30 Σεπ 2015

Φωτογραφίες του Μητροπολίτη Αυστρίας Αρσένιου και του Παπικού Επισκόπου Eisenstadt Αιγίδιου από το ταξίδι τους στην Κρήτη

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης - Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αυστρίας κ ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
 Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αυστρίας κ. Αρσένιος, συνοδευόμενος από τον ΡΚαθολικό Επίσκοπο Αιγίδιο και ομάδα Αυστριακών, για γνωριμία με την Κρήτη και την προώθηση του Θρησκευτικού Τουρισμού.

Στην Κρήτη ο Μητροπολίτης Αυστρίας και ο Καθολικός... - Κιβωτός ...
Αρχικά οι επισκέπτες μετέβησαν προσκυνηματικώς στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Τίτου και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά Ηρακλείου. Ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Αποστόλου Τίτου, Πρώτου Επισκόπου Κρήτης, έγινε αναφορά στη συμπλήρωση κατά το έτος 2016, πενήντα ετών, από την επανακομιδή της Τιμίας Κάρας απο τη Βενετία στην Κρήτη.
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης - Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αυστρίας κ ...
Τη μεσημβρία ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος δέχθηκε τους επισκέπτες στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, όπου μετά από εγκάρδια συζήτηση για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος παρατέθηκε προς τιμήν τους γεύμα.
Επίσης, οι επισκέπτες μετέβησαν στο Μουσείο Χριστιανικής Τέχνης Αγ. Αικατερίνης Σιναϊτών, όπου ξεναγήθηκαν καταλλήλως καθώς και στο Γηροκομείο του Ι. Μ. Ναού Αγ. Μηνά «Παναγία η Γοργοϋπήκοος», όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και το προσωπικό και να ξεναγηθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, όπου παρατέθηκε δείπνο.
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης - Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αυστρίας κ ...

 Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης
Δείτε και: 
-Αυστρία - Παρουσίαση τῶν οἰκοδομικῶν σχεδίων τῆς ὀρθοδόξου Μονῆς γιά τήν ἀνέγερσή της οποίας ἔδωσαν τήν εὐλογία τους τόσο ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαῖος, ὅσο καί ὁ Πάπας Φραγκίσκος καί ὁ Πάπας Βενέδικτος http://aktines.blogspot.gr/2015/07/blog-post_891.html
-Φωτογραφίες από την οικουμενιστική συμπροσευχή στην Ουγγαρία με την παρουσία του Μητροπολίτη Αυστρίας Αρσενίουhttp://aktines.blogspot.gr/2012/01/blog-post_399.html
Φωτογραφίες: kathbild

7 σχόλια:

enotitapnevmatos είπε...

Μήπως σας έφταιξαν σε κάτι αυτοί οι άνθρωποι, για να εκτοξεύετε ειρωνικά υπονοούμενα εις βάρος τους; Μήπως σας ενοχλεί η πίστη τους ή η ένδυσή τους; Θεωρείτε χριστιανικό ή στα μέτρα σας το να επιδίδεστε σε διαδικτυακό bullying εις βάρος τους με εικόνες και ειρωνικά σχόλια;!

Αντιοικουμενιστής είπε...

