14 Δεκ 2015

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της ΠΕΘ με το νέο Πρόεδρο του ΙΕΠ κ. Γεράσιμο Κουζέλη

Αθήνα, Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων (ΠΕΘ) με το νέο Πρόεδρο του ΙΕΠ κ. Γεράσιμο Κουζέλη
Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, αντιπροσωπεία της ΠΕΘ, αποτελούμενη από τον Δρ Θεολογίας κ. Κωνσταντίνο Σπαλιώρα, Πρόεδρο του ΔΣ της ΠΕΘ, τον κ. Παναγιώτη Τσαγκάρη, Μr Θεολογίας, Γενικό Γραμματέα του ΔΣ της ΠΕΘ,  τη Δρ Θεολογίας κ. Ιωάννα Κομνηνού, μέλος της Επιτροπής Παιδείας της ΠΕΘ, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του πολιτικού κόμματος «Πυρίκαυστος Ελλάδα» και βουλευτή Θεσσαλονίκης του συγκυβερνώντος κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  κ. Κώστα Ζουράρι, συναντήθηκε, με το νέο Πρόεδρο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής(ΙΕΠ) κ. Γεράσιμο Κουζέλη στο Γραφείο του στο ΙΕΠ.

Ο κ. Κουζέλης δέχτηκε με χαρά τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΘ και εκείνα, με τη σειρά τους, του ευχήθηκαν, εκ μέρους των Θεολόγων της χώρας, επιτυχή, γόνιμη και δημιουργική θητεία στη νέα του θέση.
Στη συζήτηση που ακολούθησε, τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΘ εξέθεσαν αναλυτικά στο νέο Πρόεδρο του ΙΕΠ, τα θέματα, τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες γύρω από το μάθημα των Θρησκευτικών και ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά στα Προγράμματα, τα διδακτικά βιβλία, την επιμόρφωση των Θεολόγων κ.ά.
Ο κ. Κουζέλης, αφού άκουσε τις απόψεις των μελών της ΠΕΘ, διευκρίνισε ότι η νέα ηγεσία του ΙΕΠ είναι έτοιμη για έναν εποικοδομητικό διάλογο που θα αφορά σε όλα γενικά τα ζητήματα του κλάδου των Θεολόγων.
Τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΘ ευχαρίστησαν τον κ. Κουζέλη για το θετικό κλίμα μέσα στο οποίο διεξήχθη η συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com