22 Αυγ 2018

Υβρίζουν ελεύθερα τα θρησκευτικά σύμβολα: Η προσβολή στο πρόσωπο της Παναγίας είναι ποινικό αδίκημα και όμως δεν αντέδρασε κανείς

Ντροπή για την ορθόδοξη εκκλησία, για την ΕΣΗΕΑ, για τις δικαστικές αρχές και για το τμήμα ασφαλείας της αστυνομίας που ασχολείται με τον αντιρατσιστικό, που δεν αντέδρασαν καθόλου ούτε διαμαρτυρήθηκαν για την ασέβεια που έδειξε στο πρόσωπο της Παναγίας ο τηλεοπτικός δημοσιογράφος εν ονόματι Δήμος Βερύκιος.

Ο κύριος αυτός που τυγχάνει να έχει και θέση αντιπροέδρου στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ανάρτησε όπως όλοι είδαμε πια, την εικόνα της Παναγίας μας, για χάριν αισχρού νοήματος με έναν αρουραίο στο πρόσωπό της και ένα ποντίκι στο πρόσωπο του Ιησού.
Χάριν του πολιτικού του σχολίου διάλεξε το πρόσωπο που σέβεται και αγαπά πιο πολύ από οτιδήποτε ο κόσμος, το πρόσωπο που η εκκλησία μας έχει ως την πρώτη Αγία, το πρόσωπο που ως μάνα του Χριστού και μάνα όλων μας την παρακαλούμε, την γιορτάζουμε και την σεβόμαστε ως το υπέρτατο θρησκευτικό μας σύμβολο, να την χλευάσει.
Έβαλε αρουραίο στο πρόσωπο Εκείνης που σε πολέμους, κρίσεις και προσωπικές στιγμές έχει θαυματουργήσει στον καθένα μας χωριστά κι έχει σώσει την χώρα μας από απόλυτες καταστροφές.
Δεν αναρτούμε την αισχρή φωτογραφία από σεβασμό στο πρόσωπο της Παναγίας, όμως απαιτούμε να παρέμβει η εισαγγελία , να εφαρμοστεί ο νόμος για την προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος, που αφορά την προσβολή θρησκειών και θρησκευτικών συμβόλων και να μην γίνει αποδεκτή η συγγνώμη ενός ανθρώπου που δεν είναι η πρώτη φορά που τα βάζει με τον χείριστο τρόπο με την εκκλησία τους εκπροσώπους του και τα σύμβολά της.
Επιτέλους ας ξεχωρίσουμε τις «ακάθαρτες πράξεις» από το δημοσιογραφικό επάγγελμα το οποίο βάλλεται, υποβαθμίζεται από τέτοια πρόσωπα και ας βρεθεί μια άλλη ονομασία γι' αυτούς που θέλουν να χειραγωγούν τα πλήθη μέσα από τις υποτιθέμενες δημοσιογραφικές απόψεις.
Και παρακαλώ πολύ μην δικαιολογήσουμε την πράξη ως ελευθερία της τέχνης διότι αυτό δεν είναι τέχνη.
Ο καθένας έχει δικαίωμα στη ζωή του να κάνει ότι θέλει και να πιστεύει όπου θέλει όμως έχει υποχρέωση να σέβεται και να μην υβρίζει τα θεία ούτε να προκαλεί και να προσβάλει το θρησκευτικό συναίσθημα.
Αν όλα αυτά είχαν συμβεί σε σύμβολο άλλης θρησκείας ή στο Κοράνι, να είστε σίγουροι ότι μέχρι και η ορθόδοξη εκκλησία, μέχρι και η ΕΣΗΕΑ, μέχρι και ο πρωθυπουργός θα έκανε δήλωση και θα καταδίκαζαν την πράξη.
Τώρα σιωπή από όλους έτσι για να μας αποδείξουν για άλλη μια φορά την αναξιότητά μας ως ανθρώπινο είδος.
Πριν από λίγες ημέρες γιορτάσαμε την Κοίμησή της και την παρακαλούμε καθημερινά για τις μεσιτείες της και για τις πρεσβείες της.
Ας κατανοήσουμε ότι αυτή η ανοχή σε τέτοιες πράξεις και ανθρώπους είναι εγκληματική...
briefingnews 21/08/2018

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ, " πολιτικοι" ΚΑΙ " δημοσιογραφοι" ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ. ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΝ,ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΟΡΜΕΣ.ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ. ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ "κυριου Βερiκιου",ΠΟΙΑ ΗΤΟ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρχιεπισκοπος μετεστει ουκ εστι οδε.
Ειναι συνεχως απων,οταν κλωνιζοντε τα θεμελια της ορθοδοξιας και υβριζεται ο Χριστος ,η Παναγια οι Αγιοι και η πιστι.
Συνεργει δε με τους εχθρους της Εκκλησιας τους οικουμενιστας ,στην προδοσια της Ορθοδοξιας στην ψευτοσυνοδο Κολυμβαριου.

Διονύσιος είπε...

Το δηλητήριο του παπισμού είναι όπως του φιδιού, που νάρκωσε τους ορθοδόξους Δεσποτάδες και δεν αντιδρούν σε αντίχριστες δυνάμεις και μαζί πορεύονται προς στην αιώνια κόλαση.

Όπως συμβαίνει και στην προδοσία της ορθοδοξίας απο τους υπογράψαντες Δεσποτάδες των κειμένων τις ψευδοσυνόδου του Κολυμβαρίου,αλλιώνοντας το σύμβολο της Πίστεώς μας (Είς μίαν Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία.
Ομολογώ ένα βάπτισμα είς άφεσιν των αμαρτιών μου και ζωή του μέλλοντος αιώνων.Αμήν).

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com