30 Αυγ 2015

Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν το κάψιμο της Σμύρνης και τον ξεριζωμό του Ελληνισμού

Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν το κάψιμο της Σμύρνης και τον ξεριζωμό του Ελληνισμού
Στρατής Μαζίδης
Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε σήμερα η 93η επέτειος της Ημέρας της Νίκης για την Τουρκία και του καψίματος της Σμύρνης, των βιασμών, των φόνων, των μαρτυρίων και τον ξεριζωμό του Ελληνισμού.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιθεωρεί προσπαθώντας να μιμηθεί τον Τζον Κέννεντυ μέσα σε ανοικτό αυτοκίνητο.
Η τελετή παραγματοποιήθηκε στο Antikabir, στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ ενώ απόψε θα πραγματοποιηθεί στο προεδρικό παλάτι.
Πάρα ταύτα το πρωθυπουργικό γραφείο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγόρευσε εορτές και συναυλίες στη χώρα επ'αφορμή της επετείου με το αιτιολογικό των πράξεων "τρομοκρατίας" στη χώρα.
Με άλλα λόγια όσο οι τουρκοκατευθυνόμενοι έσφαζαν κι αποκεφάλιζαν στη Συρία όλα ήταν καλά και άγια. Όταν όμως η...τρομοκρατία γνωστή και ως εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Κούρδων απάντησε στους τουρκικούς βομβαρδισμούς σε χωριά αμάχων στο Ιράκ, και άρχισε να ρέει τουρκικό αίμα, τότε τα πράγματα άλλαξαν. 

4 σχόλια:

π. Γ. Θ. είπε...

Ένα από τα καλά της παγκοσμιοποίησης ειναι και η κατάργησι των εθνικων πολέμων. κάθε κράτος θα αποτελειται από πολλά έθνη και στο τέλος θα ενωθουν όλα σε μία παγκόσμια δικτατορία. η παγκοσμιοποίησι δεν χρειάζεται περιφεριακούς τσαμπουκάδες. η δύναμι των τούρκων ειναι αέρας κοπανιστός.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ π.Γ.Θ.! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

π. Γ. Θ. είπε...

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
Η παγκοσμιοποίηση δεν κάτι κακό από μόνη της. Το μόνο κακό θα είναι αν μας ζητήσουν να αρνηθουμε την πίστη μας στον αληθινό Θεό και αν μας ζητήσουν να μας σφραγίσουν με το 666. (Μακάρι η παγκοσμιοποίηση να ειχε ως σκοπό να γίνουν όλοι οι άνθρωποι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και να μιλανε ελληνικά!)
Ως Ορθόδοξοι χριστιανοί δεν μας πειράζει αν όλος ο πλανήτης γίνη ένα κράτος, αφου υπηρξαν περίοδοι στην ιστορία μας που ζούσαμε παρέα με άλλα έθνη σε μεγάλες αυτοκρατορίες.
Δεν μας ενδιαφέρει αν θα υπάρξη ένα νόμισμα, αφου το Ευαγγέλιο λέει «απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι».
Δεν πρέπει να παραπονιόμαστε υπερβολικά με την μείωση των χρημάτων που έχουμε στην διάθεσί μας, αφου η Εκκλησία ούτως ή άλλως μας προτρέπει να ζουμε με ολιγάρκεια.
Δεν πρέπει να στρεφόμαστε κατά των μεταναστων, αφου όλοι οι άνθρωποι είναι δημιουργήματα του Θεου. Άλλωστε η μετανάστευση οφείλεται στις μηχανές. Οι μηχανές έδιωξαν τους ανθρώπους από την ύπαιθρο, αφου σήμερα ένας γεωργός καλλιεργει με τα μηχανήματα και τα λιπάσματα τα χωράφια 100 αγροτων του παρελθόντος. Και οι θέσεις εργασίας στις πόλεις δεν είναι άπειρες αλλά εξαρτωνται από διάφορους παράγοντες και από την ύπαρξη, πάλι, των μηχανων.
Η παγκοσμιοποίηση λέει να μην κάνουμε πολλά παιδιά, αλλά οι γυναικες το εφαρμόζουν αυτό από μόνες τους (όταν φύγουν από το χωράφι και πανε στην πόλη σταματανε να γεννανε). Δεν χρειάζεται να ρίχνουμε το βάρος συνέχεια στις σκοτεινές δυνάμεις. Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μειωθη με μαθηματική ακρίβεια, όταν όλος ο πλανήτης εκβιομηχανιστη, και αυτό δεν είναι μακριά.
Η παγκοσμιοποίηση μας προσφέρει μολυσμένα τρόφιμα, αλλά φταιμε κι εμεις που δεν κραταμε τις νηστειες της Εκκλησίας μας. Αν τις κρατούσαμε, θα κάναμε και οικονομία.
Αντί να ανησυχουμε για το ότι μας παρακολουθούν, καλύτερα θα ηταν να προσπαθούσαμε να κάνουμε λιγότερες αμαρτίες.
Αν είναι τόσο διεστραμμένοι οι παγκοσμιοποιητές και θέλουν να μας σκοτώσουν, ας κάνουμε την προσευχή μας να τους εμποδίση ο Θεός. Αν δεν τους εμποδίση, αυτό θα σημαίνη πως κοντεύει η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου, οπότε θα έλθη το βιολογικό τέλος όλων.
https://www.youtube.com/watch?v=Jf9btHpdHiM&list=PLVSe3KRn8Oaem5PMu2EMTebxuqIdNqR-0&index=9
http://apologhtika.blogspot.gr/2015/07/blog-post_45.html

