9 Αυγ 2018

Αργεντινή: «Όχι» της Γερουσίας στην αποποινικοποίηση της άμβλωσης

Αποτέλεσμα εικόνας για Αργεντινή
Δεν πέρασε από τη Γερουσία της Αργεντινής το σχέδιο νόμου με το οποίο θα αποποινικοποιούνταν η άμβλωση, μετά την καταψήφισή του από την πλειοψηφία.

Εναντίον του κειμένου του νομοσχεδίου κινητοποιήθηκε μαζικά η Ρωμαιοκαθολική ιεραρχία, διαγράφοντας τις ελπίδες των φεμινιστικών οργανώσεων, που είχαν αναπτερωθεί όταν το νομοσχέδιο είχε εγκριθεί από τη Βουλή τον Ιούνιο.
Τριάντα οκτώ μέλη της Γερουσίας ψήφισαν «όχι» στο κείμενο αυτό, που επέτρεπε τον οικειοθελή τερματισμό της εγκυμοσύνης μέσα στις πρώτες 14 εβδομάδες της κύησης, 31 ψήφισαν «ναι» και δύο απείχαν.
Πηγή: ΑΜΠΕ-AFP naftemporiki.gr 09/08/2018 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει σαπίσει τελικά το παν! Δυστυχώς στη δική μας χώρα, τη σαπισμένη, την αποστάτιδα ανάξιοι της αποστολής τους πολιτικοί άρχοντες προς το τέλος της δεκαετίας του 1970 (επί "συντηρητικής" Νέας Δημοκρατίας) και αργότερα (1986) επί σοσιαλ-μαρξιστικού ΠΑΣΟΚ ψήφισαν το φονικό ά-νομο και γενοκτονικό νόμο της εν ψυχρώ εμβρυοκτονίας.
Αδίστακτοι,ανεύθυνοι και αδιάντροποι πολιτικοί εξουσιαστές χωρίς φόβο Θεού μετέτρεψαν την ένδοξη Ελλάδα μας σε χώρα γερόντων. Γενοκτόνοι και εθνοκτόνοι "εθνοπατέρες".
Οι κραυγές των αδικοσκοτωμένων εμβρύων "εις τα ώτα Κυρίου Σαββαώθ εισεληλύθασιν".
"Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος", κύριοι πολιτικοί της συμφοράς, της παρακμής και του αίματος.
Εάν δεν μετανοήσετε για το ιδιαζόντως ειδεχθές πνευματικό έγκλημα που διαπράξατε διά της ενόχου ψήφου σας θα τιμωρηθείτε, ΝΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ, από το δικαιοκρίτη Θεό ο οποίος "ου μυκτηρίζεται"!
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com