Αγαπητέ "ενότης πνεύματος"! "Βούλιγκ" δέχονται μόνον οι ενσυνείδητοι Ορθόδοξοι Πιστοί εκ των μεγαλοσχημόνων του, δυστυχώς, σατανοκρατουμένου κόσμου τούτου. Οιοσδήποτε είναι ελεύθερος όπως πιστεύει όπου εκείνος βούλεται και επιθυμεί. Εάν τις θέλγεται εκ της παπικής χριστιανοσύνης, διατί παραπλανά και παραπλανάται έχοντας την ψευδαίσθησιν ότι... ευρίσκεται εις τον χώρον της Ορθοδοξίας; Οι Πατέρες διέκριναν καθαρώς σοβαράς δογματικάς και εκκλησιολογικάς εκτροπάς εις την παπικήν χριστιανοσύνην και εκ του έτους 1054 ή μάλλον εκ των αρχών του 11ου αιώνος δεν ευρίσκεται εις κοινωνίαν με την ημετέραν Αγίαν, Καθολικήν, Αποστολικήν και Πατερικήν Ορθόδοξον Εκκλησίαν. Εις τους χρόνους οίτινες ακολούθησαν του Σχίσματος, αι αποκλίσεις και εκτροπαί της παπικής χριστιανοσύνης έλαβον γεωμετρικήν πρόοδον και σήμερα ουδέν κοινόν σημείον λαμβάνει χώραν μεταξύ παπισμού και Ορθοδοξίας. Συν τοις άλλοις, ο Φιλόχριστος Ορθόδοξος Λαός εις τους χρόνους εκ τους Σχίσματος έως και σήμερον δέχεται φανερούς ή κρυφούς διωγμούς και επιθέσεις: τον 13ο αιώνα δια των σταυροφοριών και της φιλενωτικής πολιτικής των Μιχαήλ 8ου Παλαιολόγου και Ι. Βέκκου, τον 14ο αιώνα δια του Βαρλαάμ του Καλαβρού, τον 15ο αιώνα δια των ψευδοσυνόδων Φερράρας - Φλωρεντίας, απάντων των αιώνων που ηκολούθησαν της τουρκικής αλώσεως δια της ουνίας. Η παπική χριστιανοσύνη ονόμασε "αγίους" τους προτοστάτας εις την κατάδοσιν και σφαγήν των Ορθδοδόξων, διωγμούς και διώξεις οίτιναι εγγίζουν έως και την σήμερον. Εάν λοιπόν τις "ορθόδοξος" θέλγεται της παποσύνης, αληθώς διατί φορεί τα Ορθόδοξα μέλανα ιερατικά ενδύματα που συμβολίζουν και απάσας τας ως άνω διώξεις; Ας μεταπηδίσει εις τον παπισμόν, ουδείς επρόκειται να τον εμποδίσει. Τα μέλανα τιμημένα, δοξασμένα και αιμοποτισμένα ιερατικά ενδύματα δεν αποτελούν καρναβαλικήν στολήν αποκριάτικης εκδηλώσεως, αλλά συμβολίζουν σύμπασαν την Ορθοδοξίαν κρεμάμενην εις τον Σταυρόν των διωγμών και των διώξεων, αγαπητέ και δεν αποτελούν φολκορικόν θέαμα δια τα φλας των φωτογραφικών μηχανών και των φακών των εικονοληπτών. Δια τον λόγον αυτόν μη παραποιείς την Αλήθειαν ονομάζοντας το λευκό μέλαν και το μέλαν λευκό, προσπαθώντας να κατασκευάσης πλαστάς εντυπώσεις. Αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ
Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΙΧΑΝΤ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΣ,ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ https://www.youtube.com/watch?v=c5sIyuB9Lvg.ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΒΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!!!!!!
TΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ bullyiong ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ .ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ENOTITAS EΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΤΥ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...


Aπάντηση στον προλαλησαντα


Pope Francis Declares Lucifer As God

https://www.youtube.com/watch?t=23&v=dcpVrtv2t-M

Ανώνυμος είπε...

Ναι, μας έφταιξαν, και σε πολλα μαλιστα, γιατί μολύνουν την μαρτυρική ορθόδοξη Κρήτη με τέτοιες οικουμενιστικές και υπό-κρητικές εκδηλώσεις. Κάνουν σαν να μη έχουν ιστορική μνήμη. Ξέχασαν πως οι παπικοί αποκεφάλισαν την ορθόδοξη ιεραρχία της Κρήτης στο 1204 (την οποία ξαναέβαλαν στη θέση της το 1645 οι - Τούρκοι !!!) και πως για αιώνες ολόκληρες (1204 - 1645) με κάθε μέσο και τρόπο προσπάθησαν να αποσπάσουν τους Κρήτες από την αγία και αμώμητο Ορθόδοξη πίστη τα τους επιβάλλουν τον παπισμό!!! Και τώρα τέτοια;;; Τότε οι Κρήτες (οι περισσότεροι τουλάχιστον, όσοι δεν υπόκυψαν στην διαφθορά των Βενετών) αντιστάθηκαν σαν λεβέντες που ήταν, και έπαθαν πολλά, όπως π.Χ. ο Άγιος Άνθιμος ο ομολογητής (εορτή 22 Νοέμβριου), αλλά δεν υποτάχτηκαν. Οι παπικοί δεν κατάφεραν να τους χαλάσουν την ψυχή. Τώρα με την πονηρή μέθοδο του οικουμενισμού το όποιο έχει διαβρώσει όλη την ιεραρχία της σημερινής Κρήτης, μάλλον θα το καταφέρουν...
Ας διαβάζετε και λίγο την "Ιστορία της Κρήτης" του Θεοχάρη Δετοράκη, προπαντός σελ. 198-205.

Προς τούτοις μας έφταιξαν γιατί τουλάχιστον ένα από τους στόχους τη Κρητικής "εκδρομής" αυτού του παπικού δεσπότη και του "συναδέλφου" και συνεργάτη Αρσενίου Αυστρίας ήταν και να επιστρατεύουν μοναχοί η μοναχές για το οικουμενιστικού μοναστήρι που κτίζουν στην Αυστρία....

