματολόγος και μια μικρή παρέα που έχουν λύσσα χρόνια τώρα». 
Ο κ. Μητροπολίτης πρόσθεσε επίσης: «Σαν ποιμένουσα εκκλησία δεν φοβόμαστε. Μην μας απειλούν. Μην μας κουνάν το δάχτυλο», ενώ αναφερόμενος στην εκκλησία, είπε: «Πολέμησαν στην Ρωσία 90 χρόνια στα γκούλαγκ στις εξορίες, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και όπου αλλαχού η αθεΐα και ο τρισκατάρατος Μαρξισμός και όμως η εκκλησία και πάλι ανέστη και προχωράει».
Δείτε σχετικά και:

1 σχόλιο:

Διονύσιος είπε...

Μπράβο σας ιεράρχα μου.

Μιλήστε όμως ορθόδοξα και για την ληστρική ψευδοσύνοδο στο Κολυμπάρι της Κρήτης,για να αγιάσουν τα κόκκαλά σου,ιεράρχα μου.

Καλώντας την Ι.Σ.Ε.,να αποκηρύξη την σύνοδο αυτή,ώς αιρετική και βλάσφημη στο πρόσωπο του Τριαδικού Θεού μας και στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου Παναγία μας, με ανάθεμα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com