2 Νοε 2016

Δεν είναι πολιτισμός να χτίσεις τζαμί στην καρδιά της Ελλάδας



Δεν είναι πολιτισμός να χτίσεις τζαμί στην καρδιά της Ελλάδας
Ο Νίκος Συρίγος γράφει για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας που βαφτίζεται πρόοδος από το πιο σάπιο σύστημα στην Ιστορία της πατρίδας.
Μεγαλύτερη προπαγάνδα απ’ αυτή που γίνεται στον Έλληνα, για να νιώσει πολιτισμένος και περήφανος, επειδή θα χτίσει τζαμί στην Αθήνα, δεν έχει υπάρξει… Και στηρίζεται από όλους. Από ΟΛΟΥΣ. Με κάθε τρόπο και κόστος.
Ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, εφαρμόζει το πιο βρώμικο σχέδιο στην Ιστορία της Ελλάδας και όποιος τολμάει να πάει κόντρα βαφτίζεται φασίστας, οπισθοδρομικός ή απλά γραφικός και εξαφανίζεται από το χάρτη.

Προσέξτε: Οι ίδιοι τύποι που ψήφισαν υπέρ της κατασκευής ενός χώρου λατρείας της πιο σκληρής, της πιο ακραίας θρησκείας στον πλανήτη, αυτής που αντιμετωπίζει τη γυναίκα ως ζώο αναπαραγωγής και παίρνει το κεφάλι του… αλλόθρησκου για να τρώει πιλάφι….. στην άλλη ζωή, κατηγορούν όσους αντιστέκονται σε αυτό ως φασίστες!
Κι όλα αυτά στο όνομα του πολιτισμού και της προόδου… Στο όνομα της Δικαιοσύνης και του ανθρωπισμού! Της πολιτικής ορθότητας όπως βαφτίζεται το ξεπούλημα της πατρίδας, η ισλαμοποίηση της Ελλάδας και η αλλοίωση του χαρακτήρα ενός έθνους, που εδώ και αιώνες αποτέλεσε το τείχος του πολιτισμού της Ευρώπης έναντι όλων αυτών των φανατικών, που σκορπάνε τον φόβο και τον τρόμο σε όλο τον πλανήτη.
Το χειρότερο είναι πως κάθε μορφή αντίστασης σε αυτή τη λαίλαπα, δέχεται μαζική επίθεση από ανθρώπους που όχι απλά εξισώνουν τον Χριστιανισμό με τον Ισλαμισμό αλλά κατηγορούν ως Χριστιανοταλιμπάν, όσους μάχονται ώστε η Ελλάδα να μην γίνει Ελλαδιστάν και οι επόμενες γενιές Ελλήνων να συνεχίσουν να είναι ελεύθερες...
Στην Ελλάδα του 2016 είσαι φασίστας και ρατσιστής άμα βγάλεις τη σημαία στο μπαλκόνι σου αλλά προοδευτικός αν πανηγυρίζεις για το χτίσιμο ενός χώρου που αποθεώνει τον πιο ακραίο θρησκευτικό φανατισμό, στην καρδιά της Ελλάδας!
Να με συμπαθάτε οι πολιτισμένοι αλλά θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν χωρίς φόβο στην Ελλάδα που μεγάλωσα κι εγώ. Μια Ελλάδα που πληρώνει με το αίμα των Ελλήνων να παραμείνει στο Ευρώ και ταυτόχρονα πληρώνει από την τσέπη της για να γίνει… Τουρκμενιστάν!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κακό να έχουν οι άνθρωποι το λατρευτικό χώρο τους. Αυτό αποτελεί σεβασμός. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι δε μένουν στα λατρευτικά καθήκοντα τους. Θέλουν,επιδιώκουν και επιβάλουν τη πίστη τους και σε εκείνους που δε θέλουν. Έχουν χωρίσει όλο το κόσμο σε δύο τόπους,ο τόπος των πιστών που υπακούν στο θέλημα του θεού τους(ισλαμ-υποταγή) και ο τόπος των απίστων,δηλαδή όλοι εμείς που δε δεχόμαστε τα πιστεύω τους! Το ιερό βιβλίο τους και ο θεός τους τους καλεί να κάνουν με το στανιό,με τη βία όλους μουσουλμάνους δηλαδή υποταγμένους στο θέλημα του θεού τους! Και η δική μας κατ΄αυτούς άπιστη περιοχή να συμπεριληφθεί στο χώρο των πιστών του ισλάμ! Δηλαδή υπό απειλή όλων τα κεφάλια όσοι δε αποδέχονται τη πίστη τους! Αυτό ούτε στο Βουδισμό δε το συναντάει κανείς,καμιά θρησκεία δεν επιβάλλεται. Ενώ ο χριστιανισμός δεν επιβάλλει,όποιος θέλει ακολουθεί τον Χριστό,σε κανέναν δε βάζει το μαχαίρι στο λαιμό να τον ακολουθήσει. Άρα ο μουσουλμανισμός αφ΄εαυτού αποτελεί η χειρότερη μορφή ανθρώπινης θρησκείας,χρησιμοποιεί δέκα αλήθειες και ακολουθούν χιλιάδες ψέματα ώστε να εγκλωβίζει τον άνθρωπο στα πλέγματα του πονηρού αλλά και να επενδύει στις κατώτερες μορφές ανθρώπινων έξεων,τρέφει τα πάθη στο έπακρο και απ΄αυτό καταλβαίνει κανείς ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον αληθινό Θεό,ενώ δείχνουν και εμφανίζονται ότι αγωνίζονται για το θέλημα του Θεού υπηρετούν το Σατανά! Ούτε ο Θεός τα επιδοκιμάζει,ούτε ο Χριστός,αν και τον δέχονται ως προφήτη αλλά το λόγο του,δηλαδή τον Θεό Λόγο,τον ζώντα Λόγο του Πατρός δεν τον δέχονται!