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από το άναμμα του κεριού κρύβεται βαθύτατος συμβολισμός. Ο Συμεών Θεσσαλονίκης μας λέγει ότι το κερί που ανάβουμε έχει έξι συμβολισμούς:

1. Συμβολίζει την καθαρότητα της ψυχής μας, γιατί είναι κατασκευασμένο από καθαρό κερί μέλισσας.

2. Επίσης την πλαστικότητα της ψυχής μας, μια και εύκολα πάνω του μπορούμε να χαράξουμε ο,τιδήποτε.

3. Ακόμη την Θεία Χάρη, επειδή το κερί προέρχεται από τα άνθη που ευωδιάζουν.

4. Επιπλέον συμβολίζει την θέωση, στην οποία πρέπει να φθάσουμε, επειδή το κερί ανακατεύεται με τη φωτιά και της δίνει τροφή.

5. Και το φώς του Χριστού επίσης δείχνει, καθώς καίει και φωτίζει στο σκοτάδι.

6. Και τέλος συμβολίζει την αγάπη και την ειρήνη που πρέπει να χαρακτηρίζουν κάθε χριστιανό, επειδή το κερί καίγεται όταν φωτίζει, αλλά και παρηγορεί τον άνθρωπο με το φώς του μέσα στο σκοτάδι.

Ανάβοντας κερί πρέπει να θυμόμαστε ότι πρέπει να ζούμε μέσα στο φώς που πήραμε με την βάπτισή μας.

Γι αυτό τη βάπτιση την ονομάζουμε και Φώτισμα. Γι αυτό και στη διάρκεια της βαπτίσεως κρατάμε αναμμένες λαμπάδες. Το φώς αυτό είναι το πύρ της Πεντηκοστής, το φώς του Αγίου Πνεύματος. Και το φώς αυτό ανανεώνεται μέσα μας στην ψυχή μας, κάθε φορά που συμμετέχουμε στη Θεία Λειτουργία και κάθε φορά που κοινωνούμε και προσευχόμαστε. Γι αυτό στο τέλος κάθε Θείας Λειτουργίας ψάλλουμε : «Είδομεν το φώς το αληθινόν, ελάβομεν Πνεύμα επουράνιον, εύρομεν πίστιν αληθή αδιαίρετον Τριάδα προσκυνούντες».(Ιερά Μητρόπολις Θηβών και Λεβαδείας- Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου Θηβών)
Όλα τα παραπάνω λόγια του Αγίου και οι εν συνεχεία πληροφορίες από την Ορθόδοξη ενορία,σε ποιους αναφέρονται; Στους Ορθοδόξους ή σε όλους τους χριστιανούς ή ακόμη και σε κάθε άνθρωπο οιασδήποτε πίστης; Διότι το άναμμα του κεριού,έτσι όπως τα λέει ο Άγιος, φαίνεται πως είναι μια μορφή προσευχής. Στη φωτογραφία βλέπουμε ετεροδόξους μέσα σε ορθόδοξο ναό, να ανάβουν κερί μαζί με Ορθόδοξο ιερωμένο. Μήπως είναι συμπροσευχή;
Αλλά, επιπλέον, απ` ό,τι γνωρίζουμε, στο Άγιον Όρος δεν επιτρέπουν οι πατέρες την είσοδο στο ναό, ακόμη και στην τράπεζα,σε κανέναν, εκτός από Ορθοδόξους. Μήπως και αυτό είναι ασέβεια; Απλώς ρωτάμε.Τίποτε επιπλέον.Απολύτως τίποτε.
Η.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε "ενοτης πνευματος",
προφανως αισθανεσαι ενομενος με το παπικο πνευμα. Σεβαστο ,καθως ειναι δικαοωμα σου να πιστευεις οτι σου αρεσει, μη Ορθοδοξως.
Και εμεις το ιδιο κανουμε Ορθοδοξως μαζι με τις Οικουμενικες συνοδους και τους αγιους μας που κατακεραυνωσαν λατινους και εξ Ορθοδοξιας λατινολαγνους οπως η ευγενεια σου.
Το να μεινουμε πιατοι στην θεια αποκαλυψη και στους Πατερες ειναι θεμα εντιμοτητος και ευνομοαυνης.
Ομως πρωτιστως ειναι αποδοχης και τηρησεως του λογου και της εντολης του Χριστου.
Του ετεροπιστουντος του Χριστου και της Ορθοδοξιας απο εσβησμενου Φαναριου δεν θα ακουσωμεν αχρι ενδεχομενου φωτισμου και μετανοιας.
Οι ψευτομαγκιες δεν μας φοβιζουν.
Οι Ορθοδοξοι ειμαστε μαθημενοι σε αυτες

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com