5 Νοε 2016

Μια παγκόσμια δικτατορία βρίσκεται προ των πυλών.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παγκόσμια δικτατορία
Παγκόσμια δικτατορία
Η δημοκρατία βρίσκεται εν αμφιβόλω. Η κατάργηση αυτού του συστήματος διακυβέρνησης, εκλογής των διαχειριστών των κοινών υποθέσεων και έκφρασης της λαϊκής βούλησης αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους της δολοφονικής ελίτ των εξουσιαστών του κόσμου τούτου. Επεισόδια της προαναφερθείσας τραγωδίας έχουμε παρακολουθήσει πολλά.

Η αναίρεση όλων των κεκτημένων και η κατεδάφιση θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών είναι διαδικασίες που δεν βασίζονται σε κανέναν νόμο και διεθνές δίκαιο, αλλά συμβαίνουν τόσο εύκολα και ανεμπόδιστα λες και πρόκειται για φυσικά φαινόμενα. Το 62% του ηχηρού «Οχι» των Ελλήνων, οι οποίοι δεν θέλουν να γίνουν αθύρματα στα χέρια του Σόιμπλε, της Μέρκελ και των τοκογλύφων εντολέων του μακελειού, τσαλαπατήθηκε και πετάχτηκε στα σκουπίδια από την κυβέρνηση που... εισηγήθηκε την τήρηση εθνικά υπερήφανης στάσης. Τη θέση του «Οχι» έλαβαν ένα σωρό ταπεινωτικά «ναι» που σκοτώνουν το έθνος και τον λαό.
Η τολμηρή και αγέρωχη στάση των Βρετανών που επέλεξαν Brexit για να μην καταντήσουν υποζύγια εκείνων που συνέτριψαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο περιφρονήθηκε από τη Δικαιοσύνη, έναν θεσμό που υποτίθεται ότι υπάρχει για να τους προστατεύει! Οι Γερμανοί και οι νεοταξικές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, οι οποίες απεργάζονται τη διάλυση των εθνικών κρατών ενώ έσπασαν τα μούτρα τους στις κάλπες, προσπαθούν να «κερδίσουν το ματς» στα... χαρτιά, στα δικαστήρια και στο Κοινοβούλιο!
Ούτε η βούληση των Αμερικανών, εκείνων που υποτίθεται ότι ηγούνται του κόσμου, υπολογίζεται από τους εξουσιαστές. Η δημοφιλία του Τραμπ θεωρείται «ιός» στο απάνθρωπο λογισμικό της πολιτικής ορθότητας και για την καταπολέμηση του φαινομένου επιστρατεύθηκαν όλα τα διαθέσιμα όπλα: Τα ΜΜΕ, οι τράπεζες, τα κερδοσκοπικά κεφάλαια, το Χόλιγουντ, οι ΜΚΟ και το σύνολο των μηχανισμών παραγωγής ιδεολογίας. Ο,τι κι αν επιλέξουν οι πολίτες των ΗΠΑ, το σύστημα θέλει να επικρατήσουν η Χίλαρι Κλίντον και το... συνδικάτο της.
Οι καιροί που περνάει η ανθρωπότητα είναι ζοφεροί και όσα κάποτε θεωρούνταν δεδομένα τώρα είναι ζητούμενα.
Μια παγκόσμια δικτατορία βρίσκεται προ των πυλών.

dimokratianews 05.11.2016

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά,έχουν δαιμονοποιήσει τον Τράμπ ενώ έχει υγιείς απόψεις! Και θα τον εξουδετερώσουν με κάθε τρόπο πολύ φοβάμαι!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com