Ανώνυμος είπε...

Οι ηρωικοί αγωνιστές της επανάστασης του 1821 με πρωτεργάτη τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, αισθανόμενοι την βοήθεια του Θεού στον αγώνα τους για την απελευθέρωση της πατρίδας μας εναντίων των τούρκων κατακτητών έκαναν ένα Τάμα, μετά την απελευθέρωση της Ελλάδος να χτίσουν στην πρωτεύσουσα του κράτους ναό αφιερωμένο εις το όνομα του Σωτήρος Χριστού. ‘Ετσι στις 31 Ιουλίου του 1829 στην Δ’ Εθνοσυνέλευση που έγινε στο Άργος ψιφίστηκε το εξής άρθρο: « Α. Όταν η τοπική περιφέρεια της Ελλάδος και η καθέδρα της Κυβερνήσεώς της κατασταθώσι οριστικώς και οι οικονομικοί πόροι του κράτους επιτρέψωσι, θέλει ανεγερθή κατά διαταγήν της Κυβερνήσεως εις την καθέδραν αυτής Ναός επ’ ονόματι του Σωτήρος τιμώμενος…». Το ανωτέρω Διάταγμα το υπέγραψε ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας και όλοι οι οπλαρχηγοί που συμμετείχαν στον επαναστατικό αγώνα. Το ναό αυτόν δυστυχώς ακόμη δεν τον χτίσαμε και το Τάμα του Ελληνικού κράτους παραμένει ανεκπλήρωτο εδώ και αρκετά χρόνια. Αντ' αυτού αποφάσισαν την ανέγερση μεγάλου τεμένους από το υστέρημα των Ελλήνων που γονατίζουν κάτω από τα ασήκωτα οικονομικά βάρη.

Μ. Παπαδάκης είπε...

Ενώ έχουν μετατρέψει σε τζαμί πάλι την Αγ. Σοφιά μας στην Πόλη, αυτοί θέλουν να έχουν δικό τους τζαμί στο κέντρο της Ελλάδας. Δεν είναι άνθρωποι που θέλουν να ασκήσουν απλά τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Είναι φανατικοί, φονιάδες, παθιασμένοι που το μόνο που τους νοιάζει είναι να υποδουλώσουν και να αφανίσουν κάθε τι χριστιανικό. Και οι δικοί μας αντίχριστοι πολιτικοί τους στρώνουν το χαλί για να μας λεηλατίσουν! Αν δεν αντισταθούμε με κάθε τρόπο θα θρηνήσουμε θύματα.

Ανώνυμος είπε...


Δυστυχώς το συγκεκριμένο ακραιως φασιστικό απολυταρχικο απάνθρωπο πολιτικό σύστημα χρησιμοποιώντας τον μανδυα της θρησκειας μετατρέπει τους υπηκόους του σε παθιασμένους αβουλους φανατισμενους υπηρέτες εν δυνάμει στρατιωτες δήμιους με στόχο την παγκόσμια επικράτηση του.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com