14 Νοε 2016

Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος: Η ισοπέδωση, η βρώμα και η διαφθορά θα διαλύσουν την κοινωνία.


Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας αντιδρά στην εξίσωση... από LAMIASTARGR
Έντονα αντέδρασε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος στο νομοσχέδιο που εξισώνει τον θρησκευτικό γάμο με το σύμφωνο συμβίωσης.
Ο κύριος Νικόλαος, με με αφορμή και ημερίδα με θέμα προβληματισμοί για την γάμο και την ελληνική κοινωνία που διοργάνωσε στη Λαμία η Ιερά Σύνοδος, μίλησε για ισοπέδωση, για βρώμα και διαφθορά που θα διαλύσει την κοινωνία.
Επίσης τόνισε πως οι πολιτικοί πρέπει να αντιληφθούν τις ευθύνες τους, ενώ αναφερόμενος στους πολίτες τους κάλεσε, όταν έρθει η ώρα να αποφασίσουν ποιοι θα τους εκπροσωπούν.
Γράφτηκε από τον Αργύρη Μπλόντζο -lamiastar.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΑΝ ΔΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ,ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ, ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΟΟΙΜΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δεν ξέρει ο Σεβασμιώτατος ότι χωρίς Χριστό όλα επιτρέπονται; Δεν φαίνεται ν΄ανησυχεί για την προδοσία της Ορθοδοξίας,για την ισοπέδωση,την βρώμα και την διαφθορά που τηνδιαλύουν. Σημεία των καιρών!

Dioskouros είπε...

Θεωρώ πως φτάνουμε σε κάποιο Τελος. Τα σημεία των καιρών είναι μπροστά μας όλοφανερά.
Ένα σκαλί πριν το βαθύ σκοτάδι μας απέμεινε. Το επόμενο βήμα θα είναι η ολοκλήρωση του
Λόγου του Θεού μας.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com