Ανώνυμος είπε...

Τα ποντικια ειναι προστατευομενα ζωα στο ναο Μπαγκουατι Καρνιτζι στο Ρατζασιαν της Ινδιας...
Οι πιστοι Ινδοι θεωρουν οτι ειναι μ ε τ ε ν σ α ρ κ ω μ ε ν ο ι ----προγονοι του[....]
Γι'αυτο το λογο τους προσφερουν γλυκισματα,γαλα κ σιτηρα[απο ερευνα]
Συμφωνα με τη θεωρια των κλαδων,οι Ινδουιστες,γνωριζουν ενα τμημα της αληθειας.
Οι ''ταλαιπωροι'' ορθοδοξοι ,αλλο ενα τμημα.Αλλοιμονο!!!!οι μισοι θα σκοτωνουν ποντικια στο δρομο και οι αλλοι μισοι ινδοι θα τους χτυπανε που σκοτωσαμε τους προγονους τους[...]
Στο Παγκοσμιο Συμβουλιο Εκκλησιων ειναι ολες οι ψευδοθρησκειες ισοτιμα μελη!
Ενα παραδειγμα αφου κ απο εκει μπορει να βρεθουν μεταναστες.
Αγαλματα και απεικονησεις του Τζεκις Χαν,σκαλισμενα σε λιθινα μνημεια στην Μογγολια γινονται τοποι οπου γονατιζουν οι Μογγολοι και προσευχονται σε εναν φονεα λαων.Για τους μουσουλμανους δεν το συζητουμε,τα Τζαμια κλπ
Αν ολες αυτες οι φυλες κατα κυμματα μεταναστευσης 'ρθουν εδω, τι θα γινει;Ως ισοτιμα μελη θα ανεγειρουν Τζαμια,θα ατενιζουν οι χριστιανοι τα μνημειωδη αγαλματα των ετεθρησκων! Απο εξεγερσεις ,διαδηλωσεις, αναρχιες,αντιεξουσιαστικες κινησεις,απο κοινωνικη οργη,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΟΥ??????
Μηπως ομως, η Νεα Ταξη να θελει να κατασκευασει επαναστασεις για να φερει το μεγαλο ''αποστατη''..????
Ποσο αιμα εχει να πεσει στη γη μεχρι να ερθει ο ακατονομαστος που θα βαλει τα πραγματα σε μια ''ταξη'';;;
Η Παγκοσμιοποιηση δεν ειναι κατι κακο,οχι!
Εχει δημιουργηθει ενα μοναστηρι βουδδιστικο στη Χαλκιδικη,θα γινουν και αλλα ,δεν υπαρχει λογος αγωνιας.
Ας μετανοησουμε τουλαχιστον εμπραχτα!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com