11 Ιαν 2016

Ο «Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά» απαντά σε δημοσίευμα ασύστολης δυσφήμισης

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016
Απάντηση σε δημοσίευμα ασύστολης δυσφήμισης
Τελευταία κυκλοφορείται σκόπιμα, όπως φαίνεται, η πληροφορία, ότι μεταξύ των Ιδρυμάτων που έλαβαν οικονομική ενίσχυση από το Τεκτονικό Ίδρυμα Ελλάδος συγκαταλέγεται δήθεν και ο «Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά».
            Επειδή αυτό είναι αναληθέστατο και ουδέποτε συγκατατεθήκαμε σε παλαιότερη σχετική πρόταση των τεκτόνων, ουδέποτε λάβαμε οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση από αυτό, ουδέποτε παρευρεθήκαμε σε εκδήλωση και ουδεμία σχέση έχει ο Σύλλογος με το εν λόγω Ίδρυμα, σπεύδουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της «Αγκαλιάς» και ευρύτερα τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό, ότι πρόκειται περί ψεύδους και προσπάθειας δυσφημίσεως του Συλλόγου μας, ο οποίος αποκλειστικά στηρίζεται στη χάρη του Τριαδικού μας Θεού και την αγάπη και συμπαράσταση των Φίλων και Συνεργατών του.

            Το Τεκτονικό Ίδρυμα Ελλάδος αυτόβουλα και προσβλητικά για το Σύλλογό μας προέβη στη δημοσίευση αυτή, για λόγους, τους οποίους αυτό και μόνο γνωρίζει.
             Δηλώνουμε δε με ανοικτή καρδιά, ότι όποιος επιμένει με οποιοδήποτε τρόπο σε παρόμοια δημοσιεύματα, χωρίς να λαμβάνει τις δικές μας διαψεύσεις, δεν κάνει τίποτε άλλο, δυστυχώς, παρά να συμπράττει με δαιμονικές δυνάμεις, που θέλουν να συκοφαντήσουν και καταστρέψουν ταπεινές προσπάθειες, όπως η δική μας, που κινούνται όμως, μέσα στην εν Χριστώ αλήθεια…
            Ευχόμεθα σε όλους τους σκανδαλισθέντας και δικαίως απορούντες φίλους μας, ευλογημένο και δημιουργικό το νέο έτος, παρακαλώντας την Ένσαρκη Παναλήθεια τον Κύριον ημών Ιησού Χριστόν να προστατεύει το Σύλλογό μας και το έργο του, αλλά και όλους εκείνους τους φίλους και συνεργάτες του από παρόμοια δαιμονικά μηχανεύματα.
Με την εν Χριστώ αγάπη
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά»
   Η Πρόεδρος                                                               Η Γενική Γραμματέας
Βαρβάρα Μεταλληνού                                                      Ζαχαρούλα Γκριέλα
Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ. της Αγκαλιάς

Εδώ μπορείτε να μεταβείτε στο σχετικό Δελτίο Τύπου

4 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Γιατί δεν το Κοινοποιεί στο Τεκτονικό Ίδρυμα Ελλάδος, ζητώντας την εκ μέρους τους επίσημη διάψευση ;

Ανώνυμος είπε...

Βεβαιωθείτε ότι σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

ΚΟΖΑΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Τί θέλεις παλαιοημερολογίτη Χριστοδουλίδη; Προς τί το ερώτημα σου; Τί θέλεις να πεις; Δεν μπορεί να τα σκέπτονται όλα οι άνθρωποι.

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Η Διάψευση

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Τί θέλεις παλαιοημερολογίτη Χριστοδουλίδη; Προς τί το ερώτημα σου; Τί θέλεις να πεις; Δεν μπορεί να τα σκέπτονται όλα οι άνθρωποι.

κχ
Ευχαριστώ για το επί σχολίου σχόλιο. Και ακόμη, διότι δείχνετε, Ανώνυμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, το είδος της "ορθοδοξίας" που ακολουθείτε. Είναι η "ορθοδοξία" των συνθηματάτων, όπου προτάσσεται το "παλαιοημερολογίτης" (ήγουν, ένας σχισματικός, αιρετικός κλπ.) και τα επόμενα παραλείπονται ή, μάλλον, καθίστανται αυτονόητα.

Αλλά δεν απλουστεύονται τα πράγματα με ένα "δεν μπορεί να τα σκέπτονται όλα οι άνθρωποι", δοθέντος ότι "η αγκαλιά" αγκαλιάζει ηχηρά ονόματα, όσον αφορά στα ιδρυτικά μέλη της. Ας μη γράψω ονόματα.

Λοιπόν, επαναλαμβάνω, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως αυτό της οικονομικής ενίσχυσης της "αγκαλιάς" εκ μέρους του Τεκτονικού Ιδρύματος, ώφειλε ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού να τους κοινοποιήσει άμεσα την διάψευση και να ζητήσει την εκ μέρους του Τεκτονικού Ιδρύματος επείγουσα αναίρεση αυτής της δήλωσης. Δηλαδή, ότι "η αγκαλιά" ενισχύεται οικονομικά από αυτό.

Ένα κι ένα κάνουν δύο, στην προκειμένη περίπτωση, και όχι τρεία.

Υστερόγραφο
Δεν ευθύνεται ο γράφων, αν από λάθος δικό του ή άλλου, το σχόλιο χαθεί κατά την διαδικτυακή διαδρομή.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com